22 Elevatorindustristatistik, tendenser og analyse

Elevatorernes historie er overraskende lang. Romerne var kendt for at bruge grundlæggende elevatorer fra det 4. århundrede f.Kr. C. De første elevatorer plejede at være åbne biler eller platforme med manuelle elevatorer, der løftede byggematerialer, flyttede vand eller bar tunge genstande.

Hvad angår passagerelevatorer, blev de første eksempler skabt i det 18. århundrede. Kong Louis XV fik installeret en elevator, der ville føre ham mellem hans lejlighed og hans elskendes. I slutningen af ​​1800 -tallet blev hydraulik og elektricitet indarbejdet i moderne elevatordesign, og moderne industri blev født.

Interessant nok er to stipendiater med Otis i deres navne ansvarlige for elevatorindustriens moderne infrastruktur. Otis Tufts patenterede et elevatordesign, der omfattede automatiske døre og et gevindskruet løftesystem, hvilket eliminerede de kabler, som Elisha Otis ‘system indarbejdede.

Vigtig statistik fra elevatorbranchen

# 1. I 2015 havde den globale efterspørgsel efter elevatorudstyr og tilhørende tjenester en samlet værdi på $ 88,78 mia. I 2022 forventes branchen at have en global efterspørgsel på $ 125,22 mia. (Statista)

# 2. I USA er der godt 19.000 virksomheder i øjeblikket i kategorien elevatorinstallation og service. Disse virksomheder er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 107.000 mennesker hvert år. (IBIS World)

Global elevatorindustristatistik Markedsstørrelse

# 3. I løbet af den 5-årige periode, der sluttede i 2017, opnåede den amerikanske baserede elevatorindustri en årlig vækstrate på 2,7%. Industrigenererede indtægter beløb sig til cirka 22 milliarder dollars eller 25% af den globale elevatorindustri. (IBIS World)

# 4. Mere end 1,1 millioner enheder forventes at blive bestilt til nye installationer frem til 2022, når industrien omdannes til smarte elevatordesign. Et øget antal høje bygninger, kombineret med det nationale økonomiske opsving, forventes også at drive denne stigning. (Globale brancheanalytikere)

# 5. Kina og Indien repræsenterer de to største markeder for den internationale elevatorindustri i dag. Kina står alene for mere end halvdelen af ​​de højhusprojekter, der har brug for en ny elevatorinstallation. (Globale brancheanalytikere)

# 6. Mellemøsten er et andet vækstmarked for industrien. Et tårn alene i Jeddah forventes at tilføje 65 nye enheder til industrien alene. (Globale brancheanalytikere)

# 7. I USA kan gennemsnitslønnen for elevatorinstallatører eller reparatører variere fra lige under $ 40.000, primært i de sydlige stater, til over $ 120.000 langs øst- og vestkysten. (Elevator verden)

# 8. Timeprisen for en elevatorprofessor i San Francisco er $ 61,86. I Richmond, Virginia, tjener en medarbejder med de samme færdighedsniveauer i gennemsnit 37,61 dollar i timen. (Elevator verden)

# 9. Ansættelsen af ​​elevatorinstallatører eller vedligeholdelsespersonale forventes at vokse med 13% frem til 2024, hvilket er mere end det gennemsnitlige antal erhverv i USA. (Elevator verden)

# 10. Hydrauliske lifte i gennemsnit op til $ 30.000 for selve liften. Omkostningerne ved installation af en elevator er omtrent lig med omkostningerne ved fremstilling af produktet. Pneumatiske elevatorer er lidt lettere at installere, hvilket kan bringe den gennemsnitlige samlede pris for en boliginstallation ned på omkring $ 35.000. (Reparatør)

Amerikansk elevatorindustri Statistik Markedsstørrelse Vækst

# 11. Med en anslået 1,1 millioner elevatorer i drift i USA lige nu er der cirka 1 elevator for hver 300 mennesker i landet. (National Elevator Industry Inc.)

