22 Statistik og tendenser for bar og natklubbranchen

Barerne og natklubberne i USA kan sammenlignes med caféerne i Europa i det 17. og 18. århundrede. De er blevet et sted, hvor folk kommer for at slappe af. Det er et sted at diskutere politik eller dele en mening om ethvert emne. George Washington sagde endda farvel efter revolutionskrigen inde i et værtshus.

Vigtig statistik fra bar- og natklubbranchen

# 1. I USA genererer barer og natklubber omkring 24 milliarder dollars i omsætning hvert år. Den samlede beskæftigelse, der er tilgængelig via barer, taverner og natklubber i USA, er cirka 345.000 direkte muligheder. (Statista)

# 2. Cirka 7 millioner mennesker siger, at de regelmæssigt køber vin på en bar eller natklub i USA. (Statista)

Bar- og natklubbranchestatistik

# 3. Mere end 20 millioner mennesker gik til en bar eller natklub, der lå inde i et kasino sidste år i USA. (Statista)

# 4. Der er omkring 62.500 aktuelt aktive bar- og klubsteder i den amerikansk baserede industri, hvor hver lokation beskæftiger i gennemsnit 5,5 årsværk. (Statista)

# 5. Median timeløn for tjenere i USA, eksklusive tips, er $ 10,43 pr. Time. Bar- og natklubbranchens løn genererer $ 4,82 milliarder i økonomiske konsekvenser hvert år. (Statista)

# 6. Kun 3% af de mennesker, der modtager kuponer til brug i en bar eller diskotek, vil bruge dem. (Statista)

# 7. Øl er den valgfri drik, der serveres i barer og klubber, og tegner sig for 10,3% af det samlede drikkevareforbrug i USA. 6% af amerikanerne siger, at de drikker mindst en øl hver dag, med Michelob det foretrukne indenlandske mærke og Corona det foretrukne importerede mærke. (Statista)

# 8. På bestemte steder i barer og natklubber er øl og øl 42% af det salg, der sker. Destilleret spiritus repræsenterer yderligere 30% af salget. I alt sælges mere end 196 millioner tønder øl årligt gennem barer og natklubber i USA (Nightlife Association of America)

# 9. Industriens salg steg 1,4% i nominelle termer i 2015. Når salgstallene justeres for inflation, var den reelle branchevækst kun 0,3%. (Nightlife Association of America)

# 10. Wisconsin leder landet i det samlede antal bar- og klubsteder, med i øjeblikket 4.489 registrerede. Californien er nummer to med 4.388 butikker, og Texas er tredje med 4.283 butikker. (Nightlife Association of America)

# 11. Taverner er den mest almindelige type etablering i den amerikansk baserede bar- og natklubindustri med næsten 20.000 steder. Taverner tegner sig for 32% af den samlede omsætning, der genereres af industrien hvert år. (Nightlife Association of America)

# 12. Selvom natklubber kun tegner sig for 8,6% af branchen, udgør de størstedelen af ​​de mest lukrative steder. I USA beskrives de øverste 42% af de 100 bedste steder som natklubber. 70% af de 100 bedste steder beskriver sig selv som et “hotspot” til dans. (Nightlife Association of America)

# 13. 55% af forbrugerne, der går til barer og klubber, siger, at de vil gå ud i år lige så ofte som året før. 70% af dem besøger den samme type barer, hver gang de går ud. Kun 15% siger, at de tager til steder, der er billigere for dem. (Nightlife Association of America)

# 14. Den gennemsnitlige forbruger køber 2,3 drinks hver gang, de går på et diskotek. Mænd har en tendens til at bestille flere drikkevarer, og Millennials indtager flere drikkevarer end ældre generationer. (Nightlife Association of America)

#femten. Gennemsnitprisen for VIP -flaskeservice i branchen er $ 239. Den gennemsnitlige pris for en drink er $ 10,50. Det betyder, at den gennemsnitlige forbruger vil bruge omkring $ 55, hver gang de går til en natklub, bar eller lounge. (Nightlife Association of America)

#seksten. Den gennemsnitlige bar eller bar-lignende placering i USA tjener omkring $ 25.000 til $ 30.000 om ugen. Den gennemsnitlige bar bruger også omkring $ 24.000 om måneden på personale, mad- og alkoholbeholdning og omkostninger til husleje / realkreditlån. (Investopedia)

# 17. De gennemsnitlige omkostninger ved en spirituslicens i USA er $ 4.500. (Investopedia)

# 18. UK natklubber har oplevet en modsat trend med deres branche. Siden 2014 har branchens omsætning været på 5,7% hvert år. Den samlede industriomsætning er reduceret til £ 2 mia. (IBIS World)

# 19. Omkring 25% af de britiske natklubber har lukket siden 2004 på grund af nye regler, der involverer forretningsplanlægning, licensering og gebyrer. Forbrugerne er nu mere tilbøjelige til at købe billig alkohol i deres lokale butik frem for at ramme pubben eller natklubben for en sjov aften. (IBIS World)

# 20. Den britiske natklubindustri understøtter stadig den direkte beskæftigelse af omkring 80.000 mennesker og har over 6.800 aktive lokationer i øjeblikket. (IBIS World)

# 21. Barer og natklubber i Canada har haft en stabil oplevelse siden afslutningen på recessionen. Siden 2012 har branchen oplevet gennemsnitlige årlige vækstrater på 0,4%. (IBIS World)

# 22. Den canadiske natklubindustri understøtter beskæftigelse af cirka 43.000 mennesker på mere end 5.200 steder på landsplan. (IBIS World)

Tendenser og analyse af barer og klubber

Etablerede barer og natklubber klarer sig godt lige nu. Indkomsten stiger, forbrugerne bruger mere, og folk besøger oftere. For startups, der kommer ind i denne branche, er der imidlertid udfordringer, der skal stå over for.

Mætningspunktet er højt for mange samfund med denne industri. Det er allerede en udfordring at eje en vellykket virksomhed med det høje konkurrenceniveau til stede. At starte forfra kan være en lang og vanskelig proces at gennemføre. For en ny placering, der ejer bygningen, den er i, kan opstartsomkostninger være så høje som $ 850.000 lige nu.

Når den lokale økonomi er stærk, kan bar- og natklubbranchen trives. Når der er usikkerhed på markedet, er denne industri en af ​​de første til at mærke ændringen. Det er også særligt følsomt over for ændringer i gebyrer, licenskrav og andre former for politisk pres.

I USA forventes en stærk vækst at fortsætte. I Storbritannien bør branchen begynde at stabilisere sig, efterhånden som forbrugerne vænner sig til ændringer i adgangen til alkohol. I Canada forventes en stabil, men lille vækst frem mod 2026 for industrien.