31 Madrasindustriens statistik og tendenser

Madrasindustrien er en af ​​de ældste kontinuerlige industrier i verden. De første madrasser menes at være fremstillet omkring det 37. århundrede f.Kr. C. i Persien. De første madrasser var lavet af vandfyldte gedeskind. I løbet af de næste 2000 år ville der ikke ændre sig meget for madrasindustrien.

I 1871 blev den interne springmadras opfundet. Siden da har der været talrige innovationer. Skumkerner er tilgængelige til nogle modeller. Justerbare luftsenge, vandsenge og sovesæt er tilgængelige. Materialer inkluderer endda latex, polyester og genbrugsmaterialer med nyt industridesign.

Interessant statistik fra madrasindustrien

# 1. Den samlede årlige omsætning genereret af madrasalgsindustrien i USA er $ 7 mia. Det er cirka 25% af den globale omsætning madrasindustrien kan generere på tværs af alle kategorier i et givet år. (Statistisk hjerne)

# 2. Madrasindustrien sender mere end 35,9 millioner madrasser hvert år. Dette inkluderer internationale forsendelser og online shopping forsendelser. (Statistisk hjerne)

Madrasindustristatistik i USA

# 3. Det gennemsnitlige hjem vil beholde sin madras i 7 år, før de leder efter en erstatning. (Statistisk hjerne)

# 4. Sealy er Amerikas førende madrasproducent. De har i gennemsnit cirka 1,38 milliarder dollar i salg hvert år og kontrollerer omkring 19% af det samlede marked. Serta fulgte med 17%, mens Simmons kontrollerer omkring 15% af det samlede marked. (Statistisk hjerne)

# 5. I den amerikanske sengetøjsindustri er der i øjeblikket 600 virksomheder involveret i design, fremstilling og salg af madrasser. De er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 20.500 mennesker. (Statistisk hjerne)

# 6. Madrasser i dobbelt størrelse er den mest populære størrelse, der sælges i USA, og tegner sig for 31% af branchens markedsandel. 29% af husstandene køber en queen-size madras. (Statistisk hjerne)

# 7. På trods af innovationer inden for madrassteknologier, herunder hukommelsesskum, luftstøtte og justerbare funktioner, er 90% af madrasser, der ejes i USA, traditionelle interne fjedreprodukter. (Statistisk hjerne)

# 8. De fleste madrasser, du køber i dag, er lavet gennem en specialiseret søvnforhandler. 43% af alle nye madrasser købes fra denne type virksomheder. Møbelforhandlere står for yderligere 38% af det samlede branchesalg. (Statistisk hjerne)

# 9. Springmadrasser kan være den mest almindelige type købt i branchen, men de har de laveste forbrugertilfredshed. Kun 63% af husejerne siger, at de er tilfredse med deres køb af springmadras. Til sammenligning siger 81% af hukommelseskumsejere, 80% af latex -ejere og endda 75% af futon -ejere, at de er tilfredse med deres madras. (Statistisk hjerne)

# 10. Engrosværdien af ​​madrasser og baser, der blev fremstillet og solgt i USA oplevede en stigning på 3,4% i 2016, hvilket satte en industrirekord. (Bed Times Magazine)

# 11. Der er anslået 15.000 virksomheder, der i øjeblikket opererer inden for madrasindustrien i USA i detailhandelen. Cirka 85.000 mennesker er direkte ansat i disse detailforretninger. (IBIS World)

# 12. Cirka 15 milliarder dollars i omsætning kommer fra seng- og madrasbutikker i USA. Mellem 2012 og 2017 oplevede branchen en gennemsnitlig årlig vækstrate på 5,6%. (IBIS World)

# 13. Madrasfirma og Select Comfort kombinerer for over 42% af industriindtægterne, der genereres fra senge og madrasser. (IBIS World)

# 14. I 2017 var den anslåede værdi af online madrasalgsindustrien 1,5 milliarder dollars. Onlineandelen af ​​madrasalget i 2014 var kun 6%. I 2016 steg branchens andel af onlinesalget til 10%. (USA Today)

#femten. I 2012 startede Tuft og Needle med $ 6.000 og uden eksterne investorer. I 2016 genererede det mere end $ 100 millioner i omsætning og har 150 ansatte. (USA Today)

#seksten. Casper er en anden succeshistorie på internettet. Salget blev lanceret i 2014 i New York og nåede $ 200 millioner i 2016. (USA Today)

# 17. En bivirkning af den voksende online madrasindustri er en stigning i efterspørgslen efter kompressionsudstyr. C3, en Appleton, WI-baseret fremstillings- og ingeniørvirksomhed, har siden 2015 solgt mere end 40 af sine kompressionsmaskiner til en pris på $ 300.000 hver. (USA Today)

# 18. Globalt repræsenterer Asien og Stillehavsområdet det hurtigst voksende marked for madrasindustrien. En forventet CAGR på 8,1% frem til 2022 er grundlaget for potentielle indtægter, der kan overstige $ 39,4 milliarder i denne periode. (Global Industry Analysts, Inc.)

