21 Tæpperensning Industri Statistik og tendenser

Mange virksomheder har gulvtæpper installeret. Cirka en gang hvert 1-2 år skal disse tæpper generelt rengøres professionelt for at fjerne snavs og snavs, der genereres af fodtrafik.

I USA er tæpperensningsindustrien ikke reguleret. Virksomheder arbejder frivilligt med organisationer som International Cleaning and Restoration Institute for at blive certificeret i branchens bedste praksis. På trods af den manglende regulering skal tæpperensere stille en garanti for deres udførelse.

Når tæpper rengøres regelmæssigt, har de en tendens til at vare længere. Tæppematerialer ser også bedre ud i forhold til dem, der ikke rengøres regelmæssigt.

Interessant statistik fra tæpperensindustrien

# 1. Tæpperensindustrien i USA genererer i gennemsnit 5 milliarder dollars i årlige indtægter. (IBIS World)

# 2. For den 5-årige periode, der sluttede i 2017, opnåede branchen en årlig vækstrate på 1,6%. Cirka 37.000 virksomheder opererer i øjeblikket i den amerikanske industri og beskæftiger næsten 70.000 mennesker. (IBIS World)

Tæpperensningsindustri Statistik Indtægtsprognose og markedsstørrelse

# 3. Tæpperensningsindustrien betragtes som et segment af den generelle rengøringsindustri, kombineret med rengøring og rengøring. Tæpperensindustrien står for cirka 10% af rengøringsindustriens samlede omsætning. (Servicemonster)

# 4. I USA tjener den gennemsnitlige tæpperenser mindre end $ 35.000 om året. Tjenesteudbydere i Boston og Alaska har en tendens til at modtage de højeste betalinger, mens de i Louisiana, Arkansas og Texas kan tjene mindre end $ 21.000 om året. (Servicemonster)

# 5. 77% af de virksomheder, der i øjeblikket opererer i gulvtæpperensindustrien i USA, beskæftiger 4 eller færre medarbejdere. (Servicemonster)

# 6. 4 ud af 5 virksomheder, der i øjeblikket arbejder i gulvtæpperensindustrien, er enkeltmandsvirksomheder eller arbejder som den eneste medarbejder i deres virksomhed. (Servicemonster)

# 7. Gennemsnitomkostningerne for boligservice inden for branchen er højest i Rhode Island, med en gennemsnitlig regning på mere end $ 403. North Dakota, Massachusetts, Maryland og Vermont har gennemsnitlige regninger over $ 300. (Servicemonster)

# 8. Boligbetjening af gulvtæpperensning i South Dakota er de billigste i USA med en gennemsnitlig regning på kun $ 194. Hawaii, Delaware, Louisiana og South Carolina havde også gennemsnitlige regninger under $ 200. (Servicemonster)

# 9. I alt mister den kommercielle rengøringsindustri i USA op til 55% af sin samlede kundebase årligt. De to vigtigste grunde til, at kunderne holder op med at bruge en lokal tæpperensning, er dårlig arbejdskvalitet og afslag på at møde op til en booket tid. (Kontorstolthed)

# 10. Kontorbygninger leverer det største segment af tjenester til den kommercielle rengøringsindustri generelt og er ansvarlige for cirka en tredjedel af alle beskæftigelsesmuligheder. (Kontorstolthed)

# 11. Tæpper i USA tegner sig for 51% af det samlede gulvmarked. (Tæppe- og tæppeinstitut)

# 12. Mere end 85% af de tæpper og tæpper, der er fremstillet i USA, er skabt inden for en radius af 65 km fra Dalton, Georgien. De møller, der findes i denne region, tegner sig for omkring 8 milliarder dollar i forretningsaktiviteter årligt. (Tæppe- og tæppeinstitut)

# 13. Staten Georgia leverer mere end 45% af de tæpper og tæpper, der sælges i verden hvert år. (Tæppe- og tæppeinstitut)

# 14. Siden grundlæggelsen i 2002 har Carpet America Recovery Effort eller CARE afledt mere end 4 milliarder pund brugt tæppe fra lossepladser i USA. Alene i 2015 var organisationen i stand til at aflede mere end 520 millioner pund tæppe. (Tæppe- og tæppeinstitut)

#femten. I 2015 kunne CARE -medlemmer genbruge mere end 150 millioner pund tæppe til genbrug. (Tæppe- og tæppeinstitut)

#seksten. Der er 227 virksomheder i Georgien, der i øjeblikket opererer inden for gulvtæppe- og gulvindustrien. Staten er hjemsted for 9 af de 20 bedste producenter i USA og har en lokal lønningsliste, der overstiger 3 milliarder dollar hvert år. (Tæppe- og tæppeinstitut)

# 17. I den almindelige rengøringsindustri i USA er der kun 150 virksomheder, der producerer årlige indtægter på mere end $ 10 millioner om året. Industrien er også stærkt fragmenteret, idet de 50 største virksomheder kontrollerer omkring 30% af det samlede marked. (Business Wire)

# 18. Den gennemsnitlige årlige indkomst pr. Medarbejder inden for den amerikansk-baserede rengøringsindustri er $ 20.000 pr. Person. Med procentdelen af ​​tæppe rengøringsindkomst genereret inden for denne industri, genererer den gennemsnitlige rengøringsarbejder omkring $ 2.000 i tæppe rengøring indkomst for en virksomhed hvert år. (Business Wire)

# 19. Behovet for at passe tæpper ved rengøring er meget klart. Mere end 43 millioner tons støv falder på USA hvert år, og indeluften modtager to tredjedele af dette beløb. Denne mængde støv gør det muligt for op til 2.000 støvmider at leve på kun en ounce tæppestøv. (Fakta retriever)

# 20. En person vil også kaste omkring 1,5 millioner hudflager på 60 minutter. De fleste hudflager, som en person mister, bliver indlejret i gulvtæppet. (Fakta retriever)

# 21. Alt mindre end 40 kvadratfod er klassificeret som tæppe frem for tæppe. Alt over 40 kvadratfod er klassificeret som tæppe. (Fakta retriever)

Tæpperensindustriens tendenser og analyse

Tæpperens er noget, som næsten ethvert hjem og virksomhed gør hver for sig dagligt, ugentligt og månedligt. Denne regelmæssige vedligeholdelse hjælper med at forlænge tæppens levetid. En gang om året kan tæpperensningsindustrien tilbyde en dybderensning, der yderligere forlænger gulvtæppens potentielle levetid.

Så længe hjem og virksomheder fortsætter med at installere tæpper, vil der være behov for professionelle tæpperensere. Men fordi nogle samfund installerer forskellige typer gulve, er nogle branchefolk også begyndt at tilbyde alternative tjenester, såsom rengøring af trægulve, for at opretholde deres samlede indkomst.

Rengøringsindustrien ser styrke, når den samlede økonomi ser styrke. Du ser skarpe fald i recessionstider, fordi professionelle rengøringstjenester ofte er en af ​​de første omkostningsbesparende foranstaltninger, som familier og virksomheder tager. Det betyder, at det er noget svært at forudsige branchens samlede succes, da et samfunds økonomi kan gå op eller ned uforudsigeligt.

Men som en generel tendens ser gulvtæpperensindustrien fortsat stærke indtægter og vækstmuligheder. Disse tendenser forventes at fortsætte.