22 Statistik og tendenser i solbrilleindustrien

# 1. Solbrilleindustrien domineres af en enkelt producent, som kaldes Luxottica. Virksomheden er baseret i Italien, og mere end 500 millioner mennesker rundt om i verden bærer i øjeblikket stel fremstillet af virksomheden. (Forbes)

# 2. Brilleindustrien er i øjeblikket værdiansat til $ 28 mia. Luxottica kontrollerer i øjeblikket 80% af de store mærker til solbriller, så det kan dominere branchen. Safilo Group er den næststørste tilstedeværelse i branchen og opnåede kun 1,33 milliarder dollar i omsætning. (Forbes)

Global statistik over solbriller

# 3. Mærket er en vigtig komponent i solbrilleindustrien. Gennemsnitprisen for en ramme fremstillet af Luxottica er $ 25, men nogle mærker, såsom Versace, Tiffany, Oakley og Prada, kan opkræve mere end $ 500 for et par solbriller. (Forbes)

# 4. Når rammer og kontakter er inkluderet i omsætningen fra solbriller, er branchens samlede værdi 90 milliarder dollars. (Forbes)

# 5. Amerikanske brilleramme detailsalget nåede $ 9,71 milliarder i 2016. Det amerikanske detailhandelsmarkeds brillemarked nåede $ 10,41 milliarder. (Statista)

# 6. Gennemsnitsprisen på brillestel i USA er $ 125,11. (Statista)

# 7. I 2015 genererede salget af flade solbriller $ 218 millioner i omsætning i USA med 5,7 millioner solgte enheder. (Statista)

# 8. Omsætningen i solbrille -segmentet i USA forventes at nå 5,81 milliarder dollar i 2018, hvilket ville repræsentere en stigning på 3,4% i forhold til 2017 -tal. (Statista)

# 9. Omsætningen pr. Person opnået af solbrilleindustrien i USA i 2019 var $ 17,73, hvilket repræsenterer en stigning på 2,6% i forhold til det foregående år. (Statista)

# 10. Der er i øjeblikket 8.200 virksomheder i USA, der er klassificeret som solbrillebutik. Disse virksomheder beskæftiger mere end 46.000 mennesker i direkte muligheder. (IBIS World)

Amerikanske kvinders solbriller industri statistik

# 11. Luxottica opnåede en markedsandel på 76% i USA i 2017 for solbrille -segmentet i brilleindustrien. Safilo Group opnåede en omsætningsandel på 5,1% med sin andenplads. (IBIS World)

# 12. For øjenplejebranchen tegner solbriller sig for cirka 10% af den samlede omsætning, der genereres hvert år. (Chronicle of San Francisco)

# 13. Luxottica har et bruttofortjeneste på $ 0,64 for hver dollar, den bruger på at lave solbriller. Det skaber et nettoresultat på $ 0,52 for hver dollar. (Wall Street Journal)

# 14. City of Seattle beboere køber cirka 50% flere solbriller pr. Person end landsgennemsnittet i USA. Indbyggerne i Seattle rangerer tredje i landet, bag New Orleans og San Diego, i at købe Ray Bans. (The Seattle Times)

#femten. Luxottica tilbyder i øjeblikket engrosdistribution af solbriller i 150 lande gennem et netværk af 50 datterselskaber og 100 uafhængige distributører. (Cornell University)

#seksten. Luxottica driver i øjeblikket næsten 6.600 virksomhedsejede butikker. Der er også 700 andre franchiselokationer, der hjælper med at understøtte virksomhedens indkomstprofil. (Cornell University)

# 17. Der er i øjeblikket 6 fabrikker i Italien, der er involveret i fremstilling af rammer til Luxottica, med yderligere fabrikker i Brasilien, Kina og Californien. Virksomheden kan producere mere end 270.000 billeder om dagen, hvor mere end 40% af produktionen kommer fra Italien. (Cornell University)

# 18. Safilo Group har også 4 produktionsanlæg i Italien sammen med fabrikker i Kina, USA og Solvenia. Det producerer kun 30% af det volumen, det kan sælge hvert år. (Cornell University)

# 19. Safilo Group har i øjeblikket 130.000 engroskunder, der distribuerer produkter til 13 forskellige lande. De har en direkte detailtilstedeværelse på omkring 30 store verdensmarkeder. (Cornell University)

# 20. Mere end 100 Solstice solbriller detailbutikker i USA drives direkte af Safilo Group. (Cornell University)

Amerikansk markedsandel solbriller branchestatistik

# 21. Gennemsnitsprisen på et par solbriller er stærkt afhængig af det mærke, forbrugeren vælger. Mænd, der køber solbriller fra Dior -mærket, betaler for eksempel mere end $ 500 pr. Par, mens mænd, der køber Armani -solbriller, betaler omkring $ 100 pr. Par. (Cornell University)

# 22. Kvinder betaler endnu mere for solbriller. Medianprisen for et par solbriller fra Dior -mærket solgt i USA er $ 600. Til sammenligning betaler kvinder, der køber Vogue solbriller omkring $ 100 pr. Par. (Cornell University)

Tendenser og analyse af solbrilleindustrien

På trods af de høje marginomkostninger, der findes på solbrillemarkedet, forventes branchen at fortsætte med at vokse hurtigt. Indtil 2023 forventes branchen at se en CAGR på mindst 6% fra et globalt perspektiv.

I USA kan CAGR være lidt lavere i intervallet 3% til 4%. Fordi det amerikanske segment producerer størstedelen af ​​den globale solbrilleindustriomsætning, kommer de mest spændende vækstmuligheder fra udviklingsmarkederne i Asien-Stillehavsområdet.

Stigende indkomster og en voksende middelklasse i Indien forventes at drive et højt efterspørgsel. Modeændringerne forventes også at fremme øget salg.

Luxottica vil fortsat dominere branchen, med prognoser, der sætter sin omsætning på et lavt niveau på 70% frem til 2030, selv med tilstedeværelsen af ​​forstyrrende stoffer. Fordi Luxottica kontrollerer størstedelen af ​​branchens efterspurgte mærker, kontrollerer den fortsat størstedelen af ​​omsætningen. Kun en ændring i præferencer vil ændre dette billede, og denne type handling forventes ikke at ske.