21 Statistik, tendenser og analyse af mikrochipindustrien

Mikrochipindustrien er direkte forbundet med halvlederindustrien. Mange af statistikkerne for disse to industrier er de samme som mikrochipsene, der bruges til at skabe halvledere. Nogle bruger endda udtrykket i flæng, hvilket kan tilføre en vis forvirring til de modtagne rapporteringsdata.

Generelt ser mikrochipindustrien store udsving i udbud eller efterspørgsel efter sine produkter. Fordi det er et produkt, der generelt købes med disponibel indkomst, stiger eller falder det afhængigt af den nuværende styrke i verdensøkonomien.

Der er to måder at være producent på i denne branche. En virksomhed kan være stor nok til at drive sit eget produktionsanlæg for integrerede enheder. Du kan også outsource dette behov til et bureau, der allerede har den installerede kapacitet til at producere mikrochips til produkter. Virksomheder uden integreret drift ser typisk et højere overskudsniveau, der forbliver mere konsistent i forhold til virksomheder med integreret drift.

Interessant statistik fra mikrochipindustrien

# 1. Det samlede beløb for det globale salg af mikrochip i 2017 var $ 409 mia. Hukommelseskomponenter inden for det globale mikrochipsegment tegnede sig for mere end 122 milliarder dollars af den samlede omsætning. (Statista)

# 2. Det nuværende mikrochipmarked i Nord- og Sydamerika er anslået 86,46 milliarder dollars værd. I USA blev der importeret mere end 50 milliarder dollars til mikrochips og relaterede enheder i 2017. (Statista)

# 3. I 2017 blev der solgt mere end 479 millioner grafiske mikrochips på verdensplan. Af dette tal har Intel en markedsandel på 76%. Intel alene genererer næsten 60 milliarder dollar i omsætning hvert år. (Statista)

# 4. Udgifter til kapitaludstyr til den globale mikrochipindustri er cirka 40 milliarder dollar hvert år. (Statista)

# 5. USA-baserede virksomheder har den største andel af det globale mikrochipmarked, baseret på salget i 2015. 50% af de 20 bedste virksomheder er i USA, herunder virksomheder som Intel, Texas Instruments, Apple, Micron og Qualcomm. (Congressional Research Service)

# 6. Integrerede kredsløb udgør hovedparten af ​​branchens salg. I 2015 repræsenterede det en markedsandel på 82%. Resten af ​​markedet er i OSD eller optoelektronik, sensorer og diskrete markeder. (Congressional Research Service)

# 7. Logiske enheder er det bedst sælgende produkt i branchen, der tegner sig for 27% af det samlede marked. Hukommelsesenheder tegner sig for en andel på 23%, mens mikroprocessorer tegner sig for cirka 18% af det samlede marked. (Congressional Research Service)

# 8. Uden for Amerika havde Kina i 2017 en markedsandel på 22,2% i branchen. Europa havde en andel på 17,1%, mens Japan havde en markedsandel på 13,3%. I Amerika oplevede mikrochipindustrien en stigning i salget på 41% i forhold til det foregående år. (Semiconductor Industry Association)

# 9. Næsten 90% af mikrochipfremstillingsarbejdet sker uden for USA. (Congressional Research Service)

# 10. I USA var der omkring 820 virksomheder involveret i fremstilling af mikrochip i 2013. Disse virksomheder tilføjer værdi til økonomien på cirka 30 milliarder dollar hvert år. Det ville gøre mikrochipindustrien ansvarlig for omkring 1% af den samlede amerikanske produktion (Congressional Research Service)

# 11. Fra 2005 til 2015 har prisændringer inden for mikrochipindustrien tvunget producenter og producenter til at søge efter nye markeder og produkter. Priserne, når de justeres for ydeevne og kvalitet, er faldet med 46%. (Congressional Research Service)

# 12. Mikrochipproducenter i USA bruger omkring $ 1 ud af hver $ 5, de tjener i fortjeneste på ny forskning og udvikling. Til sammenligning var F & U -investeringsraten for alle fremstillingsindustrier i 2012 kun 3,6%. (Semiconductor Industry Association)

# 13. Mikrochipindustrien i USA beskæftiger i øjeblikket cirka 180.000 arbejdere direkte. Disse tal er næsten 40% lavere end antallet af beskæftigelser i 2001. Cirka 1,5% af alle fremstillingsjob i USA stammer fra mikrochipindustrien. (Bureau of Labor Statistics)

# 14. Mikrochip -industriarbejdere i USA tjente en medianløn på mere end $ 138.000 i 2015. Denne løn var mere end dobbelt så stor som medianlønnen for amerikanske produktionsarbejdere det år. (Bureau of Labor Statistics)

#femten. Ca. 25% af alle positioner til fremstilling af mikrochip i USA er baseret i Californien. Seks andre stater udgør, når de kombineres med Californien, en væsentlig del af den samlede industri: Idaho, New York, Arizona, Massachusetts, Oregon og Texas. (Congressional Research Service)

#seksten. Cirka 75% af verdens produktion af mikrochip er installeret i Taiwan, Kina, Japan og Sydkorea. Sydkorea og Taiwan tegner sig tilsammen for halvdelen af ​​verdens installerede kapacitet. USA repræsenterer i alt 13% af kapaciteten. (Congressional Research Service)

# 17. Intel udfører op til 70% af sine waferfremstillingsbehov i USA, specifikt på sine faciliteter i Chandler, AZ, Albuquerque, NM og Hillsboro, OR. (Congressional Research Service)

# 18. Udenlandsk salg tegnede sig for 83% af det samlede marked for USA-baserede mikrochipvirksomheder. Taiwan, Sydkorea, Kina, Malaysia og Mexico er de mest populære destinationer for USA-baseret mikrochipeksport. (Congressional Research Service)

# 19. Omkring 1 ud af 3 mikrochips, der eksporteres fra USA, geneksporteres af det land, der modtager produktet. Mikrochips kan faktisk krydse flere forskellige grænser, før de indarbejdes i et specifikt produkt. (Congressional Research Service)

# 20. Mikrochipindustrien er altid en af ​​de største modtagere af virksomhedspatenter i USA. I 2015 modtog Qualcomm 2.900 branchelaterede patenter. Intel fulgte med 2.046 patenter, mens Broadcom modtog 1.086 patenter. (US Patent and Trademark Office)

# 21. I 2014 forekom 57% af forbruget af integrerede kredsløb i Kina. På trods af denne kendsgerning menes det, at op til 80% af de mikrochips, der bruges i kinesiske fremstillingsprocesser, importeres. (Congressional Research Service)

Trends og prognoser for mikrochipindustrien

Tendenser inden for mikrochipindustrien, som i halvlederindustrien, er baseret på den aktuelle konjunkturcyklus. Lande, der vokser økonomisk og har et stærkt BNP, vil interagere med denne industri oftere og generere mere salg. Lande, der står over for en svagere økonomi, har en tendens til at afbryde forbindelserne til industrien, indtil deres indkomst igen kan stabilisere sig.

Det gør omsætningen noget uforudsigelig inden for mikrochipindustrien. Salget kan stige med det samme, som det ses i USA i første kvartal af 2018, uventet. De kan også falde dramatisk, som det ses under de forskellige økonomiske kriser, der blev oplevet i 2007-2009.

Næsten alle moderne enheder har mikrochips. Der vil altid være en vis styrke i denne branche, især når teknologier fortsætter med at udvikle sig. Folk vil have den nyeste smartphone -model. De vil have nye computere. Da mikrochips er inkluderet i flere produkter hvert år, er der altid muligheder for at udforske inden for denne unikke industri.