23 Statistik og tendenser for containerleasingindustrien

Containerleasingindustriens levedygtighed er direkte relateret til sundheden i den globale økonomi. Nogle af branchens stejleste tab fandt sted i 2007-2009 på højden af ​​den store recession. Siden 2010 har branchen oplevet nogle gevinster med en stigning i skibsfarten, selvom der stadig er flere udfordringer, der skal stå over for.

Det globale containermarked består af fem store aktører, der kontrollerer 85% af markedet. Mindre virksomheder, der kommer ind på markedet, er under konkurrencepres, hvilket gør dette til en flygtig industri for mange.

Interessant statistik over containerleasingindustrien

# 1. I 2016 faldt priserne på nye og brugte containere til rekordhøjder på $ 1.450 pr. 20 fods ækvivalent. Den gennemsnitlige pris i 2015 var 1.750 dollar, 15% mindre end året før. (JOC)

# 2. Der forventes en årlig vækstrate på 3,5% gennem 2019, men den vil stadig være uden for de væksttendenser, der er oplevet i de sidste 15 år. (JOC)

# 3. For markeder på dybt vand er holdbarheden af ​​en beholder mellem 12 og 15 år. Efter denne levetid sælges beholderen til statisk opbevaring. Prisen på statiske opbevaringsbeholdere kan være så lav som $ 700. (World Leasing Yearbook)

# 4. Det største containerleasingselskab i verden er Seaco i 2015. De har en andel på 15% af markedet og har næsten 1,3 millioner enheder, der i øjeblikket er leaset. (Seaco Global)

# 5. Fra december 2015 havde Seaco en containerflåde på cirka 2,3 millioner TEU’er, 3,6 millioner CEU’er og en NBV på 5,5 milliarder dollar. (Seaco Global)

# 6. Containerleasingindustrien, fra et globalt perspektiv, forventes at vokse med en CAGR på 16,12% frem til 2022 (Research and Markets).

# 7. Containerleasingindustrien er veletableret. Top 5 serviceudbydere til denne industri har i øjeblikket en samlet markedsandel på 85% globalt. Det efterlader mindre virksomheder mulighed for at få en niche inden for de resterende 15% af markedet. (Forskning og markeder)

# 8. I miljøer med kraftig brug kan en containers gennemsnitlige holdbarhed være så lav som 7 år. (Forskning og markeder)

# 9. I containerleasingindustrien er udlejer ansvarlig for bortskaffelsen af ​​en container, der har nået slutningen af ​​dens levetid. Prisen på bortskaffelse svinger og påvirker leasers indkomst, hvilket har en tendens til at have en negativ indvirkning på branchen som helhed. (Forskning og markeder)

# 10. Der er tre muligheder til rådighed inden for containerleasingindustrien. Enkeltrejsecontainere har få buler, er garanteret vind- og vandtætte ved levering i en garantiperiode og er velegnede til opbevaring. CWO -containere har mere skade, selvom de stadig kan være CSC -certificeret til skibsfart. WWT containere har brug for nogle tunge løft, men de er stadig en god mulighed for opbevaring. (Railbox Consulting)

# 11. Der er anslået 17 millioner forsendelsescontainere i omløb lige nu på verdensplan. I alt foretager containere omkring 200 millioner ture om året (Billie Box)

# 12. Cirka 97% af de moderne metalforsendelsescontainere, der bruges af alle i leasingindustrien i dag, er fremstillet i Kina. (Havneteknologi)

# 13. Hvert år går omkring 10.000 forsendelsescontainere tabt til søs. Det svarer til, at omtrent en container går tabt hver time. (Billies boks)

# 14. 95% af den last, der bevæger sig internationalt, udføres af et fragtskib. Evnen til at sende store mængder via fragtskib sammenlignet med forsendelse med fly hjælper med at holde omkostningerne konkurrencedygtige for forbrugerne. (Havneteknologi)

#femten. Shanghai havn betragtes ofte som den travleste havn i verden. I løbet af et gennemsnitligt år kan havnearbejdere behandle mere end 30 millioner TEU -containere. (Havneteknologi)

#seksten. En standard TEU -container, der bruges af containerleasingindustrien, er stor nok til at rumme omkring 3.500 skokasser. Beholdere, der er bygget som en terning på 40 fod, kan rumme mere end det dobbelte. (Havneteknologi)

# 17. Hvis alle de forsendelsescontainere, der i øjeblikket var aktive eller i brug, blev placeret ende-til-ende, så kunne de gå rundt i verden to gange. (Havneteknologi)

# 18. CSCL Globe blev opført som verdens største containerskib i 2014. Ejet af en kinesisk containerlinje kan den rumme 19.100 TEU -containere. (Billies boks)

# 19. En standardcontainer, der bruges af leasingindustrien, kan bære en maksimal bruttovægt på 30 tons med en tara på 2,2 tons. De 40 fods spande har en maksimal bruttovægt på 32,5 tons og en tarra på 3,8 tons. (Billies boks)

# 20. Felixstow er vurderet til Storbritanniens største havn. Det håndterer mere end 40% af containertrafikken bestemt til distribution i Storbritannien. (Billies boks)

# 21. Der er flere måder at genbruge containere på. Nogle er blevet til svømmehaller. De er blevet brugt som klinikker i nødsituationer. Nogle arkitekter har endda brugt forsendelsescontainere til at designe huse. (Cleveland containere)

# 22. Til enhver tid er der mere end 50.000 containerskibe, der sejler verdenshavene. Hver container er en mulighed for leasingindustrien til at generere indtægter og betjene sine kunder på en unik måde. (Gateway Containersalg)

# 23. Verdens største containermarked er i Kirgisistan. Det blev bygget af mere end 7.000 genbrugscontainere. (Gateway Containersalg)

Containerleasingindustriens tendenser og analyse

Stigende skibsfart vil sandsynligvis holde containerleasingindustrien i stand til at opretholde en status quo. Selvom forventede vækstrater kan være undvigende, kan stigninger i antallet af omlægninger få dette til at ske, hvis den globale økonomi kan se vedvarende vækst, især i dybhavsområder.

Konsolidering inden for branchen kan også give dig ekstra styrke. Mange små udbydere kæmper ofte i et kapløb om bunden over leasingpriser. Gennem fusioner og opkøb kan lejepriserne begynde at stabilisere sig. Til gengæld er det muligt at opnå en bedre samlet fortjenstmargen.

Så længe der er international forsendelse, vil der være behov for at leje containere. Der er udfordringer for denne branche i de kommende år, men den ser ud til at være godt positioneret til stabil vækst i den nærmeste fremtid.