21 Statistik, tendenser og analyse af metalindustrien og minedrift

Metalindustrien og minedrift er en af ​​de mest kritiske aktive industrier i verden i dag. Næsten alle andre industrier er afhængige af levering af varer, der produceres fra underjordiske miner. Højteknologiske industrier er især afhængige af sjældne jordartselementer, der kan udvindes fra jorden.

Energi er et andet vigtigt segment i metalindustrien og minedrift. Verdens top 40 virksomheder, der repræsenterer næsten hele branchen, rapporterede mere end 496 milliarder dollar i omsætning for regnskabsåret 2016.

Selvom det ligner meget, er branchens nettooverskudsgrad faldet dramatisk i de seneste år. I 2010 opnåede branchen en nettooverskudsgrad på 25%. I 2016 var nettooverskudsgraden kun 4%.

Nogle nationer har specialiseret sig i metallurgiske og mineprodukter. Jern- og kulminedrift domineres af Kina. Australien er verdens førende inden for guldproduktion. USA er også fortsat førende inden for kulproduktion.

Interessant statistik fra metalindustrien og minedrift

# 1. De samlede indtægter fra verdens førende mineselskaber overstiger i dag $ 600 mia. Det er på samlede aktiver til en værdi af 1,12 billioner dollars. (Statista)

# 2. Kina er den førende producent af hård kul inden for minedrift. I 2016 producerede den lokale industri mere end 3,1 milliarder tons kul. (Statista)

# 3. De samlede driftsomkostninger for verdens førende mineselskaber udgjorde $ 454 mia. I 2016. (Statista)

# 4. I øjeblikket har en diamantmine en maksimal ekstraktionsvarighed for metalindustrien og minedrift på 27 år. (Statista)

# 5. Chile er den største kobberproducent for verdens minedrift, der producerer mere end 5,3 millioner tons i 2016. (Statista)

# 6. Kun et amerikansk mineselskab er blandt de 40 bedste virksomheder i verden: Newmont Mining. (Statista)

# 7. I 2016 blev næsten 500 handler til en værdi af cirka 44 milliarder dollars gennemført i fusioner og opkøb inden for metalindustrien og minedrift. Det er næsten 60% mindre end antallet af rapporterede handler i 2010, men stadig højere end de 392 handler, der fandt sted i 2000. (Statista)

# 8. I 2016 var der mere end 13.000 aktive minedrift i USA, der rapporterede beskæftigelse til industrien. Sand- og grusminer var de mest almindelige og tegnede sig for næsten halvdelen af ​​alle USA-baserede mineaktiviteter. Stenminer tegnede sig også for næsten 25% af al minedrift i USA (Centers for Disease Control and Protection [CDC])

# 9. Der var kun 306 metalminer i drift i USA i 2016. Antallet af kulminer (1.289) er lidt mere end de samlede metal- og ikke-metalliske miner tilsammen (1.212). (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 10. Antallet af aktive miner i USA har været faldende siden 2006 for næsten alle segmenter. De eneste undtagelser er for metalliske og ikke-metalliske miner, der har oplevet en samlet samlet gevinst på omkring 300 miner i denne periode. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 11. Der er i øjeblikket 657 aktive underjordiske minedrift i USA. Langt de fleste af disse miner er i Appalacherne. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 12. I 2015 informerede den amerikanske minedrift og metallurgisk industri regeringen om mere end 237.000 ansatte hos mineoperatører. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 13. Selvom sand- og grusminedrift er den mest almindelige aktivitet, der udføres af industrien i USA, repræsenterer den kun 14,6% af de tilgængelige beskæftigelsesmuligheder, der rapporteres. Kul (28,8%), sten (28,2%) og metal (17,4%) giver flere direkte beskæftigelsesmuligheder. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 14. I 2015 var der i alt 26 dødsfald rapporteret af metalindustrien og minedrift i USA. 11 blev registreret i kulminedrift, med 6 i sand og grus. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

#femten. Af de mere end 1.200 aktive metal- og ikke -metalminer i USA var kun 136 af dem under jorden. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

#seksten. I løbet af gennemsnitsåret vil hvert Amerika forbruge omkring 3,4 tons kul og 40.000 pund friskminerede materialer. Grunden til, at kulantallet er så højt, er, at 60% af elektriciteten i USA kommer fra forbruget af kul eller uran. (National Mining Association)

# 17. Den gennemsnitlige kulminearbejder i USA er 44 år, og kun 3% af den rapporterede arbejdsstyrke har en bachelorgrad eller højere. Den gennemsnitlige kulminearbejder har også været på jobbet i 16 år. (National Mining Association)

# 18. Nye kulminearbejdere gennemgår kun 24 timers sikkerhedstræning som en del af deres nye ansættelsesorienteringer. Årlige genopfriskningskurser involverer kun 8 timers sikkerhedstræning. (National Mining Association)

# 19. Den gennemsnitlige årsløn for en kulminearbejder i USA er $ 84.000 om året eller $ 33 pr. Time. De fleste kulminearbejdere arbejder mindst 45 timer om ugen. (National Mining Association)

# 20. Nevada er branchens førende inden for produktion af ikke-brændbare mineraler og tegner sig for mere end 11,5% af de samlede producerede mineraler. Sten, sand og grus, sølv, kobber og guld er de vigtigste produkter, der udvindes i staten. Arizona ligger på andenpladsen med 8,8%, mens Texas er tredje med 6,94%. (US Geological Survey)

# 21. Codelco har været verdens førende kobberproducent siden 2012 og producerede 1,82 millioner tons i 2016. Kun 4 leverandører globalt producerer mere end 1 million tons kobber hvert år. (CRU International)

Tendenser og analyse af metalindustrien og minedrift

Vi er alle meget afhængige af de forskellige metallurgiske og minedriftsindustrier rundt om i verden. Hver region fokuserer på en specialitet baseret på tilgængeligheden af ​​naturressourcer, men med et voksende import / eksportmarked kan hver region levere ressourcer til alle andre regioner.

Selvom vi stadig forbruger høje niveauer af fossile brændstoffer, er der en global tendens til at bevæge os væk fra kul i de kommende år. Mange lande, herunder USA og Canada, har forpligtet sig til CO2 -reduktioner inden 2030. Selvom disse forpligtelser kan ændres, indser verden langsomt, at den industrielle revolution kan have ændret vores atmosfære fra måder, der kan efterlade varige konsekvenser.

Selv med dette skridt væk fra fossile brændstoffer er der stadig brug for kul og lignende produkter. Vi bruger også fossile brændstoffer til at skabe vores vedvarende energikilder. Selvom forbruget kan falde i løbet af det næste årti, vil de bestemt ikke falme i uklarhed.

På samme tid vil sjældne jordartselementer fortsat være i høj efterspørgsel, da computerenheder vokser i popularitet. Ubesvarede muligheder inden for kul, sten og sand kan blive et af de nyeste segmenter i branchen.