23 Hovedtelefonindustri Statistik og tendenser

Hovedtelefoner blev pludselig populære i 2012. New Yorker bemærkede i en artikel fra 2016, der undersøgte branchen, at der var en stigning på 32% i hovedtelefonomsætningen. Meget af den efterspørgsel skyldtes en stigning i antallet af smartphones og lignende enheder, der kunne afspille lyd via kabel- eller Bluetooth -forbindelser.

Hovedtelefoner er noget, der også ejes i multipler. I 2014 foretog Sol Republic en undersøgelse af produktet og fandt ud af, at 53% af Millennials (34 år eller yngre på tidspunktet for undersøgelsen) ejede mindst 3 par hovedtelefoner. Disse hovedtelefoner bæres i mindst 4 timer om dagen, og 73% af brugerne indrømmer, at de tager dem på, så de ikke behøver at interagere med andre.

Når man overvejer brugen af ​​hovedtelefoner, er musik fortsat topprioritet. 87% af mennesker siger, at de bruger hovedtelefoner til at lytte til musik. 49% siger, at de har hovedtelefoner på for at se et tv -program eller en film, mens 36% siger, at hovedtelefoner kan bruges til at lytte til radioen. Interessant nok siger kun 9% af folk, at de bruger hovedtelefoner til at arbejde med lyd eller oprette musik.

Interessant statistik over hovedtelefonindustrien

# 1. Omsætningen inden for hovedtelefonsektoren i USA genererede en omsætning på $ 3,94 milliarder i 2018. Industrien oplevede en vækst på 1,3% i forhold til året før. (Statista)

# 2. Medianindkomsten pr. Indbygger i 2018 for hovedtelefonindustrien i USA var $ 12,03. Det tal er 0,6% mere end året før. (Statista)

Smart hovedtelefonindustri statistik efter markedsstørrelse

# 3. Høreapparater toppede 13 milliarder dollars i omsætning for første gang i 2016, med mere end 336 millioner solgte enheder. Salget i volumen er steget til i gennemsnit 12 millioner om året. (EPSNews)

# 4. Hovedtelefoner købt til personlig brug tegner sig for omkring 40% af det samlede marked. Virksomhedssegmentet repræsenterer 3,5 milliarder dollars i den samlede omsætning, hvor callcenterindustrien er den stærkeste køber af produkter. (EPSNews)

# 5. Multi-brand butikker tegner sig for mere end 30% af de enheder, der sælges af hovedtelefonindustrien hvert år. (EPSNews)

# 6. Selvom USA er førende inden for indtægter genereret af hovedtelefonindustrien, fører Asien-Stillehavsregionen i alt solgte enheder. I 2014 blev der solgt mere end 185 millioner øretelefoner og hovedtelefoner, hvilket repræsenterer 41% af den samlede globale volumen på markedet. (EPSNews)

# 7. 60% af salget, der kommer fra Asien-Stillehavsområdet til industrien, produceres i Kina. (EPSNews)

# 8. Multi-brand butiksindtægter til hovedtelefonindustrien udgjorde $ 2,15 mia. I 2014 og $ 2,48 mia. I 2016. (EPSNews)

# 9. I 2016, da hovedtelefoner og øretelefoner oplevede en stigning på 7% i antallet af årlige forsendelser, var der en stigning på 19% i detailværdien af ​​det gennemsnitlige par, der blev købt. (Kanten)

# 10. Trådløst udstyr bliver mere og mere almindeligt i hovedtelefonindustrien og tegner sig for 14% af det samlede marked baseret på data fra 2016. (The Edge)

Hovedtelefonindustri statistik efter markedsandel

# 11. I 2015 steg den gennemsnitlige pris på et par hovedtelefoner til $ 34, hvilket afspejler en stigning på 11% i forhold til det foregående år. (Kanten)

# 12. Sony er verdens største leverandør af hovedtelefoner med en andel på 17% af det samlede globale marked. Apple kombineret med sit Beats-undermærke har en andel på 11% af det globale hovedtelefonmarked. Selvom disse to virksomheder kontrollerer en markedsandel på 29%, tager de 47% af omsætningen fra industrien. (Kanten)

