22 Statistik, tendenser og analyse af neglesalonindustrien

Neglesaloner i USA tjener flere penge uden at skulle klare mere konkurrence. Det betyder ikke, at der ikke er nogen konkurrence. I 2017 var der 56.300 neglesaloner i drift, hvilket er nogenlunde det samme antal, der var i branchen i 2006. For at nå dertil har branchen set adskillige saloner komme og gå.

I 2013 opererede 48.900 neglesaloner i USA. I 2015 var der næsten 130.000 neglesaloner i drift. I 2017 var alt forretningsoverskud vendt tilbage.

95% af neglesaloner tilbyder neglelakskift og pedicure, hvilket gør dette til den mest almindelige service, som kunder efterspørger. Fodmassage er den mindst almindelige service, der tilbydes af industrien, hvor kun 26% af neglesaloner promoverer det. Akryl tånegle er heller ikke særlig populære, en service der tilbydes 37% af amerikanske steder.

Vigtig statistik fra neglesalonindustrien

# 1. Cirka 8,5 mia. Dollars blev brugt på neglesalonservices i USA i 2017. Skønhedssaloner, der muligvis tilbyder neglepleje nogle steder, bringer yderligere 5,16 milliarder dollar til industrien. (Statista)

# 2. Den gennemsnitlige pris på neglesalonservices i USA er $ 20,93. Det er den højeste gennemsnitspris for industrien siden 2005. En stigning i prisen på luksusmanicure, i gennemsnit $ 31, er delvist ansvarlig for denne stigning. (Statista)

Statistik for USAs neglesalonindustri efter markedsstørrelse

# 3. Priserne på tjenester i vietnamesisk-amerikanske saloner har en tendens til at være op til 40% lavere end de offentliggjorte gennemsnit for branchen generelt. Dette skyldes, at disse værelser har tendens til at være provision- eller medarbejderværelser, mens andre værelser kræver leje af boder. (Nail magazine)

# 4. Der er mere end 439.000 negleteknikere, der i øjeblikket arbejder i neglesalonindustrien i USA. Selvom antallet af saloner er blevet drastisk reduceret, er antallet af ansatte arbejdere steget med 11,7% mellem 2016 og 2017 (Nails magazine).

# 5. Californien fører USA i antal sømteknikere ansat og i alt neglesaloner med henholdsvis 100.000 arbejdere og 7.900 lokationer. Texas er den eneste stat, der kommer tæt på Californien, med 48.000 arbejdere på 5.100 steder. (Nail magazine)

# 6. 97% af klienterne, der regelmæssigt besøger en neglesalon, er mænd. 49% af kunderne er mellem 36 og 50 år. Kun 2% af de gennemsnitlige neglesalonklienter er 25 år eller yngre. (Nail magazine)

# 7. 49% af kvinderne, der besøger en neglesalon, siger, at deres hjemmeliv bedst beskrives som at være gift og have børn. Yderligere 14% af kundegrundlaget siger, at de er gift, men ikke har børn endnu. (Nail magazine)

# 8. 45% af negleteknikere, der i øjeblikket er aktive i USA, rapporterer, at de har mere end 12 års erfaring inden for deres arbejdsområde. (Nail magazine)

# 9. 61% af sømteknikere har gået på college, opnået en AA -grad eller afsluttet en bachelorgrad. 7% oplyser, at de har afsluttet forskerskolen. (Nail magazine)

# 10. 68% af medarbejderne i neglesalonindustrien rapporterer om at have en manicure- eller sømteknikerlicens eller -certificering. Yderligere 22% angiver at have en kosmetologlicens, mens 10% er autoriserede æstetikere. Omkring 11% af arbejderne siger, at de ikke har licens, eller at deres stat ikke kræver det. (Nail magazine)

Neglesalonindustristatistik efter antal butikker

# 11. I en gennemsnitlig uge arbejder omkring 10% af sømteknikere mindre end 5 timer, og kun 13,7% arbejder 36-40 timer om ugen. (Nail magazine)

# 12. Den gennemsnitlige årsløn for en pedicurist eller manicurist i USA er kun $ 24.980. Det svarer til en timeløn på kun $ 12,01, hvilket er kun $ 0,51 over minimumslønnen i staten Washington i 2018. (Statista)

# 13. Mere end $ 605 millioner neglelak værd købes i USA hvert år. (Statista)

# 14. 16% af negleplejeindustrien i USA ejes af salonindustrien. (Statista)

#femten. Medianprisen for et komplet sæt akryl inden for neglesalonindustrien var $ 45,56 i 2017. Den eneste service, der var dyrere, var en special- eller luksuspedicure, som i gennemsnit var $ 45,96. (Nail magazine)

#seksten. 30% af neglesaloner siger, at de har øget prisen på mindst en af ​​deres tjenester i de sidste 12 måneder. Yderligere 23% siger, at de har øget deres priser i de sidste 12-24 måneder. Til sammenligning siger 0,8% af neglesalonejerne, at de har haft et prisfald for nylig. (Nail magazine)

# 17. Den gennemsnitlige sømtekniker i USA leverer personlige tjenester til 20 klienter om ugen. Omkring 40% af disse klienter foretager regelmæssige aftaler, mens yderligere 25% opretter permanente aftaler for tjenester. (Nail magazine)

# 18. Kun 16% af neglesaloner bruger et computerprogram til at booke klientaftaler. Yderligere 13% bruger en online bookingapplikation eller et online -program, mens 9% bruger en smartphone -bookingapplikation. (Nail magazine)

# 19. 51% af neglesaloner i USA siger, at de ikke accepterer walk-ins. For dem, der gør det, er den gennemsnitlige ventetid på tjenester 15 minutter eller mindre. (Nail magazine)

# 20. 74% af sømteknikere inden for branchen siger, at de leverer deres eget udstyr, værktøj og forsyninger. Kun 8% siger, at deres arbejdsgiver tilbyder dem alt, hvad de har brug for. (Nail magazine)

Neglesalonindustri statistik efter aldersgruppe

# 21. Selvom den amerikanske salonindustri er vigtigere, er markedet i Rusland større med en samlet værdi på 14,6 milliarder dollars. Canada ligger på tredjepladsen med en rapporteret markedsstørrelse på 5 milliarder dollar. (Nail magazine)

# 22. 23% af kvinderne siger, at de har fået foretaget en gel manicure i en neglesalon i det forløbne år, mens 14% af kvinderne siger, at de har forsøgt at lave en på egen hånd derhjemme. (Mintel)

Neglesalonindustriens tendenser og analyse

Salonindustrien har oplevet mange op- og nedture i de sidste 10 år. Eksplosive nyhedsrapporter har fundet ud af, at nogle neglesaloner i store byer har underbetalt eller underbetalt deres arbejdere, nogle gange i flere år. Mange kunder er omkostningsbevidste om de tjenester, de bruger, og vælger selv at udføre noget af dette arbejde.

Siden 2013 har industriindtægterne i USA været relativt konstante. Det eneste område med gode nyheder for branchen er, at på trods af tabet af mere end 100.000 steder har branchen som helhed set en statisk omsætning. Det betyder, at neglesaloner, der stadig kører, gør et godt stykke arbejde.

Kun tiden vil vise, hvor stabil industrien vil være i de næste 5 år. Hvis økonomien fortsat er stærk, vil indtægterne forblive stærke. Men hvis husstande begynder at kæmpe for at betale deres regninger, skal du holde øje med stater, hvor der er få, om nogen, licensregler, der ser en stigning i neglesalonåbninger.