23 Tøjindustriens præstationsstatistikker, tendenser og analyser

Performancebeklædning er en branchekategori, der omfatter almindeligt sportstøj, sportstøj og en voksende kategori af fritidsartikler til sport. Det er en nylig tilføjelse til den samlede beklædningsindustri, hvor førende mærker som Under Armour kom ind på markedet med produkter i 1996 med Kevin Planks første mikrofibertrøje.

Teknologier inden for denne industri omfatter fugttransportsystemer, der holder atleter køligere, tørre og lettere under deres valgte aktivitet.

Vigtig ydeevne Beklædningsindustri Statistik

# 1. I det globale salg genererede præstationsbeklædningsindustrien 79 milliarder dollars i samlet omsætning for regnskabsåret 2016. (Euormonitor)

# 2. Fodtøj og sportsinspireret sportstøj er de to hurtigst voksende branchesegmenter i dag med et årligt vækstniveau på henholdsvis 10% og 6%. (Euromonitor)

# 3. I 3 på hinanden følgende år har præstationstøj designet som aktivt slid, såsom yogabukser, oplevet en salgsstigning på 7%. Det gør det til det førende segment med hensyn til indtægtsgenerering for 2016. (Quartz Media)

# 4. 53% af forbrugerne siger, at de købte sportstøj fra en racer specialbutik sidste år, hvilket er den samme procentdel, som sagde, at de købte et produkt online. 46% siger, at de gik til en sportsbutik, mens kun 17% sagde, at de gik til et stormagasin. (Kører USA)

# 5. Visse segmenter inden for præstationsbeklædningsindustrien har kæmpet for at opnå de samme vækstniveauer som branchen som helhed. Golfbeklædning faldt mere end 2% i 2016, ligesom fodboldspecifikt fodtøj. (Forbes)

# 6. Folk er mere tilbøjelige til at købe sportstøj til deres fødder eller ben i forhold til andre kropssegmenter. I 2016 var indtægterne fra tøj bestemt til “midlerne” $ 242 millioner i USA, mens indtægterne fra “toppene” udgjorde omkring $ 200 millioner. (Forbes)

# 7. Sammenlignet med den samlede sportstøjindustri voksede sportstøjindustrien 0,9% mere i 2016. (Forbes)

# 8. Siden 2009 er det samlede marked for sportstøj, inklusive fodtøj, steget med mere end 42%. Dens samlede værdi, inklusive beholdning og diverse indtægter og overskud, overstiger $ 270 mia. (Morgan Stanley)

# 9. Store navnemærker inden for præstationsbeklædningsindustrien oplever det stærkeste vækstniveau. Mellem 2010 og 2013 oplevede Nike for eksempel en stigning på 12,3% i segmentsalget sammenlignet med 2-3% vækstniveauer opnået af branchen som helhed. (Zeus Marketing)

# 10. Online shopping er ved at blive en kraft i præstationsbeklædningsindustrien. 1 ud af 3 selvidentificerede årtusinder brugte en video til at undersøge produkter inden for branchen sidste år. Det er det dobbelte af enhver anden generation eller aldersdemografi. (Markedsføring af Zeus)

# 11. Ældre shoppere er mere tilbøjelige til at købe præstationstøj fra en detailbutik, selvom de har undersøgt deres foretrukne produkter online. 32% af Baby Boomers siger, at de gik til en butik for at købe et produkt efter at have set en video om det online. (Markedsføring af Zeus)

# 12. 25% af videoforskningsforsøg resulterer i 6 indkøb inden for branchen over en periode på 6 måneder. (Markedsføring af Zeus)

# 13. 30% af kunderne, der leder efter muligheder for præstationstøj, vil bruge $ 500 eller mere på grund af tilgængeligheden af ​​online produktundersøgelser. (Markedsføring af Zeus)

# 14. Selvom det er det svageste geografiske segment med hensyn til indtægtsgenerering, viser Mellemøsten også det stærkeste vækstniveau. I de senere år har salget på årsbasis været omkring 15%. (Fjollet sport)

#femten. Til sammenligning har modne markeder for beklædningsindustrien med høj ydeevne oplevet vækstrater på 1% eller mindre på årsbasis. (Fjollet sport)

#seksten. På trods af at cirka 50% af indkøb og research til performancetøj sker fra en mobilenhed, foretages næsten al forskning og indkøb derhjemme. (Fjollet sport)

# 17. Der er i øjeblikket 1,8 millioner mennesker, der er direkte ansat i mode-relaterede industrier i USA. Cirka 15% af disse jobmuligheder er direkte relateret til præstationsbeklædningsindustrien. (Fashion United)

# 18. For medarbejdere, der arbejder i high performance beklædningsindustrien, er deres gennemsnitlige årsløn omkring $ 26.000. Salgs- og marketingstillinger inden for branchen betaler cirka 4 gange dette beløb. (Fashion United)

# 19. For medarbejdere med base i USA arbejder omkring 4 ud af 5 på en eller anden måde for en tøjforhandler. (Fashion United)

# 20. 52% af markedsandelen inden for nutidens præstationsbeklædningsindustri er dedikeret til mænds produkter. (Undersøgelse af det allierede marked)

# 21. Efterspørgslen efter sports -fritidsstilarter steg 17% i 2017 og genererede $ 9,6 milliarder i salg i USA. På samme tid faldt efterspørgslen efter specifikke præstationstøj med 10%, hvilket genererede et salg på 7,4 milliarder dollar. (Forbes)

# 22. Salget af træningssneakers faldt 15% inden for performancebeklædningsindustrien i 2017, mens løbeinspirerede sneakers øgede salget med 39%. I alt steg skosalget i USA til 19,6 milliarder dollar i 2017, en stigning på 2%. (Forbes)

# 23. Adidas oplevede den stærkeste vækst i skosalget som mærke i USA i 2017, med en salgsstigning på mere end 50%på årsbasis. To af hans sko kom på listen over de 10 bedst sælgende sko i USA i det sidste år. (Forbes)

Performance Beklædningsindustri Trender og analyse

Når alt sportstøj overvejes, forventes sportstøjindustrien at nå et samlet salg på mere end 230 milliarder dollars inden 2024. Dette ville skabe en CAGR på 7%, hvor nogle segmenter ville se tocifrede vækstrater.

Ændringer i forbrugernes præferencer har ikke hæmmet væksten i præstationsbeklædningsindustrien, som andre beklædningskategorier har oplevet. Der er tre vigtige forskelle, der har gjort det muligt for denne industri at fortsætte sit overordnede vækstmønster: tilpasning, innovation og prisfastsættelse.

Ved at flytte fremstillingsprocesser til Asien-Stillehavsområdet har mange højtydende beklædningsfabrikanter været i stand til at holde priserne statiske for forbrugerne, samtidig med at de får større overskud. Nye innovationer som ClimaCool -tøj har skabt stærke industristandarder fra den nuværende kundebase, samtidig med at nye forbrugere tilskyndes til at prøve deres produkter for første gang.

Fordi kvinder i USA kontrollerer op til $ 15 billioner i samlet købekraft, forventes der yderligere skub inden for de næste 5 år fra branchen til dette segment. Med sit solide fundament, da de store producenter fortsat søger innovative løsninger, er der intet til stede, der kan holde denne industri tilbage fra dens nylige vækstmønstre.