22 Sikkerhedsvagt Industriens statistikker og tendenser

Privat sikkerhed er en industri, der har eksisteret i flere hundrede år. Selv i det gamle Egypten hyrede de herskende faraoer personlige sikkerhedsvagter for at sikre deres beskyttelse. Romerne havde sikkerhedsvagter, der beskyttede deres kejsere, ligesom herskerne i det byzantinske rige.

I USA faldt stigningen i sikkerhedsvagtindustrien sammen med begivenhederne under den store depression. Vagter blev ansat for at beskytte fabrikker og private virksomheder, et behov der steg under anden verdenskrig. I den kolde krigs æra og dets trusler mod udenlandske spionager fortsatte sikkerhedsindustrien i USA med at tilføje jobmuligheder.

Sikkerhedsvagter hjælper folk med at føle sig trygge. Med en konstant trussel om terrorisme, både national og international, fortsatte mulighederne inden for denne industri med at stige.

Vigtig statistik fra sikkerhedsvagterbranchen

# 1. I 2017 var den globale sikkerhedstjenesteindustri, som omfatter sikkerhedsvagter, cirka 116 milliarder dollars værd. (Statista)

# 2. Det meste af den globale sikkerhedstjenesteindustri er i Europa, som havde en markedsandel på 26% i 2017. Nordamerikas andel af denne industri var 24%. (Statista)

Amerikansk sikkerhedsvagts industristatistik

# 3. Californien er den førende stat inden for ansættelse af sikkerhedsvagter i USA, med mere end 151.000 ansatte i øjeblikket baseret på tal fra 2017. (Statista)

# 4. Sikkerhedsvagtbeskæftigelse i USA forventes at vokse 5% frem til 2024, med op til 1,15 millioner sikkerhedsvagter ansat. (Bureau of Labor Statistics)

# 5. Amerikanske udgifter til sikkerhedsvagttjenester forventes at nå 68 milliarder dollar i 2019, hvilket ville repræsentere en stigning på 5% i forhold til tallene fra 2018, der blev frigivet af industrien. (Freedonia Group)

# 6. Den gennemsnitlige årsløn for sikkerhedsvagter i USA er $ 30.730, hvilket svarer til $ 14,78 i timen. (Bureau of Labor Statistics)

# 7. 73% af sikkerhedsvagter ansat af industrien i USA er involveret i efterforsknings- og sikkerhedstjenester. Mere end 667.000 sikkerhedsvagter er ansat i segmentet med en gennemsnitlig årsløn på $ 28.960. (Bureau of Labor Statistics)

# 8. Der er i øjeblikket 30.000 sikkerhedsvagter ansat i folkeskoler eller gymnasier i USA. Disse vagter har en median årsløn på $ 34.920. (Bureau of Labor Statistics)

# 9. Den højest betalende industri, der beskæftiger sikkerhedsvagter, er naturgasdistributionsbureauer, der betaler en gennemsnitlig årsløn på $ 59.290. Disse job repræsenterer kun 0,12% af branchens jobmuligheder. (Bureau of Labor Statistics)

# 10. Californien kan ansætte flere sikkerhedsvagter end nogen anden stat, men New York betaler sine sikkerhedsvagter bedre. De 119.000 sikkerhedsvagter ansat i New York tjener en gennemsnitlig løn på $ 34.390. I Californien tjener sikkerhedsvagter i gennemsnit $ 31.560. (Bureau of Labor Statistics)

# 11. Alaska betaler den højeste statslige årsløn for sikkerhedsvagter i USA med en median årlig løn på $ 46.770. (Bureau of Labor Statistics)

# 12. Det koster normalt mellem $ 12 og $ 20 i timen at ansætte en ubevæbnet sikkerhedsvagt i USA. Hvis der kræves en bevæbnet vagt, er den gennemsnitlige pris mellem $ 18 og $ 25 pr. Time. (Værdiansættelsesressourcer)

# 13. Private sikkerhedsvagter er flere end politifolk i de fleste lande i verden i dag. Der er anslået 20 millioner private sikkerhedsarbejdere på verdensplan. (Forbes)

# 14. I Indien er der anslået 7 millioner ansatte private sikkerhedsarbejdere, mod kun 1,4 millioner politifolk. I Kina er der 5 millioner sikkerhedsvagter og 2,7 millioner politifolk. Selv i USA er sikkerhedsvagter flere end politifolk 2: 1. (Forbes)

#femten. Der er mellem 10.000 og 14.000 individuelle kontraktsikkerhedsvirksomheder, der i øjeblikket opererer i USA. Af disse virksomheder beskæftiger omkring 6.000 mere end 100 mennesker. (Robert H. Perry Associates Inc.)

#seksten. De 5 største virksomheder i den amerikansk baserede sikkerhedsindustri kontrollerer mere end 50% af dagens marked. Tilsammen genererer disse virksomheder en årlig industriindtægt på mere end $ 11 mia. (Robert H. Perry Associates Inc.)

# 17. To af de største virksomheder, der leverer sikkerhedsvagter i USA, er baseret i udlandet og er ansvarlige for 6,6 milliarder dollars i omsætning. (Robert H. Perry Associates Inc.)

# 18. I Canada genererer sikkerhedstjenesteindustrien en omsætning på $ 4 milliarder om året. Mellem 2012 og 2017 oplevede branchen en årlig vækstrate på 0,7%. (IBIS World)

# 19. Cirka 1.800 virksomheder leverer i øjeblikket sikkerhedsressourcer, herunder vagter, i Canada, hvilket giver beskæftigelsesmuligheder for næsten 100.000 mennesker. (IBIS World)

# 20. En af årsagerne til de høje beskæftigelsesfrekvenser for sikkerhedsvagter i Indien er de høje røverier og tyverier, der er tilbage. I 2013 var der mere end 354.000 røverapporter og 101.000 røverapporter i landet. Yderligere 31.000 tyverianmeldelser blev også foretaget. (Indenrigsministeriet)

# 21. I de sidste 6 år er sikkerhedsindustrien i Indien fordoblet fra 400 milliarder til 800 milliarder, hvilket giver lukrative beskæftigelsesmuligheder for ufaglærte arbejdere, der normalt ville have svært ved at finde meningsfuld beskæftigelse. (Penge kontrol)

# 22. 65% af den bemandede vagtindustri i Indien var ustruktureret i 2014. Sikkerhedsvagtindustriens mål i Indien er, at halvdelen af ​​den bemandede vagtstruktur skal organiseres inden 2022. (Money Control)

Sikkerhedsvagt industri analyse og tendenser

Hovedudfordringen for sikkerhedsvagtindustrien i dag er automatisering og fjernovervågning. Da teknologi proaktivt kan overvåge ejendom og mennesker flere steder og med ekstra pålidelighed, fortsætter rollen som sikkerhedsvagt stadig med at skrumpe. Det har skabt et behov inden for branchen for at ansætte højtuddannede vagter og administrativt personale, der ved, hvordan disse teknologier kan implementeres effektivt.

Selvom der er vækstmuligheder til rådighed i denne branche, er den største efterspørgsel efter vagter, der ved, hvordan man implementerer moderne højteknologiske dashboards, bruger CCTV-ressourcer til deres fordel og er højtuddannede i højstress og potentielt farlige møder med mennesker. kan være beregnet til at skade dig.