17 Statistik, tendenser og analyse i fødevareindustrien i Singapore

Fødevareproduktion i Singapore er en unik udfordring, som de fleste andre nationer ikke har. Siden 1961 rangerer bystaten sidst i verden for landbrugsjord pr. Kvadratkilometer. De rangerer sidst i agerjord pr. Hektar siden 1981. De rangerer også sidst i landbrugsjord pr. Indbygger pr. Kvadratkilometer siden 1961.

Kun 0,11% af Singapores arbejdsstyrke arbejder i landbrugssektoren, ifølge tal fra 2017 offentliggjort af Verdensbanken. Det betyder, at det meste af Singapores fødevareindustri beskæftiger sig med fremstilling og transport frem for at vokse og andre produktionsformer.

Dette er en udfordring, som fødevareindustrien fortsat står over for. Da befolkningen fortsat er centreret inden for dens primære bycentre, flytter færre mennesker til det tilgængelige agerjord. Lodret bylandbrug er i sine tidlige stadier som et segment af industrien. Det betyder, at landbrugsproduktionen inden for fødevareindustrien ikke er nok til at opfylde befolkningens behov.

Vigtig statistik fra Singapores fødevareindustri

# 1. Den nuværende værdi af mad- og drikkevaresegmentet i Singapore er $ 128 millioner i 2018. Det repræsenterer en stigning på 17,8% i forhold til de offentliggjorte tal for 2017. (Statista)

# 2. Der er i øjeblikket 1,5 millioner registrerede brugere til Singapores fødevareindustri i 2018. Det tal er en stigning på 6,5% fra året før. (Statista)

# 3. CAGR frem til 2022 for industrien forventes at være 14,1%. Hvis det opnås, ville dette skabe en markedsmængde på 216 millioner dollars for industrien i 2022. (Statista)

# 4. Brugerpenetrationsrater for Singapores fødevareindustri i 2018 var 25,3%. I 2022 forventes brugerens penetrationsrate at nå 30% for første gang. (Statista)

# 5. Den gennemsnitlige indkomst pr. Indbygger genereret af industrien var $ 87,43 i 2018. (Statista)

# 6. I 2014 bidrog Singapores fødevareindustri til 14,4 milliarder dollars til økonomien. Dette understøttede mere end 296.000 job. (Oxford økonomi)

# 7. Fødevaredistribution er branchens største segment, hvor mere end 6.700 detailvirksomheder tegner sig for mere end 67% af bidraget til BNP hvert år. Fødevaredistribution tegner sig også for 80% af de beskæftigelsesmuligheder, der findes i branchen. (Oxford økonomi)

# 8. Fremstilling, når den adskilles fra fødevareindustrien generelt, skaber et bidrag på 3,2 mia. Dollar til BNP hvert år, med 38.800 arbejdspladser. (Oxford økonomi)

# 9. 89% af skatter, der betales eller opkræves af industrien, er selskabsskatter, og resten er indkomstskat. I alt betalte eller indsamlede medarbejdere mere end 70 millioner dollars i skatteindtægter til regeringen i 2014 (Oxford Economics).

# 10. Bidrag til CPF fra arbejdsgivere og ansatte i fødevareindustrien udgjorde i alt 105 mia. USD i 2014, hvor 56% af bidragene kom fra medarbejdere. (Oxford økonomi)

# 11. Fødevareindustrien brugte 6,6 mia. S $ på varer og serviceydelser globalt i 2014, og 51% af input blev importeret. Det er 4 gange fødevareimportraten i nabolandene som Malaysia og Thailand. (Oxford økonomi)

# 12. 20% af forsyningskæden for fødevareproducenter i Singapore er i engrossektoren. Det efterfølges af forretningstjenester (15%), transport og opbevaring (15%), olie (11%) og information / kommunikation (8%). (Oxford økonomi)

# 13. 36% af den inducerede beskæftigelse, der er skabt af fødevareindustrien i Singapore, er inden for rekreations- og samfundstjenesteøkonomisegmentet. Madservices (21%) er på andenpladsen efterfulgt af forretningstjenester (17%) og detailtjenester (6%). (Oxford økonomi)

# 14. Singapore er i dag verdens førende importør af fødevarer. Mere end 90% af de fødevarer, der er tilgængelige i landet til forbrug, stammer fra import. (Agri-Food and Veterinary Authority of Singapore)

#femten. Hvert år kan Singapores fødevareindustri producere omkring 22.000 tons grøntsager takket være national vækstindsats. Befolkningen indtog mere end 524.000 tons grøntsager i alt ifølge tal offentliggjort i 2016. (Agri-Food and Veterinary Authority of Singapore)

#seksten. Landbrugsproduktionen i Singapore er kun ansvarlig for 0,5% af BNP hvert år. (Agri-Food and Veterinary Authority of Singapore)

# 17. Singapore er en økonomi med høj indkomst, med et BNP pr. Indbygger på mere end $ 55.150. BNP -væksten var i gennemsnit 2%, mens inflationen var -0,5% i 2016. (Development Solutions)

Singapore Food Manufacturing Industry Trends and Analysis

Fødevaresikkerhed og transport vil fortsat være hovedpunkterne for de fødevarerelaterede industrier generelt i Singapore. Produktion vil fortsat være et førende segment i denne industri, især da bestræbelserne på at forbedre lodret landbrug og havearbejde fortsætter.

Der vil altid være vægt på fødevaresikkerhed på grund af den importerede karakter af de fleste tilgængelige fødevarer. Kig efter producenter, der skal lægge vægt på sikkerhed med deres produkter for at konkurrere med import, hvilket bringer indenlandske landbrugsprodukter på markedet hurtigere.

Prissætning vil altid være en udfordring for industrien i Singapore. Importerede fødevarer er normalt billigere, og kvaliteten er normalt bedre end det, der kan fremstilles i landet. Forbrugere i Singapore vælger ofte importerede produkter til højere priser fra USA, Kina og Malaysia, fordi maden understøtter deres livsstilsvaner.

Der vil blive fundet vækstmuligheder i de kommende år. Det hele afhænger af landbrugsindustriernes succes for at bestemme den samlede succes, som Singapores fødevareindustri vil kunne opnå.