11 Statistik, tendenser og analyse af etanolindustrien i Indonesien

Ethanol er en brandfarlig væske, der fremstilles ved gæring af sukker for at danne alkohol. Dette gør det muligt at gøre det til brændstof, ofte destilleret fra majs eller sukkerrørsprodukter. Det blandes derefter med en standard benzin for at skabe en blanding. I USA er en blanding på 10% almindelig. I Brasilien kan blandinger nå op på 27%.

For den indonesiske ethanolindustri er brændstofblandinger 2% eller mindre, hvis de er tilgængelige. Den indonesiske regering tillader maksimalt 10% blanding af diesel- og ethanolprodukter. Den nuværende produktion fokuserer imidlertid på biodiesel frem for ethanol.

Størstedelen af ​​den installerede ethanolproduktionskapacitet i Indonesien er baseret på råmasse fra melasse. Et anlæg i Lampung har en lille installeret kapacitet baseret på kassava råmateriale.

Vigtig statistik fra ethanolindustrien i Indonesien

# 1. I 2016 nåede biodieselproduktionen i Indonesien i alt 3.656 milliarder liter. Omkring 478 millioner liter biodiesel blev eksporteret i produktionsåret 2016. (Ministeriet for Energi og Mineralressourcer)

# 2. På trods af et bioethanolmandat på mindst 1 volumenprocent for offentlig service obligatorisk transport i 2015 og et mandat på 2% i 2016, produceres der ikke ethanol af brændstofkvalitet i øjeblikket. (US Department of Agriculture)

# 3. Samlet antal ethanolproduktionskapacitet i brændstofkvalitet i Indonesien er meget varierende. De spænder fra 10,5 millioner til 26,4 millioner gallon om året inden for en enkelt plante. Til sammenligning har USA, som er verdens førende inden for ethanolproduktion, kapacitet til at producere 80 millioner gallons årligt fra et enkelt ethanolanlæg. (US Department of Agriculture)

# 4. Siden 2011 er benzinforbruget vokset med en årlig hastighed på 4,8% i Indonesien. I 2016 nåede det samlede forbrugsniveau op på 42 milliarder liter. (US Department of Agriculture)

# 5. Der er kun to års ethanolproduktion registreret af den indonesiske ethanolindustri siden 2005. I 2007 og 2008 registrerede branchen et produktionsniveau på 2.000 tønder ethanol af brændstofkvalitet pr. Dag. (Knoema)

# 6. Indonesien er den sjette største majs- / majsproducent i verden i dag. I øjeblikket bidrager de med 2% af verdens udbud og kan dyrkes i landet året rundt. (Indonesisk agentur for forskning og udvikling i landbruget)

# 7. Jordbrugsområder, der bruges til majsprodukter i Indonesien, er steget til omkring 32% af det samlede areal, der er plantet til afgrøder. Omkring 17,6 millioner tons majs blev produceret i 2011 (Indonesian Agricultural Research and Development Agency).

# 8. De fleste majsprodukter produceret i Indonesien er dedikeret til fødevarebehov, herunder stivelse. Øst -Java er den største majsproducent i landet og tegner sig for 30% af den samlede markedsandel. (Indonesisk agentur for forskning og udvikling i landbruget)

# 9. Statens selskab januar rapporterede, at det solgte 25.000 liter ethanol til et andet statligt selskab, Pertamina, i oktober 2014. (Platts)

# 10. Amerikanske ethanoldestillatorer eksporterede ethanol til 51 forskellige lande i 2016. 3% hvis eksporten skulle til Indonesien. (Renewable Fuel Association)

# 11. Det meste af den ethanol, der produceres af industrien, går til kosmetik, trykning og medicinske behov frem for brændstof. Årlige udbytter af ethanol ved dens koncentration på 95% til 99% kan nå 50.000 tons om året. (PT Indonesien Ethanol)

Tendenser og analyse af etanolindustrien i Indonesien

Indonesien har taget nogle positive skridt for at fremme ethanolindustrien i sit land. Imidlertid har trinene været langsomme og små, og det har begrænset branchens potentiale. For at sikre, at produktionskapaciteten ikke sidder stille, vil mange brændstofproducenter fortsat overveje biodiesel som et alternativ, mens problemer med ethanolproduktion løses.

Der er trin, som regeringen kan tage for at forbedre industrien næsten øjeblikkeligt. Der er restriktioner for import af majs, der begrænser den måde, produkterne kan bruges på. Bestræbelser på at forbedre majsproduktionen i landet kan også gavne industrien. Der skal også gøres en indsats fra industriens side for at bevæge sig væk fra melassebaseret ethanolproduktion, hvis målene for industrien nogensinde skal kunne nås.

På nuværende tidspunkt er der stor usikkerhed i den indonesiske ethanolindustri. Der er også et stort potentiale. Hvad der derefter sker, afhænger af, hvor effektivt ethanolpolitikker implementeres i de kommende måneder og år.