15 Statistik, tendenser og analyse af laser hårfjerning industrien

Hvis du er træt af lidt uønsket hår, behøver du ikke længere barbere, plukke eller vokse det. Du kan vælge at have laserhårfjerningstjenester til permanent at reducere det hår, du har i det berørte område.

Laserhårfjerning virker ved at transmittere laserlys direkte til hver hårsæk. Pigmentet i folliklerne absorberer lyset, som i sidste ende ødelægger håret. Nogle mennesker ser øjeblikkelige resultater, mens andre kan kræve 2-4 besøg, før de begynder at se fordelene ved denne ikke-invasive behandling.

Der er mange fordele ved at vælge laserhårfjerning frem for andre muligheder, der er tilgængelige i dag. Det kan målrette præcise punkter, behandle forskellige hudtyper effektivt og efterlade huden intakt. Til gengæld bør du undgå sollys i op til 6 uger før og efter behandlingen, da sollys gør hårfjerning vanskelig.

Vigtig statistik fra laserhårfjerningsindustrien

# 1. En laser hårfjerning aftale tager kun omkring 20 minutter. Resultaterne begynder at vise sig efter 2 behandlinger, og det tager cirka 12 uger at opnå fulde resultater. (Kosmopolitisk)

# 2. De fleste mennesker rapporterer en permanent 90% reduktion i hårvækst i de behandlede områder. Svingende hormoner kan dog få nogle af hårene til at vokse tilbage. Nogle mennesker kan endda se yderligere hårvækst. (Kosmopolitisk)

Statistik for laserhårfjerningsindustrien

# 3. Gennemsnitlig pris pr. Session afhænger af, at udbyderen tilbyder laserhårfjerningsbehandlinger. I USA varierer prisklassen mellem $ 50 og $ 300, afhængigt af det valgte behandlingsområde. (God rengøring)

# 4. I 2016 blev der udført 1,1 millioner laserhårfjerningsprocedurer i USA. I alt blev der brugt mere end 16 milliarder dollars på kosmetiske procedurer som denne. (National Institute of Laser)

# 5. Antallet af laserhårfjerningsprocedurer udført i USA er steget med 51% siden 2000. (National Laser Institute)

# 6. Næsten 2,8 millioner amerikanere brugte en anden hårfjerningsbehandling end voksning mere end 4 gange i 2017, herunder laserhårfjerning. (Statista)

# 7. Den samlede omsætning genereret af laserhårfjerningsindustrien oversteg $ 244 millioner i 2009. Siden da er branchens tal blevet blandet ind i den samlede hårfjerningsindustri. (Dagbog til hårfjerning)

# 8. 82% af kunderne betjent af laserhårfjerningsindustrien er kvinder. 60% af mennesker i den 18-29-årige demografi siger, at de vil fjerne deres hår med denne behandlingsmulighed. (Dagbog til hårfjerning)

# 9. Medianprisen for en behandling rettet mod armhår er omkring $ 125. Til sammenligning er den gennemsnitlige behandlingspris, der er rettet mod baghår, omkring $ 420. (Dagbog til hårfjerning)

# 10. 11% af mennesker, der har oplevet mindst en laserhårfjerningssession, sagde, at de ikke oplevede smerter. 84% af patienterne sagde, at de oplevede milde til moderate smerter under behandlingen. (Dagbog til hårfjerning)

# 11. 87% af laser hårfjerningskunder siger, at de ville få proceduren udført igen. (Dagbog til hårfjerning)

# 12. Det vestlige USA er den mest populære region for behandlinger med laserhårfjerning, der tegner sig for 31% af industriens indtægter. Østkysten genererer yderligere 22% af omsætningen i USA. (Dagbog til hårfjerning)

# 13. 45% af mændene, der modtager laserfjerningstjenester, siger, at deres specifikke hår er helt fjernet. Yderligere 22% af mændene siger, at mindst 75% af deres uønskede hår er blevet fjernet. (Dagbog til hårfjerning)

# 14. Den samlede værdi af den verdensomspændende hårfjerningsindustri i 2017 var $ 880,2 millioner. I 2022 forventes branchens værdi at nå 1,35 milliarder dollar. (Statista)

#femten. De fleste laser hårfjerningsprocedurer udføres på patienter over 40 år. I 2009 blev mere end 300.000 af disse procedurer udført. For den 30- til 39-årige demografi blev der kun udført 34.000 procedurer. (Virkelig mig)

Tendenser og analyse af laserhårfjerningsindustrien

Laserhårfjerningsindustrien er stadig relativt ung, især i USA. FDA godkendte de første kommercielle lasere til disse behandlinger i 1997. Det betyder, at der stadig er en risiko for at være i denne branche, mens der stadig er håb om indtægtsgevinster.

Der er mange fordele, der potentielt er tilgængelige for dem, der ser på laserhårfjerningsindustrien som en behandlingsmulighed. Når behandlingscyklussen er slut, sparer du mere end 2 timers tid, fordi du ikke længere skal barbere dig. De sparer omkring $ 200 om året på barberingsprodukter.

Selv med en dyre fuld session er den gennemsnitlige levetid for at fjerne uønsket hår ved hjælp af laserhårfjerning kun $ 3.000. For barbering er levetidsomkostningerne over $ 10.000. Levetidsomkostningerne ved voksprocedurer er over $ 23.000.

Der er nogle udfordringer, som industrien skal stå over for, herunder kravet om begrænset sollys, der reducerer antallet af potentielle kunder, der er tilgængelige for branchen. Nye teknologier har allerede åbnet flere hudtyper og muligheder for behandling af hårvækst. Hvis denne holdning til innovation fortsætter, ser industrien ud til at være klar til endnu en vedvarende vækstperiode i de næste 10 år.