41 Statistik, tendenser og analyse af biofarmaceutisk industri

# 1. Mere end 30% af verdensmarkedet for biofarmaka er baseret i USA. (US Department of Commerce)

# 2. USA er også verdens førende inden for forskning og udvikling inden for biofarmaceutisk industri. Cirka 37,5 milliarder dollar i investeringer til industrien er baseret i USA. (US Department of Commerce)

Amerikansk biofarmaceutisk industri statistik

# 3. Den biofarmaceutiske industri tegnede sig for mere end $ 1,3 billioner i økonomisk produktion i 2015, hvilket repræsenterer 4% af de samlede amerikanske produktionstal for året. (US Department of Commerce)

# 4. Biofarmaceutisk industri i USA genererer mere end $ 558 milliarder hvert år. Leverandør- og medarbejderudgifter bidrager med yderligere 659 milliarder dollar i omsætning. (US Department of Commerce)

# 5. Mere end 800.000 mennesker ansættes direkte af biofarmaceutisk industri i USA hvert år med en lang række muligheder. Teknisk support, fremstilling og videnskabelig forskning har en tendens til at være positionerne med den højeste tilgængelighed. 33% af jobene er STEM-baserede erhverv. (US Department of Commerce)

# 6. Når indirekte beskæftigelsesmuligheder også overvejes, skaber biofarmaceutisk industri mere end 4,7 millioner arbejdspladser. (US Department of Commerce)

# 7. Patentperioden i USA for produkter udviklet af biofarmaceutisk industri er 20 år. Industriproducerede lægemidler har mindst 5 års eksklusivitet på markedet, afhængigt af tidsrummet mellem FDA-godkendelse og patentgyldighed. (US Department of Commerce)

# 8. Salg af lægemidler inden for det generiske marked i USA nåede $ 72 milliarder i 2016, hvilket repræsenterer cirka 25% af det samlede globale marked. (US Department of Commerce)

# 9. Mere end 30% af de nye lægemidler, der afventer FDA -godkendelse eller i kliniske forsøg, er biologiske. (US Department of Commerce)

# 10. Biosimilars er typisk prissat op til 30% lavere end deres reference biologics. (US Department of Commerce)

Statistik for biofarmaceutisk industri i Latinamerika

# 11. Mere end 100.000 håndkøbsmedicin (OTC) er i øjeblikket tilgængelig i USA, hvilket giver forbrugerne mulighed for selvdiagnosticering og selvmedicinering, hvis de ikke har det godt. (US Department of Commerce)

# 12. FDA godkendte 27 nye lægemidler i 2016. 36% af de nye godkendelser var førsteklasses lægemidler, der repræsenterede en helt ny måde at behandle en sygdom på. (US Department of Commerce)

# 13. Mere end 40% af de lægemidler, der i øjeblikket er på vej til biofarmaceutisk industri, har potentiale til at være præcisionslægemidler. (US Department of Commerce)

# 14. FDA har i øjeblikket mere end 500 åbne undersøgelser af nye lægemiddelapplikationer, der involverer genterapiprodukter. I 2016 modtog FDA mere end 100 ansøgninger alene på dette område. (US Department of Commerce)

#femten. Den gennemsnitlige tid, det tager at udvikle et nyt lægemiddel i branchen, er 10 til 15 år. Mindre end 12% af de lægemidler, der udvikles, vil resultere i et godkendt lægemiddel, der kan sælges. (PhRMA)

#seksten. National forskning og udvikling i USA repræsenterer 24,8% af det nationale salg, der sker. Den samlede forskning og udvikling på verdensplan tegner sig for næsten 20% af det samlede salg. (PhRMA)

# 17. I øjeblikket udvikler den globale biofarmaceutiske industri 7.000 lægemidler. 70% af disse potentielle lægemidler er klassificeret som førsteklasses produkter. (PhRMA)

# 18. Mere end 450 af de nye lægemidler, industrien udvikler lige nu, er designet til at behandle sjældne sygdomme. (PhRMA)

# 19. Kræftdødsfald i USA er faldet med mere end 20% siden 1990’erne. Mere end 80% af gevinsterne i kræftoverlevelsesrater kan direkte tilskrives nye behandlinger og lægemidler udviklet af biofarmaceutisk industri. (PhRMA)

# 20. I 2013 tilbyder Hepatitis C behandlingsmuligheder en helbredelsesrate på 50% med et 48-ugers behandlingsforløb, som omfattede store bivirkninger. I 2018 tilbyder biofarmaceutisk industri et 8-ugers behandlingskursus med minimale bivirkninger, der tilbyder en helbredelsesrate på 90%. (PhRMA)

# 21. Dødeligheden fra hiv og aids er faldet med 87% siden introduktionen af ​​HAART. Alene i dette behandlingsområde har biofarmaceutisk industri hjulpet med at forhindre næsten 900.000 for tidlige dødsfald i USA. (PhRMA)

# 22. Siden 2000 er mere end 550 lægemidler blevet godkendt til brug i USA, der helt eller delvist blev udviklet af biofarmaceutisk industri. (PhRMA)

