17 Statistik og tendenser i lydbogsindustrien

Lydbogens fødsel fandt sted i 1931. I det år arbejdede American Foundation for the Blind sammen med Library of Congress for at etablere Talking Book -programmet gennem Book for the Blind -projektet. De første lydoptagelser, der blev brugt som bevis for dette nye produkt, omfattede et Midstream -kapitel, som blev skrevet af Helen Keller.

I 1934 havde Talking Book -programmet oprettet lydbøger til Shakespeares skuespil, Bibelen og uafhængighedserklæringen.

Det var imidlertid først i 1950’erne, hvor pladeselskaber begyndte at distribuere bogalbum, at lydbogindustrien begyndte at tage form. Opfindelsen af ​​kassettebåndet i 1963 hjalp også med at gøre lydbøger mere tilgængelige. Så i 1970’erne begyndte bibliotekerne at gemme lydbøger til deres lånere.

Vigtig statistik fra lydbogsindustrien

# 1. Folk i den 25 til 34 -årige demografiske gruppe er mest tilbøjelige til at lytte til lydbøger i USA. Selvom de udgør 18% af befolkningen, udgør de 20% af alle lyttere til lydbøger. (Edison research)

# 2. 48% af alle lydboglyttere er under 35 år (Edison Research).

Lydbogsindustri Statistik efter markedsstørrelse og genre

# 3. USA er verdens største marked for bøger i lydformat, med 2,5 milliarder dollars i salg registreret i 2017. Det repræsenterer en stigning i omsætningen på 400 millioner dollar fra året før. (Audiobook Publishers Association)

# 4. 26% af den amerikanske befolkning oplyste, at de havde lyttet til mindst en lydbog i de sidste 12 måneder. (Audiobook Publishers Association)

# 5. I 2017 blev der udgivet 34% flere lydbøger sammenlignet med antallet af bøger, der blev udgivet i 2016. Cirka 79.000 nye lydbøger kom i alt på markedet i 2017. (Association of Audiobook Publishers)

# 6. De fleste lydboglyttere interagerer med dit produkt derhjemme og tegner sig for 57% af det samlede marked. At lytte til lydbøger i bilen repræsenterer 32% af det samlede marked. (Audiobook Publishers Association)

# 7. 68% af dem, der siger, at de ofte lytter til lydbøger, gør det, mens de laver husarbejde. Det slår at lytte til lydbøger, mens man bager (65%), dyrker motion (56%) og laver håndværk (36%). (Edison research)

# 8. 30% af de mennesker, der regelmæssigt lytter til lydbøger, siger, at de bruger en stemmestyret trådløs højttaler, som Google Home, til at få adgang til deres produkt. (Edison research)

# 9. Lydbogsforlagsindustrien i USA er ansvarlig for den direkte beskæftigelse af cirka 4.400 mennesker hvert år. (Statista)

# 10. Ca. 77% af lydbogsalget, der finder sted hvert år, involverer et skønlitterært værk. (Statista)

Lydbog Industristatistik efter lytter Markedspenetration

# 11. Lydbøger til børn og unge voksne tegner sig for mere end 10% af branchens salg i et gennemsnitligt år. I alt vil omkring 18% af de unge i USA lytte til en lydbog mindst en gang i løbet af et år. (Statista)

# 12. 56% af de mennesker, der ofte lytter til lydbøger, defineret som 4 lydbøger eller mere i de sidste 12 måneder, er mænd. Hvad angår den generelle lytning til lydbøger, udgør kvinder imidlertid 52% af markedet. (Audiobook Publishers Association)

# 13. I de sidste 12 måneder har 57% af mennesker, der siger, at de har lyttet til en lydbog, gjort det ved hjælp af deres smartphone. Dette efterfølges af brug af en bærbar eller stationær computer (52%), en tablet (50%), en cd -afspiller (33%) eller en bærbar MP3 -afspiller (31%). (Audiobook Publishers Association)

# 14. 77% af mennesker, der identificerer sig som hyppige lyttere til lydbøger, siger, at det at lytte til lydbøger hjælper dem med at afslutte flere bøger. (Audiobook Publishers Association)

#femten. 56% af de mennesker, der lytter til lydbøger, siger, at når de lytter, foretrækker de ikke at gøre noget andet. De foretrækker bare at stoppe op og lytte til bogen. (Audiobook Publishers Association)

#seksten. Den mest almindelige måde at købe en lydbog på er at bruge Amazon, Audible eller iTunes til at downloade en digital lydfil. 38% af forbrugerne bruger denne metode til at købe. Yderligere 20% siger, at de downloadede deres lydbog fra et bibliotek, mens yderligere 20% sagde, at de fandt deres nyeste lydbog gratis på YouTube. (Audiobook Publishers Association)

# 17. I 2016 blev der produceret 43.000 titler i lydbogsformat. De tre mest populære genrer var Mystery & Thriller, Sci-Fi og Romance. (Audiobook Publishers Association)

Lydbogsindustriens statistik efter enhed, der bruges til at lytte

Lydbogsindustriens tendenser og analyse

Hovedkanalen for adgang til lydbøger er fortsat det lokale bibliotek. Lån fra lokale biblioteker er blevet meget lettere i de seneste år, da et bibliotekskort muliggør digital udlejning af bestemte filer. Det betyder, at brugere kan få adgang til nye lydbøger hjemmefra uden at skulle gå til det lokale bibliotek for at kontrollere arkivet.

Selvom forbrugerbasen i lydbogsindustrien er lille, og de fleste er i USA, vokser den fortsat. Flere mennesker opdager, at de kan lytte til deres lydbøger på flere enheder, hvilket har øget populariteten af ​​dette medie. Nye teknologier til hjemmet eller i køretøjer letter også brugen af ​​digitale filer, hvilket øger forbrugernes adgang til denne industri.

Af disse grunde forventes lydbogsindustrien at fortsætte sin opadgående vækstvej i de kommende år. Selvom salget sandsynligvis ikke overstiger 5 milliarder dollar for den globale industri i de næste 10 år, så forvent at se tocifrede vækstrater i de næste par år.