# 12. Den gennemsnitlige elevator tilbyder passagertjenester, der tilbyder 40 fod op eller ned bevægelse. I en gennemsnitlig bygning oversætter det til cirka 4-5 historier pr. Person. (National Elevator Industry Inc.)

# 13. Den gennemsnitlige elevator tager 5 personer pr. Tur, når den er i brug. Hver person, der bruger en elevator, vil i gennemsnit have 4 ture om dagen. (National Elevator Industry Inc.)

# 14. De nyinstallerede elevatorer forventes at bære omkring 20.000 mennesker om året. I USA betyder det, at elevatorindustrien hvert år understøtter 18 milliarder passagerrejser. (National Elevator Industry Inc.)

#femten. Der er yderligere 44.000 rulletrapper installeret i Nordamerika, der betjenes af elevatorindustrien. Det gennemsnitlige antal mennesker, der understøttes af en stige i bevægelse, når de først er installeret, er omkring 3.000 mennesker i timen. (National Elevator Industry Inc.)

#seksten. Elevatorindustrien i Nordamerika understøtter også cirka 3 millioner rulletrapper af passagerer pr. Enhed hvert år. Det svarer til mere end 100 milliarder passagerbrug i en periode på 12 måneder. (National Elevator Industry Inc.)

# 17. I USA oplever elevatorindustrien i gennemsnit 14 arbejdsrelaterede dødsfald om året, der forekommer på eller i nærheden af ​​udstyr. 49% af de rapporterede dødsfald på arbejdspladsen, der opstår i industrien, er forårsaget af et fald fra en elevatortank. (Elektronisk bibliotek for sikkerhed og arbejdsmiljø i byggeriet)

# 18. Fra 1992 til 2003 blev der rapporteret 244 samlede arbejdsrelaterede dødsfald omkring rulletrapper og elevatorer. 68 af rapporterne involverer mennesker, der kommer ind eller kører i elevatorer, mens de er på arbejde. (Elektronisk bibliotek for sikkerhed og arbejdsmiljø i byggeriet)

# 19. District of Columbia oplever de mest dødelige ikke-arbejdsrelaterede hændelser, der involverer elevatorer i løbet af et årti. Omkring 25% af de rapporterede hændelser, 56 i alt, involverede børn på 10 år eller yngre. (Elektronisk bibliotek for sikkerhed og arbejdsmiljø i byggeriet)

# 20. I 1994 vurderede Consumer Product Safety Commission, at der var 9.800 elevataskader og 7.300 rulletrapper, der krævede indlæggelse. 3 ud af 4 indlagte skader blev forårsaget af et fald. (Elektronisk bibliotek for sikkerhed og arbejdsmiljø i byggeriet)

Elevatorindustri Statistik Topvirksomheder efter samlet omsætning

# 21. Cirka halvdelen af ​​sidevæggenes indfangningsskader, der opstår med produkter fra industrien, sker for børn under 5 år. Den mest almindelige årsag til skade opstod på grund af et fastklemt snørebånd eller barnets hænder. (Elektronisk bibliotek for sikkerhed og arbejdsmiljø i byggeriet)

# 22. Anslået 6.000 kvæstelser behandles hvert år på skadestuer på grund af rulletrappe -interaktioner. (Elektronisk bibliotek for sikkerhed og arbejdsmiljø i byggeriet)

Elevatorindustriens tendenser og prognoser

Mens der bygges høje bygninger, skal der installeres nye elevatorer. Udvidelse af boliger til støtte for husejere med handicap vil også være et vigtigt segment for industrien, især hvis modne markeder i USA og Europa fortsat oplever vækst.

Internationalt nærer stærke økonomier ønsket om at bygge høje, ekspansive bygninger. Talrige projekter omfatter mere end 10 nye enheder, der skal installeres.

Med rulletrapper og gangbroer inkluderet i denne industri er der et stort potentiale for vækst i de næste 5 og 10 års prognoseperioder. Selvom nogle projekter kan opleve forsinkelser eller aflysninger på grund af uventede ændringer i økonomien, gør den konsistens, denne industri sandsynligvis vil se, det et attraktivt tilflugtssted for investorer, der ønsker at diversificere deres portefølje.