# 23. De 15 bedst sælgende biofarmaka i verden genererer i dag årlige indtægter på mere end $ 2 mia. Humira, det førende antiinflammatoriske lægemiddel, genererer et salg på mere end 10 milliarder dollar om året. (McKinsey)

# 24. Mellem 2000 og 2012 oplevede Pfizer en positiv ændring i omsætningen fra biofarmaka på 29%. Merck og Company oplevede en positiv ændring på 17%. Novartis oplevede en positiv ændring på 10%. (McKinsey)

# 25. F. Hoffmann-La Roche er brancheleder, når det kommer til skiftet til biofarmaka. Mellem 2000 og 2012 oplevede virksomheden en stigning på 53% i industriens omsætning, hvilket gjorde biofarmaka ansvarlig for 79% af virksomhedens samlede omsætning. (McKinsey)

# 26. Antallet af biotekniske patenter, der ansøges om hvert år, er steget med 25% siden 1995. Der er i øjeblikket mere end 1.500 biomolekyler i kliniske forsøg. (McKinsey)

# 27. Årlige behandlingsomkostninger for nye biofarmaka kan overstige $ 100.000 for nogle produkter. (McKinsey)

# 28. 16,4% af branchens fagfolk siger, at produktivitet og produktionseffektivitet er det vigtigste eller vigtigste driftsområde for industrien. (PharmTech)

# 29. 10,3% af branchens fagfolk siger, at der er alvorlige flaskehalsproblemer, der påvirker branchens ydeevne. 45% siger, at der er nogle flaskehalsproblemer, der skal løses. (PharmTech)

# 30. Der er i øjeblikket omkring 850 biosimilarer, herunder biogenerika, der er under udvikling eller markedsføres globalt af den biofarmaceutiske industri. Omkring 125 af disse produkter er i øjeblikket i kliniske forsøg. (PharmTech)

# 31. Mere end 500 biobetter er under udvikling eller kommercialisering globalt, og mere end 200 er i øjeblikket i kliniske forsøg. (PharmTech)

# 32. 90% af branchens fagfolk bruger bioforarbejdningsudstyr til engangsbrug, hvor slanger eller engangsoperationer er de mest populære. Mere end 80% bruger engangs bioreaktorer. (PharmTech)

# 33. Det samlede nominelle udgifter til medicin i USA er mere end 450 milliarder dollars hvert år. 74% af omsætningen fra industrien stammer fra mærkevarer. (Statista)

# 34. Bruttoproduktionsniveauerne ved fremstilling af farmaceutiske præparater værdiansættes til $ 217,5 milliarder årligt. (Statista)

# 35. Mere end 51 milliarder dollar i biofarmaka eksporteres hvert år fra USA. (Statista)

# 36. Salg af apoteker og apoteker bidrog hvert år med mere end 271 milliarder dollar til USA’s økonomi. (Statista)

# 37. Udgifter til farmaceutisk forskning og udvikling, der opstår uden for USA, værdiansættes til $ 11,8 milliarder årligt. (Statista)

# 38. Det gennemsnitlige marketingbudget for et lægemiddelfirma i USA er $ 12,7 millioner. Industriens direkte forbrugsmedieudgifter beløb sig til 5,8 mia. Dollars i 2016. (Statista)

# 39. Digitale annonceudgifter i USA i 2018 til sundhedsydelser og lægemidler nåede $ 2,8 mia. (Statista)

# 40. Mellem 2012 og 2015 betalte Pfizer 976 millioner dollars i sanktioner på grund af de produkter, de bragte på markedet. (Statista)

# 41. Ca. 287.000 medarbejdere i biofarmaceutisk industri er ansat inden for forskning og udvikling. Alene lægemiddelproduktion med 294.000 ansatte er et større segment af branchen. (Statista)

Biofarmaceutisk industri tendenser og analyse

Biofarmaceutisk industri har oplevet hurtig vækst i de seneste år. Det er vokset til at blive kernen i den moderne lægemiddelindustri, hvilket har ført til en betydelig transformation i branchens teknologiske, strategiske og operationelle aspekter.

Udfordringer vil forblive på disse områder. At kunne reproducere store molekyler pålideligt krævede fremstillingskapaciteter, der går ud over det, vi typisk havde forestillet os inden for lægemidler.

Et aspirinmolekyle består af 21 atomer. Det typiske biofarmaceutiske molekyle kan indeholde mere end 25.000 atomer. Det betyder, at der kræves mere direkte investeringer for at producere disse livreddende produkter nu og i fremtiden.

Vi har allerede set, hvordan biofarmaceutisk industri er blevet udbredt. Selvom det er vokset med en årlig hastighed på 8%, kunne branchens CAGR frem til 2028 være så højt som 16%. Med mere forskning opstår flere muligheder. Blockbuster -lægemidler defineres som dem, der genererer $ 1 mia. Eller mere i salg hvert år.

Forvent, at der kommer mange flere storfilm i de kommende år.