21 Statistik, tendenser og analyse af den medicinske ernæringsindustri

Når en patient kræver ernæring, mens han er under direkte klinisk overvågning, leveres mad og drikkevarer, de indtager, fra den medicinske ernæringsindustri. Disse fødevarer er designet til at give en patient specifikke resultater baseret på deres medicinske diagnose.

Denne industri kan opdeles i tre specifikke områder inden for medicinsk ernæring, afhængigt af de tilgængelige administrationsveje. Den foretrukne metode til opnåelse af ernæring er oral administration. Patienter kan også fodres med nasogastrisk rør eller parenteral ernæring gennem en intravenøs opløsning.

I 2017 var den samlede værdi af den medicinske ernæringsindustri ud fra et globalt perspektiv mere end $ 28 mia. Indtil 2023 forventes industrien at vokse med en hastighed på 7%, hvor Asien-Stillehavsområdet er det største marked.

Vigtig statistik fra den medicinske ernæringsindustri

# 1. Markedsværdien af ​​den medicinske ernæringsindustri i APAC -regionen var $ 18,61 milliarder i 2017. Dette marked havde også den højeste sammensatte årlige sats i verden for det år og voksede med 6, 94%. (Mordors intelligens)

# 2. Kina er det største marked i APAC -regionen for den medicinske ernæringsindustri. På egen hånd blev salget på $ 7,29 milliarder opnået for industrien i 2017. (Mordor Intelligence)

# 3. Siden 1980’erne er Amerikas andel af BNP -udgifterne til sundhed fordoblet fra 9% til 18% på bare 30 år. Men på samme tid er de gennemsnitlige udgifter til medicinsk ernæring holdt sig under verdensgennemsnittet. (UBIC Consulting)

# 4. USA bruger hvert år mere end 8.500 dollar pr. Person på generel sundhedspleje, hvilket er cirka 50% mere end Norge, som er branchens næststørste forbrugere. De globale gennemsnitlige udgifter er lidt over $ 3.300. (UBIC Consulting)

# 5. Der har været et skift i den medicinske ernæringsindustri i USA fra hospitalsbehandling til hjemmepleje. Siden 2011 har segmentet hjemmepleje i branchen vokset med 20%. (UBIC Consulting)

# 6. Den nuværende værdi af segmentet enteral medicinsk ernæring i industrien er i øjeblikket 9,5 mia. Af denne samlede værdi har Danone / Nutricia en global andel på 16%, selvom dens andel primært er uden for Nordamerika. (Kalorama0

# 7. Omkostningerne ved medicinsk fejlernæring er høje. Mennesker med diagnosen kræft i bugspytkirtlen har en underernæring på 85%. Lungekræft bærer en fejlernæring på op til 50%. Selv en diagnose af KOL har en fejlernæring på 25%. (American Society for Parenteral and Enteral Nutrition)

# 8. Den samlede værdi af den medicinske ernæringsindustri i Nordamerika nåede 11 milliarder dollars i 2013 for første gang. Ydeevnen i regionen er drevet af TOP (kommercielt driftsoverskud) med en sammensat årlig sats på 9,5%. Salget i Nordamerika i 2013 steg med 7%. (American Society for Parenteral and Enteral Nutrition)

# 9. I Nordamerika leverer BOOST -produkter løbende ernæringsstøtte til 56% af institutionelle patienter og 30% af ældre hjemmepatienter, der er i risiko for underernæring. (Nestlé Investor Seminar)

# 10. For hver $ 1, der investeres i orale kosttilskud til indlagte patienter, der står over for fejlernæring, er der et omkostningsbesparende afkast på $ 50 oplevet. (Nestlé Investor Seminar)

# 11. Detailmarkedsandelen for BOOST -produkter i USA har været over 20% siden 2010. I Canada har markedsandelen for denne produktserie for Nestlé været over 30% siden 2011. (Nestlé Investor Seminar)

# 12. Op til 60% af intensivafdelinger opfylder ikke eller kan ikke opfylde deres ernæringsmæssige fodringsmål. (Nestlé Investor Seminar)

# 13. Mere end 12 millioner mennesker lider af diabetisk perifer neuropati i USA, hvilket resulterer i fejlernæring på grund af inaktivitet. Patienter, der tog Metanx, kunne reducere hospitalsindlæggelsen med mere end 4% og spare mere end $ 2.200 på deres lægeudgifter i det første år, hvor produktet blev taget. (Nestlé Investor Seminar)

# 14. Cirka 50% af de mennesker, der behandles for inflammatorisk tarmsygdom, mister deres respons på deres ordinerede behandlinger. (Nestlé Investor Seminar)

#femten. Et unikt segment af den medicinske ernæringsindustri involverer ammende mødre. I USA siger 83% af mødrene, at de på et tidspunkt har prøvet at amme. (Centers for Disease Control and Prevention [CDC])

#seksten. Efter 6 måneder siger 57,6% af mødrene, at de i øjeblikket ammer. Efter et år falder denne procentdel til 35,9%. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 17. 46,9% af mødrene i USA rapporterer, at de udelukkende ammer i de første 3 måneder af deres barns liv. (CENTRE FOR SYGDOMKONTROL OG FOREBYGGELSE)

# 18. Hvis babymad er inkluderet i den medicinske ernæringsindustri, tilføjes yderligere 21,18 milliarder dollar i værdi til markedet. Der er mere end 22 millioner spædbørn og småbørn i USA alene, der har brug for mad fra dette segment. (Statista)

# 19. Verdens marked for babymad forventes at være 76 milliarder dollar, og Kina vil bidrage med yderligere 12 milliarder dollar i salg til denne del af industrien. (Statista)

# 20. Selvom de fleste varer i den medicinske ernæringsindustri vokser, er babymad og formel ikke en af ​​dem. I 2016 faldt vækstraten for dette branchesegment med 0,5%. (Statista)

# 21. Salget af økologisk babymad i USA udgør mere end 750 millioner dollars hvert år. Detailhandel med økologisk babymælksformel er mere end $ 90 millioner hvert år. (Statista)

Tendenser og analyse af den medicinske ernæringsindustri

Så længe der er behov for lægehjælp, vil der være behov for medicinsk ernæring. Denne industri forventes at fortsætte med at vokse så hurtigt, fordi sundhedskravene fra en aldrende befolkning skal opfyldes.

Der er også den konstante trussel om diabetes, der skal tages i betragtning. Diabetikere skal undgå visse fødevarer, der kvalificerer deres kostbehov inden for denne industri. Alene i USA kan 1 ud af 3 voksne leve med diabetes eller type 2. Det vil se, at hjemmeplejesegmentet fortsat vil blomstre for denne branche.

Efterhånden som teknologier udvikler sig og vores forståelse af medicinske behov stiger, vil dette marked også drage fordel af løbende forskning og udvikling. I løbet af de næste 5 år forventes en stærk vækst inden for denne industri, især i Nordamerika, hvor overskuddet er højt, og i Asien-Stillehavsområdet, hvor middelklassen ekspanderer.