# 19. Siden 2007 skal alle madrasser i USA opfylde retningslinjerne for antændelighed for salg til amerikanske kunder. Alle senge skal kunne modstå udsættelse for åben ild i op til 30 sekunder. (Madras ansøger)

# 20. Madrasindustrien kan have produktoverskudsgrader, der er så høje som 12 gange de samlede produktionsomkostninger, hvilket har været med til at drive tilstrømningen af ​​mere end 100 online madrasmærker til rådighed i dag. (Cornell University)

# 21. Det amerikanske madraslandskab er yderst konkurrencedygtigt og genererer et samlet nettoresultat på 378 millioner dollars årligt på en omsætning på 9,2 milliarder dollar. Industriens samlede eksport beløber sig til $ 154,2 millioner. (Cornell University)

# 22. Simmons genererer 87% af sin indkomst nationalt efter at han kom ud af konkurs i 2010. Hans mærker omfatter Beauty Rest og Beauty Sleep, med madrasser prissat mellem $ 200 og $ 5.000. (Cornell University)

# 23. I USA er den gennemsnitlige kvadratmeterpris for en enkeltseng lidt over $ 0,40. Dobbeltsenge har en lignende gennemsnitspris. Dronning og konge senge er den næstbedste værdi, prissat til $ 0,80 pr. Twin XL -senge er prissat til $ 1,10 pr. Kvadratmeter, mens CA King -senge er prissat tæt på $ 1,40 pr. (Cornell University)

# 24. Tempur-Pedic bruger 73% af de annonceringsomkostninger, som den amerikanske del af madrasindustrien oplever. Sealy har 2% af disse udgifter, mens Serta kun har 1% af reklameudgifterne. (Cornell University)

# 25. Mere end 90% af mennesker, der ser en søvnspecialist, beder om en madrasanbefaling for at forbedre søvnkvaliteten, de modtager. (BBC nyheder)

# 26. Kun 9% af amerikanerne relaterer søvnkvaliteten, de modtager, til kvaliteten af ​​den madras, de ejer. (BBC nyheder)

# 27. National Transportation Safety Board oplyser, at 1 ud af 5 nedbrud, de undersøger, indebærer træthed. (McKinsey)

# 28. Mennesker, der konsekvent sover 6 timer eller mindre om natten, er 13% højere end dem, der regelmæssigt sover i mindst 7 timer hver nat. (McKinsey)

# 29. I 2018 forventer ISPA en stigning på 4% i antallet af enheder, der skal sendes. Samtidig forventes en stigning på 5,5% i værdien af ​​disse forsendelser. Hvis dette tal nås, ville det afspejle det største antal madrasser, der blev sendt, og slå rekorderne i 2005. (Sleep Savvy Magazine)

# 30. 60% af kvinderne og 55% af mændene i USA siger, at de aldrig har set en annonce for en online-forhandler af madrasser til direkte forbrug. (Statista)

# 31. 26% af amerikanerne siger, at de har set en direkte-til-forbruger-annonce fra en madrasforhandler i fjernsynet. Yderligere 14% siger, at de har set en på et webstedsbanner. Kun 5% siger, at de har set reklame på et billboard eller en plakat. (Statista)

Madrasserindustriens tendenser og analyse

Siden begyndelsen af ​​den moderne menneskehed har folk ønsket at sove i noget, der er behageligt for dem. Selvom madrasser har udviklet sig dramatisk gennem årene, har industrien fortsat haft fremgang. Så længe mennesker har brug for at sove, vil de have en madras. Det betyder, at der altid vil være et sted for madrasindustrien.

Nye innovationer inden for branchen vil fortsat præge og presse det traditionelle marked for interne fjedre. Et eksempel på dette er Purple, som skaber en unik seng, der skiller sig ud i en kategori af sit eget design. Det sælger for omkring $ 1.000. Madrasser sendt i kasser vil også fortsat være en trend, som folk også vil nyde.

Det er ikke længere nødvendigt at teste en madras, før du køber den. Den, der har mest indflydelse i madrasindustrien, kan fortsætte med at ændre sig, men branchen selv vil fortsat vise et stærkt vækstniveau.

Med et fornyet fokus på mængden og kvaliteten af ​​søvn, folk får, vil madrasindustrien fortsat blomstre.