19 Statistik og tendenser for Kinas kosmetikindustri

Den kinesiske kosmetikindustri er i dag et af de hurtigst voksende segmenter af den kinesiske økonomi. Denne tendens forventes også at fortsætte i fremtiden, da de velhavende segmenter i landet ønsker mere variation og dyrere kosmetiske og skønhedsprodukter.

På samme tid kræver en voksende middelklasse i Kina flere muligheder for basale og mellemstore produkter, der også kan betale.

I Kina sælger high-end læbestifter lige nu for omkring $ 99 hver. Øjenskygge produkter sælges i øjeblikket for $ 80 eller mere for lignende kvalitet. Det har fået verdens bedste kosmetiske mærker til at flytte til Kina på jagt efter nye indtægtsmuligheder, hvor de 10 bedste mærker i øjeblikket ejer mere end 50% af markedet.

Den samlede værdi af importen stiger også for kosmetikindustrien i Kina med mere end 393 millioner dollars importeret kosmetik i 2015.

Vigtig statistik for den kinesiske kosmetiske industri

# 1. Den nuværende størrelse på kosmetikmarkedet i Asien-Stillehavsområdet er mere end $ 126,8 mia. Detailhandel med kosmetik i Kina udgjorde 21,49 milliarder yuan i 2017. (Statista)

# 2. Den årlige vækstrate for kosmetisk detailsalg i Kina er i gennemsnit 13,5% om året. (Statista)

Kinas kosmetikindustri statistik efter samlet markedsstørrelse

# 3. Kina eksporterer også millioner af dollars kosmetik hvert år til andre lande. I 2016 var Singapore en førende importør af kinesisk kosmetik til en værdi af 366 millioner dollars. (Statista)

# 4. En af de største tendenser i den kinesiske kosmetiske industri er segmentet “mænd”. Den gennemsnitlige tid, mænd i Kina bruger på personlig pleje om ugen, er mere end 2 timer. (Statista)

# 5. I 2015 nåede online kosmetiksalget i Kina en værdi på 124 milliarder yuan, hvilket repræsenterer en stigning på mere end 25% i forhold til det foregående år. Denne vækst var med til at opveje de stejle fald, som industrien oplevede på det personlige detailniveau. (Statista)

# 6. Proctor and Gamble, L’Oreal og Shiseido er de tre bedste mærker på det kinesiske kosmetikmarked. Deres samlede markedsandel var over 25% i 2014. (Statista)

# 7. Størrelsen af ​​toiletartikler og kosmetikmarkedet alene i Hong Kong er mere værd end 2,07 milliarder dollars. (Statista)

# 8. Maybelline, som et mærke, har en andel på 14% af markedet for farvekosmetik i Kina. L’Oreal kontrollerer i øjeblikket en markedsandel på 9,2% af hudplejemarkedet. Når det kommer til shampoo og balsam, har Head and Shoulders en markedsandel på 10,6%. (Statista)

# 9. Over 19% af mændene i Kina undersøger L’Oreal -produkter, når de leder efter mænds kosmetik. (Statista)

# 10. Kvinder i Kina prioriterer fordelene og virkningen af ​​det kosmetiske produkt, de foretrækker mest, højest, og 66% rapporterer dette som en prioritet. Det blev efterfulgt af kosmetikmærket (64%), efterfulgt af mund til mund -reklame (60%). (HKTDC Research)

Kinas detailhandel i kosmetikindustrien efter samlet salg

# 11. 88% af kvinderne i Kina i 20-30 års alderen demografiske siger, at de tager makeup regelmæssigt. For den demografiske alder 31-45 år falder satsen til 83%. (HKTDC Research)

# 12. 63% af gennemsnittet i Kina siger, at de regelmæssigt vil bruge en ansigtscreme, lotion eller rensemælk. (HKTDC Research)

# 13. I 2017 oplevede mænds hudplejeprodukter en vækst på 6,9% inden for den kinesiske kosmetikindustri, selvom den faktiske markedsandel for mænd i branchen er ganske lille. (HKTDC Research)

# 14. Lip makeup-præparater oplevede det højeste vækstniveau for branchen i 2017 og opnåede en ændring på 101,3%på årsbasis. Dette bragte branchesegmentet til en samlet værdi af $ 440 millioner. (World Trade Atlas)

#femten. Fra juni 2018 var der 3.880 virksomheder i Kina, der havde tilladelse til at producere varer, der kunne sælges gennem den kosmetiske industri. (World Trade Atlas)

#seksten. Kosmetik tegnede sig for 20% af de køb, kinesiske rejsende foretog til Sydkorea i 2014. De tegnede også for 7% af de varer, der blev købt, mens de rejste i Japan. (Morgan Stanley)

# 17. I 2014 sagde kun 5% af den kinesiske befolkning, at de sandsynligvis ville købe dyre mærker af hudplejeprodukter. Mindre end 4% sagde, at de ville købe dyre makeupmærker. I 2016 steg disse tal til henholdsvis 13% og 15%. (Morgan Stanley)

# 18. Når grænseoverskridende e-handel er inkluderet i den kinesiske kosmetikindustris salgstal, er 26% af alt branchens salg online. (Morgan Stanley)

# 19. Kinesiske forbrugere køber kosmetik online, fordi de er billigere end i lokale butikker (57,7%). 57,3% af forbrugerne sagde, at det var lettere at sammenligne priser på lignende produkter online. En anden 54% sagde, at de foretrak at handle online på grund af tilstedeværelsen af ​​online anmeldelser. (Morgan Stanley)

Kinas kosmetikindustri statistik efter årlig vækstrate

Tendenser og analyse af den kinesiske kosmetiske industri

Den kinesiske kosmetikindustri starter lige nu en væksttrend lige nu. Da rigdom fortsat når ud til den brede befolkning, og der er mere disponibel indkomst, forventes tendensen at søge værdibaserede kosmetiske produkter at fortsætte.

Kig efter producenter, der introducerer nye produkter, der er unikke for det kinesiske marked, med deres høje værdipriser og profitpotentiale. En læbestift, der sælger for $ 9 i USA, kan sælge for $ 99 i nogle dele af Kina. Industrielederne vil ikke ignorere sådanne tal.

Med undtagelse af de permanente bølgeforberedelser oplevede alle branchesegmenter tocifret procentvis vækst på årsbasis i 2017. Den tendens vil fortsætte, efterhånden som regeringen godkender flere kvalificerede virksomheder til at producere kosmetik. Lavindkomsthusstande vil fokusere på indenlandske mærker, mens husstande med højere indkomst vil dominere udenlandske markedsandele.

Tendenser inden for augmented reality vil fortsat drive salget på onlinemarkedet. Efterhånden som flere husstande rejser uden for Kina, vil der blive skubbet til bedre landshold. Væksten i kinesisk kosmetik er stærk og vil fortsat være det i de næste 5 og 10 års prognoseperioder.