14 Statistik, tendenser og analyse af anti-aging industrien

Det, der definerer skønhed i et samfund, får folk til at skabe det for sig selv. Det pres, en person kan opleve for at bevare et ungdommeligt udseende, er indflydelsesrig og er overalt. Fra film, tv, trykte og digitale medier fremhæves et attraktivt og ungdommeligt fysisk udseende som et nødvendigt element for succes. Ved at udnytte det samfundsmæssige pres for at tilpasse sig en bestemt ungdomstilstand kan branchen generere milliarder i omsætning hvert år.

Det betyder, at der er et faktum, som anti-aging industrien ikke kan ignorere. Hvis du er komfortabel i din egen hud, mister du en kunde. Det bedste for dem er at få folk til at føle sig utrygge ved deres rynker, deres grå hår eller andet, der kan få nogen til at føle sig selvbevidst.

Interessant statistik fra anti-aging industrien

# 1. I 2015 havde anti-aging-markedet en global værdi på $ 140,3 mia. Med en forventet CAGR på 7,5%kan branchen i alt være 216,5 milliarder dollars værd i 2022. (Statista)

# 2. Det største geografiske marked for anti-aging industrien er USA. Cirka 60 milliarder dollar i omsætning genereres hvert år på det amerikanske marked. (Statista)

Global anti-aging industri statistik efter samlet markedsstørrelse

# 3. Verdens førende kosmetikmærke i dag er L’Oreal, der havde en samlet værdi på 13 milliarder dollar i 2016. Gillette er den nærmeste konkurrent, med en årlig omsætning på 7,2 milliarder dollar. (Statista)

# 4. En af de mest populære produktlinjer, der tilbydes af anti-aging industrien, er hudplejeprodukter. Salg af cremer, der markedsføres som hæmmere i aldringsprocessen, genererer cirka 1,15 milliarder dollars hvert år. (Statista)

# 5. I 2012 brugte amerikanerne mere end 11 milliarder dollars på kosmetiske behandlinger. Det var 5,5% mere end året før. Den gennemsnitlige fordel, som en ansigtsløftning kan give, er cirka 10 år, mens grundlæggende ansigtsfyldstoffer kan vare 12 til 18 måneder. (Markedsur)

# 6. Næsten 489.000 botulinumtoksininjektioner blev givet til mennesker i alderen 19 til 34 år i USA i 2012. Det er mere end det dobbelte af antallet af injektioner givet til den samme demografiske alder i 2002. (Market Watch)

# 7. Microdermabrasion er også dukket op som en behandling før unge til mennesker under 35 år. Den gennemsnitlige omkostning ved proceduren er omkring $ 154, som skal udføres en gang om måneden. Fra en alder af 30 og derefter have proceduren udført i 40 år har den en samlet pris på $ 74.000. (Markedsur)

# 8. Nogle læger opkræver mere end $ 1.000 pr. Sprøjte for fyldstoffer, der bruges i anti-aging procedurer. Disse behandlinger er normalt heller ikke dækket af sygesikring. (Markedsur)

# 9. Den globale wellness-produktindustri er værdiansat til 569 milliarder dollars, inklusive anti-aging produkter som et af dets segmenter. Kosmetik og toiletartikler, herunder anti-aging produkter, er værdiansat til 333 milliarder dollars. (Ny hud)

# 10. I 2025 vil antallet af mennesker over 65 være flere end børn under 5 år for første gang i kendt menneskelig historie. (Ny hud)

# 11. 4 ud af 5 Baby Boomers siger, at de tager skridt til at føle sig unge og blive på den måde. (Ny hud)

# 12. 90% af forbrugerne er interesseret i at lære at opnå og derefter opretholde en sund livsstil for at støtte deres anti-aging indsats. (Ny hud)

# 13. Selvom det amerikanske marked forventes at fortsætte med at lede industrien, vil det hurtigste vækstniveau i 2025 være i Asien-Stillehavsområdet (APAC). Der forventes en vækst på 82% sammenlignet med en vækst på 76% i USA. (Ny hud)

# 14. I 2016 leverede APAC-regionen næsten 13 milliarder dollars i omsætning til anti-aging industrien. (Technavio)

Anti-aging branchetrends og analyser

Anti-aging industrien vil fortsætte med at vokse, selvom der er et socialt drive for ægthed i ens udseende. Selv rent medicinsk set vil antallet af amerikanere, der vil være over 65 år i 2050, være mere end 20%. Det er 7 procentpoint mere end i dag.

Siden 2008 er antallet af læger, der er certificeret til at yde behandling mod ældning, steget til 26.000. Det er en stigning på 9.000 amerikanske læger, der opnåede denne certificering på bare 10 år.

Vi kan ikke stoppe aldringsprocessen. Hvad vi kan gøre er at hjælpe med at forbedre bivirkningerne forårsaget af aldring ved at hjælpe alle med at se og føle deres bedste.

Det, der holder denne industri tilbage, er dens mangel på anerkendelse. American Board of Medical Specialties anerkender ikke anti-aging som en medicinsk kategori. Alle fra enhver specialitet kan praktisere anti-aging medicin uden store problemer. Selv noget simpelt, som at ordinere hormoner, kan være nok til at klassificere en læge som en del af branchen.

Så er der det faktum, at nogle af de mest populære behandlinger, der tilbydes af anti-aging industrien, ikke er reguleret. Emner som bioidenticals giver en vis form for testosteron til mænd og kvinder, der oplever vægtforøgelse og lavere energiniveauer, når de når middelalderen.

Med mere regulering kan der komme en bedre anerkendelse. Hvis det skulle ske, er anti-aging industrien klar til eksplosiv vækst. Indtil da kan du forvente, at industrien fortsætter med at vokse i popularitet, efterhånden som befolkningen bliver ældre.