22 Statistik og tendenser for California Almond Industry

Mandler er blevet dyrket i mere end 2000 år. De var meget populære i Egypten. Opdagelsesrejsende på de forskellige handelsruter spiste ofte mandler under deres rejse. Selvom mandeltræer blomstrede i hele Middelhavet, var deres oprindelige hjem sandsynligvis et sted i Centralasien.

Californien ville få sit første mandeltræ i midten af ​​1700 -tallet. Siden 1980’erne er industrigenereret mandelproduktion i Californien firedoblet. Der er nu mere end 500.000 hektar mandler plantet i Fresno, Sacramento og San Joaquin dale. I 1995 var der kun 418.000 hektar til rådighed i hele staten.

Vigtig statistik fra den californiske mandelindustri

# 1. I 2016 bemærker Almond Harvest Year Report, at producenter i Californien var i stand til at generere 5,16 milliarder dollars i omsætning. Det gjorde mandler til det tredje højest værdsatte produkt i landbrugssektoren med 46 milliarder dollars. (California Department of Agriculture and Food)

# 2. Mandelmælk tegnede sig for omkring 16% af Californiens mandler, der blev solgt i USA i 2016. Mellem 2011-2015 voksede salget af mandelmælk i USA med 250%. (California Almond Board)

California Almond Industry Statistics

# 3. I 2016 var der 320 produktlanceringer med plantebaserede krav. (California Almond Board)

# 4. For første gang blev der eksporteret næsten 2 milliarder pund i 2017. Det markerer også det ottende år i træk, at den californiske mandelindustri var i stand til at eksportere mere end en milliard pund mandler. (California Almond Board)

I de sidste 20 år er mængden af ​​vand, der er nødvendig for at dyrke 1 pund mandler, reduceret med 33%. Omkring 4 ud af 5 mandelavlere bruger et mikro-kunstvandingssystem. (California Almond Board)

# 5. Nuværende landbrugspraksis i Californien mandelindustri opvejer dens kulstofemissioner med op til 50%. Mandelernes skaller laves til sengetøjsprodukter til husdyr, mens skallerne bruges til mad i mejerifaciliteter. (California Almond Board)

# 6. 91% af de mandler, der produceres i Californien, dyrkes på familiebedrifter. 61% af landbrugene er mindre end 50 hektar store. (California Almond Board)

# 7. Indenlandske forsendelser for vækstsæsonen 2017 nåede 676 millioner pund, hvilket gør det til branchens største forsendelse i branchen. (California Almond Board)

# 8. 32% af mandlerne, der dyrkes i Californien, går til steder i USA, hvilket gør det indenlandske forbrug til branchens bedste destination. (California Almond Board)

# 9. Spanien er den førende importør af californiske mandler i verden i dag, selvom 90 forskellige lande afgiver ordrer hvert år. (California Almond Board)

# 10. 80% af de mandler, der dyrkes i verden i dag, stammer fra USA. Den næststørste producent er Australien med 7%, efterfulgt af EU med 5%. (California Almond Board)

# 11. Californien er kun et af 5 steder på planeten med det præcise klima, der kræves for at dyrke mandler effektivt. (California Almond Board)

# 12. 94% af mandelavlerne arbejder med biavlere for at bruge naturlige bestøvningsmetoder til vækst. Omtrent den samme procentdel af avlere vil levere rent vand til bierne, mens de bestøver mandeltræerne. (California Almond Board)

# 13. I 2017 -sæsonen producerer Californiens mandelindustri 2,13 milliarder pund kerner. Yderligere 4,26 milliarder pund hjelme blev genereret sammen med 1,49 milliarder pund skaller. (US Department of Agriculture)

# 14. Over 104.000 mennesker er direkte ansat i den californiske mandelindustri. I alt bidrager omkring 11 milliarder dollar til statens BNP, og 21,5 milliarder dollar genereres i produktionen af ​​statens økonomiske aktivitet. (University of California)

#femten. Cirka 97% af de job, der skabes af mandelindustrien i Californien, er i Central Valley. (California Almond Board)

#seksten. Siden 2009 er prisen på mandler næsten fordoblet. Med priser på $ 2,58 pund skifter mange landmænd fra bomuld til mandler. Da mandel -acres udvidede, faldt californisk bomuldshektar med 75%. (Los Angeles Times)

# 17. Paramount Farming Company er en af ​​de største mandelproducenter til industrien i Californien. De dyrker i øjeblikket mere end 46.000 hektar og producerer hvert år omkring 6% af den gennemsnitlige afgrøde. (Los Angeles Times)

# 18. Næsten 3 milliarder bier er påkrævet for fuldt at bestøve mandeltræer hvert år for at maksimere dyrkningspotentialet på alle gårde. (Los Angeles Times)

# 19. Cirka 40% af de producerede mandler sælges til sidst til forskellige fødevarevirksomheder, som vil bruge produkterne i korn, mel og andre bageriprodukter. (Los Angeles Times)

# 20. Hvis mandlerne opbevares under kølige opbevaringsforhold i hele deres tilstand, er produktets halveringstid cirka 24 måneder uden et betydeligt tab af kvalitet. (California Almond Board)

# 21. I 2017 blev cirka 1,33 millioner hektar i Californien udpeget som mandelhektar. Cirka 1 million hektar blev opført som lejer. 73% af det samlede lejeareal er i kun 5 amter: Kern, Fresno, Merced, Madera og Stanislaus. (California Department of Agriculture and Food)

# 22. Kern County har de fleste acres beplantet med mandler, med over 138.000 acres på rekord. Fresno County har det højeste antal hektar ikke-produktive mandeltræer på rekord med næsten 20.000 hektar. (California Department of Agriculture and Food)

California Almond Industry Trends and Analysis

Mandelindustrien i Californien er klar til at fortsætte med rekordstore vækstniveauer. I 2017 blev 4 nye eksportmarkeder godkendt: Mexico, Italien, Tyskland og Japan. Der var 7 nuværende markeder, der også oplevede tocifrede vækstrater, hvor Indien førte til 32,1%. Efterhånden som snackkulturer ændrer sig, og folk søger sunde alternativer til sukkerholdige snacks, er mandler et naturligt og overkommeligt alternativ.

I 2016 og 2017 var mandler den vigtigste nød for introduktionen af ​​nye produkter i Europa. Mandler har også været det største nødprodukt til nye introduktioner siden 2007 globalt.

Efterhånden som nye produkter kommer på markedet, vil mandelens popularitet fortsat vokse. De er højt vurderet til bagning, hakning og en af ​​de mest populære nødder, der skal indtages til generelle formål. Siden 2012 er præferencen for at spise mandler som snack vokset fra 28% af befolkningen til 59%.

California -mandlen er et alsidigt produkt med meget udholdenhed. Forvent, at industrien vil fortsætte med at styrke sin position som verdensleder i et stykke tid fremover.