22 Isindustriens statistikker og tendenser

Gelato er en isform, der oprindeligt blev produceret i Italien. Gelato er bogstaveligt talt “is” på italiensk. Det er skabt af en base af fløde, mælk og sukker, derefter smages det med forskellige frugter, puréer og forskellige aromaer.

Der er nogle forskelle mellem is og det amerikanske koncept med is. Til at begynde med laves is med en højere andel sødmælk end fløde, så den kan have op til 50% mindre fedt i produktet sammenlignet med is.

Is har også mindre luft, fordi den gnider langsommere end is. Det giver et tættere produkt. Is kan indeholde op til 50% luft, mens is kun kan indeholde 25% til 30% luft i det endelige produkt. Det gør det muligt at servere den ved en lidt varmere temperatur, så den føles tættere på blød is end den gør på en frossen klump is.

Vigtig statistik fra isindustrien

# 1. Isindustrien i USA genererer i øjeblikket 2 milliarder dollar i årlig omsætning. I løbet af den 5-årige periode, der sluttede i 2017, kunne branchen opnå en gennemsnitlig årlig vækst på 3%. (IBIS World)

# 2. Cirka 5000 virksomheder er i øjeblikket involveret i isindustrien, der er baseret i USA. De er ansvarlige for at ansætte mere end 55.000 mennesker i direkte muligheder. (IBIS World)

# 3. Når den er inkluderet på det generelle ismarked i USA, tegner gelato sig for cirka 5% af den samlede markedsandel på $ 14,3 mia. (Forbes)

# 4. Med mere end 50 forskellige isarter er Haagen-Dazs en af ​​de største sælgere af isprodukter i verden. De sælger mere end 400 millioner dollars i produkter om året. (GelatoGo)

# 5. Den gennemsnitlige amerikaner vil forbruge mere end 23 pund isprodukter i løbet af et år. (International Mejerifødeforening)

# 6. I 2015 blev der produceret mere end 1,5 milliarder gallons frosne desserter, herunder is, i USA (International Dairy Food Association).

# 7. Over 39 milliarder dollars bidrages til USA’s økonomi gennem salg og produktion af is og tilhørende frosne desserter, såsom gelato. Det betyder, at mere end 180.000 mennesker har job takket være det frosne dessertmaskiner har at tilbyde. (International Mejerifødeforening)

# 8. To tredjedele af frosne produkter markedsføres regionalt af små frosne dessertproducenter. Kun 16% af is eller relaterede produkter markedsføres nationalt i USA. (International Mejerifødeforening)

# 9. I 2016 rapporterede 43% af amerikanske forbrugere, at de købte is, en stigning på 39% fra året før. (Mintel)

# 10. Væksten i segmentet isindustri er aftaget siden 2012-2013, hvor den nåede en vækstrate på 247%. I 2014-2015 opnåede branchen en vækstrate på 41,7%. I 2015-2016 faldt vækstraten til 32,3%. (Mintel)

# 11. Selvom salget generelt er steget 6% for isindustrien som helhed, er den samlede salgsmængde, der er produceret, faldet med 5%. Isindustrien er det eneste segment, der har opnået konstante vækstniveauer mellem 2011 og 2015. (Mintel)

# 12. Værdien af ​​forsendelser af amerikanske produkter inden for kategorien frossen dessert er cirka 8,07 milliarder dollars. Størrelsen på det globale ismarked er dog omkring 75 milliarder dollars. (Statista)

# 13. Mere end 118.000 liter frosne dessertprodukter fremstilles hvert år i staten Californien. (Statista)

# 14. Vanille er den mest populære frosne dessertsmag produceret i USA og tegner sig for 28% af branchens salg. Chokoladesmag er fortsat det næstmest populære produkt og tegner sig for 14% af branchens salg. Særlige varianter, som chokoladechips eller jordbær, kan gå op til 3% om året. (Krønike)

#femten. Is er en del af en forbrugerkategori på 10%, der omfatter isvand, frossen yoghurt og sorbet i USA. Issalg repræsenterer 90% af forbrugernes præferencer inden for branchen. (Krønike)

#seksten. I Storbritannien domineres den frosne dessert -detailandel af Tesco, der tegner sig for 27,1% af alt salg. De efterfølges af Sainsbury’s med 15,2% og Asda med 13%. (Statista)

# 17. Der forbruges mere is i District of Columbia pr. Indbygger end andre steder i USA. Rhode Island og Wisconsin rangerer de andre steder i Top 3. (International Dairy Food Association)

# 18. Frosne dessertvarer sælges oftere i Long Beach, CA, end nogen anden by i USA. De efterfølges af Dallas, Philadelphia, Columbus og Milwaukee. (International Mejerifødeforening)

# 19. Isindustrien i Indien forventes at fortsætte med at vokse med en CAGR på 12%. Forbrugerne i de vestlige og nordlige dele af landet tegner sig fortsat for 70% af hjemmemarkedssalget i Indien. (Kommerciel standard)

# 20. Brandede frosne dessertsalg skaber det højeste vækstniveau for industrien og stiger fra $ 200 millioner i salg i 2009 til $ 612 millioner i salg i 2015. (Business Standard)

# 21. Når det er indarbejdet i det generelle globale marked for frosne fødevarer, er is en del af en tendens, der forventes at nå 306 milliarder dollar i salg inden 2022. (Allied Market Research)

# 22. Kina leder verden inden for generelt forbrug af frosne desserter, mere end det dobbelte af, hvad der forbruges i USA. Imidlertid forbruges der mere is og is pr. Indbygger i Norge, Australien og Sverige sammenlignet med det amerikanske marked. (Tider for Indien)

Isindustriens tendenser og prognoser

Selvom isindustrien har oplevet høje vækstniveauer i de seneste år, er det en tendens, der forventes at falde i de næste 5 og 10 års prognoseperioder. Amerikanerne har fokuseret på at skabe en sundhedsbevidst kost og har søgt nye spisemuligheder. Det betyder, at isindustrien nu skal konkurrere med muligheder som frossen yoghurt, som opfattes som sundere.

Nogle af disse oplysninger er imidlertid forudindtagede, fordi statistikkerne og tendenser omfatter franchise soft server -leverandører, såsom Dairy Queen. Blød is indeholder mere luft end is, selvom den har en lignende smelteprofil.

Det betyder, at nogle forbrugere kan skifte fra is til is, mens andre kan skifte fra is til frossen yoghurt eller et andet sundere produkt.

For yderligere at komplicere sagerne blandes prognoser fra isindustrien ofte med isindustrien som helhed, hvilket skæver fremtidige muligheder for begge industrier.

Isindustriens helbred vil sandsynligvis afhænge af de kvarterbutikker, der kan findes i USA og resten af ​​verden. Med etablerede lokale kunder har disse små virksomheder mulighed for at trives som franchise og store virksomheder fokuserer på andre former for frosne desserter.