# 13. Beats og Bose er ansvarlige for 40% af premium -hovedtelefonmarkedet, selvom begge mærker for nylig har reduceret priserne for at forblive konkurrencedygtige med disruptors i deres branche. (Kanten)

# 14. 1 ud af 4 personer siger, at de bruger deres hovedtelefoner til at ringe til nogen. Det er omtrent det samme antal mennesker, der siger, at de bruger deres hovedtelefoner til at lytte til en lydbog. (Statista)

#femten. Siden 2016 er markedspenetrationen i hovedtelefonindustrien forbedret med 20%. (Formidlingsgruppen)

#seksten. 70% af forbrugerne siger, at de har købt deres hovedtelefoner i de sidste 2 år. 39% siger, at de har købt deres hovedtelefoner i de sidste 12 måneder. (Formidlingsgruppen)

# 17. Selvom hovedtelefoner er et standardelement, der følger med mange elektroniske enheder i dag, rapporterer omkring 50% af hovedtelefonbrugerne, at de aldrig har brugt dem. 22% af forbrugerne siger, at de kun bærer høreapparater og ikke bruger traditionelle. (Formidlingsgruppen)

# 18. For Beats -brugere siger 44% af forbrugerne, at de købte deres hovedtelefoner sidste år. Det kan sammenlignes med 29% af Bose -brugere, der foretog det samme køb. (Formidlingsgruppen)

# 19. 57% af kvinderne, der lytter til radio på arbejdet, siger, at de bærer høreapparater. Det er højere end de 56% af kvinderne, der kalder sig “tunge” radiolyttere. (Insider Radio)

# 20. 40% af mennesker bruger hovedtelefoner eller øretelefoner til 50% eller mere af deres generelle lytteraktiviteter i dag. For radiolyttere betyder det, at op til 8% af lyden ender med at gå tabt, fordi den ikke transmitteres gennem hovedtelefonerne. (Insider Radio)

# 21. Selv med øget brug af hovedtelefoner er antallet af høretab faldet i USA. 16% af amerikanerne mellem 40 og 70 år oplevede høretab mellem 1999 og 2004. I 2011-2012 rapporterede kun 14% af amerikanerne i samme demografiske alder en lignende oplevelse. (Forbes)

# 22. 71% af iPhone -brugere sagde, at de syntes, at det var en dårlig idé for Apple at fjerne hovedtelefonstikket fra deres enhed. 73% af Android -brugere sagde, at de var mindre tilbøjelige til at skifte til en iPhone på grund af manglen på et hovedtelefonstik. (Yahoo Finance)

# 23. Over 60% af iPhone 7 = brugere siger, at ikke at have et hovedtelefonstik har været et problem for dem, med problemer lige fra ikke at kunne lytte til musik til problemer med batteridrænning ved konstant brug af Bluetooth (Yahoo Finance)

Hovedtelefonindustriens tendenser og analyse

Bærbar musik nærmer sig 50 år med at være en blomstrende industri. Vi har udviklet os fra Walkman og dens små skum -øretelefoner til talrige designs, der giver et fashion statement til mennesker såvel som giver dem mulighed for at lytte til musik.

Tidlige kritikere af hovedtelefonteknologier sagde, at iført dem fik folk til at virke næsten “orwellske”. Selvom mange mennesker bruger hovedtelefoner som en måde at afbryde forbindelsen til andre mennesker, giver denne teknologi os også mulighed for at få nye venner. Det kan være lige så sjovt at lytte til, hvad andre har på deres hovedtelefoner eller øretelefoner, som det er at lytte til din personlige musik.

Da flere enheder giver dig mulighed for at lytte til musik eller lyde, modtage telefonopkald og endda oprette forbindelse til spilsystemer, er hovedtelefonindustrien klar til at fortsætte med at øge omsætningen. Hovedtelefoner bliver også dyrere og dyrere, fordi folk vil have flotte funktioner med dem.