23 Statistik og tendenser for cashewforarbejdningsindustrien

Vietnam betragtes som verdens største cashew (cashew) eksportør. Vietnam eksporterer cashewnødder til mere end 90 lande og territorier. USA er den største importør med 35%. Selvom der er 400 virksomheder, der eksporterer nødder, er mere end halvdelen af ​​markedsandelen koncentreret i kun 30 virksomheder. Her er et kig på nogle af de bedste cashewforarbejdningsindustrier, der fremhæver denne valnød -alsidighed.

Interessant statistik fra forarbejdningsindustrien i cashewnødder

# 1. I Afrika og Asien udføres mere end 80% af den samlede cashewdyrkning af små gårde og familiearbejdere. De største gårde i denne kategori har maksimalt 5 hektar landbrugsareal. (Mordors intelligens)

# 2. Op til 15% af cashewhøsten i et givet år sker på store plantager i lande som Nigeria, Indien, Benin og Vietnam. (Mordors intelligens)

Cashewnøddeforarbejdningsindustri Statistik Mest brugte nødder i USA

# 3. Indien tegner sig i øjeblikket for 40% af cashewforarbejdningsindustriens samlede markedsandel. Vietnam tegner sig også for en tredjedel af industrien årligt. (Mordors intelligens)

# 4. De største importører af cashewprodukter i verden i dag er Indien, Vietnam og USA. Tilsammen tegner disse tre nationer sig for 85% af den samlede import til cashewforarbejdningsindustrien. (Mordors intelligens)

# 5. Flere forskellige segmenter er tilgængelige inden for branchen, herunder rå, ristet, brudt, fuld, korn og skalvæske. Hvert segment påvirkes af de skiftende vejrforhold, der påvirkede verdens høst. I de senere år har dette ført til en stigning i priserne på 40%, hvilket har gjort det muligt for små bedrifter at forbedre deres udbytter. (Mordors intelligens)

# 6. Siden 2006 har Vietnam været den største eksportør af cashewprodukter. De tegner sig for 28% af verdensindustriens råforarbejdede nødder og 42% af den samlede eksportmængde, på trods af at de er nummer to efter Indien med hensyn til den samlede markedsandel. (Toldnyheder)

# 7. I 2016 eksporterede Vietnam cashewnødder til i alt 90 forskellige lande og territorier. USA tegnede sig for 35%af den samlede eksportmængde efterfulgt af EU (25%) og Kina (18%). (Toldnyheder)

# 8. Der er i øjeblikket omkring 400 cashew -eksporterende virksomheder i Vietnam. Omkring halvdelen af ​​hele segmentet i Vietnam er koncentreret i omkring 30 forskellige virksomheder. (Toldnyheder)

# 9. Vietnam forventer at eksportere mere end 360.000 tons cashewnødder i det næste år, hvilket ville have en forventet værdi på mere end $ 3 mia. (Toldnyheder)

# 10. Vestafrika er den næststørste region i verden med hensyn til global cashewproduktion. Regionen producerer omkring 475.000 tons cashewnødder hvert år, men behandler mindre end 10% af sin årlige produktion. (United States Agency for International Development)

Asien og Stillehavet Cashew Industri Statistik

# 11. Internationale markeder køber ofte cashewnødder pakket i æsker på 50 pund. En standard 20ft forsendelsescontainer kan indeholde omkring 700 æsker cashewnødder til eksport. (United States Agency for International Development)

# 12. Cashewkerner sælges i 26 forskellige kvaliteter, hvilket kan gøre det svært for små processorer at sælge på verdensplan. (United States Agency for International Development)

# 13. USA har prioritet for importerede forarbejdede cashewfrø. I 2013 tegnede USA sig for 27% af verdensimporten af ​​afskallede cashewnødder. (Mordors intelligens)

# 14. Mellem 2009 og 2013 oplevede USA en stigning på 13% i importmængden og en stigning på 56% i værdien af ​​afskallede cashewnødder. (Mordors intelligens)

#femten. Et ton rå cashewnødder kan producere op til 25% decorticated kerner. Den samlede ydelse kan være så høj som 85%, afhængigt af processorens kvalitet. Et ton rå cashewnødder kan også producere 125 kg CNSL og nok cashewskal til at blive brugt som brændstofkilde. (Gambia Forretningsoplysninger)

#seksten. Cashewtræer kan leve op til 60 år, men de fleste producerer kun cashewnødder i 20 år eller mindre. Som enhver træafgrøde cykler cashewtræer omtrent hvert 5. år og når et højeste produktionsår. (Gambia Forretningsoplysninger)

# 17. Op til 180 træer kan plantes på en enkelt hektar eller bruges med blandede dyrkningssystemer. (Gambia Forretningsoplysninger)

# 18. 80% af verdens cashewleverandører er nord for Ecuador, så høsttiden for denne afgrøde er normalt mellem februar og maj. De øvrige 20% af høsten høstes mellem september og december. (Gambia Forretningsoplysninger)

# 19. Den gennemsnitlige arbejdstager kan høste omkring 50 kg cashewnødder om dagen. (Gambia Forretningsoplysninger)

# 20. Cashew æbler kan plukkes og forarbejdes til saft eller marmelade. Æbler har dog en kort holdbarhed, fordi de kun holder i 24 timer efter høst. (Gambia Forretningsoplysninger)

Cashew industri statistik i Indien

# 21. Inden for cashewforarbejdningsindustrien modtager avlere, forarbejdningsvirksomheder og eksportører omkring 40% af værdikædens overskud. De øvrige 60% af værdien går til processorer og ejere af udenlandske markeder. Den rigtige producent modtager kun 18% af den samlede pris, som forbrugerne betaler for sit produkt. (Toldnyheder)

# 22. I Vietnam eksporteres 95% af forarbejdede cashewnødder, og resten overlades til hjemmemarkedet. (Toldnyheder)

# 23. De hurtigst voksende områder, der er observeret i de sidste 12 måneder for cashewforarbejdningsindustrien, har været Singapore, hvor efterspørgslen er steget med mere end 20%. (Toldnyheder)

Cashewforarbejdningsindustriens tendenser og analyse

Der er en høj efterspørgsel på verdensplan efter cashewnødder. Efterspørgslen er faktisk så høj, at priserne for nylig har nået rekordhøjder, da der opdages mangel i branchen. Indien er en af ​​de største forbrugere af cashewnødder, men dækker op til 70% af dets forarbejdningsbehov ved hjælp af import.

Ændrede vejrforhold har stoppet nogle voksende regioner. Indien har for eksempel svævet mellem 600.000 og 700.000 tons cashewnødder i næsten et årti. Imidlertid er Indiens forarbejdningskapacitet steget til mere end 2 millioner tons.

Afgrøder i Cambodja og Vietnam er også faldet til kort i de seneste år med hele 40%.

Hvis avlere kan tilpasse sig observerede klimaændringer, eller hvis nye nationer ønsker at engagere sig i cashewforarbejdningsindustrien, kan det nuværende efterspørgselsniveau blive opfyldt i det næste årti. Hvis ikke, forvent at manglen vil fortsætte, og priserne vil fortsætte med at stige, da forskellige markeder konkurrerer om denne utrolige ressource.