20 Storbritanniens teindustri statistik og tendenser

I Storbritannien rapporterer størstedelen af ​​de britiske forbrugere at drikke te på daglig basis. At drikke te er gået fra at være en aftenbegivenhed til noget, der sker i de små timer om morgenen. Mange forbrugere vil drikke deres te med eller uden mælk, og begge muligheder er lige populære.

Ifølge omsætningstal offentliggjort i 2015 havde den britiske teindustri en samlet markedsværdi på 450,7 millioner pund for sorte te -produkter. Yderligere 78,8 millioner pund blev solgt i frugt og urtete, og 46,1 millioner pund blev solgt i specialte.

Der er dog et stort pres på den britiske teindustri, da forbrugerne begynder at skifte til kaffeprodukter. Selvom næsten halvdelen af ​​forbrugerne i Storbritannien stadig drikker mellem 1 og 2 kopper te om dagen, er procentdelen af ​​dem, der drikker 1 eller færre kopper te, stigende.

Interessant statistik fra den britiske teindustri

# 1. 37% af befolkningen i Storbritannien 25-34 demografisk rapporterer, at de drak 5 til 6 forskellige former for te derhjemme eller på arbejdet i de sidste 30 dage. For dem i de 55+ demografiske har kun 3% prøvet så mange forskellige typer te. (Mintel)

# 2. Sort te er den mest populære i Storbritannien og tegner sig for 70% af de sorter, der indtages dagligt. Urt- og krydderi -te er den næste i popularitet med 36%, mens grøn te (34%) og instant te (17%) følger med. (Mintel)

Storbritanniens teindustri statistik efter topmærker og antal brugere

# 3. 40% af mennesker i den 16-34-årige demografiske gruppe siger, at de ville være interesserede i, hvordan man kombinerer britisk te med salt mad. For den generelle befolkning har 28% af befolkningen en lignende interesse. (Mintel)

# 4. 18% af de unge tedrikkere siger, at de ville være interesserede i at prøve te -krystallerne, som er 3 gange højere end for de 55 og ældre befolkning. (Mintel)

# 5. 52% af ældre forbrugere siger, at de drikker en standard sort te en gang om dagen, hvis ikke mindre, og 55% siger, at de foretrækker smagen af ​​kaffe frem for te. (Mintel)

# 6. Den gennemsnitlige britiske forbruger vil bruge omkring 2 kg te i løbet af et år. Det svarer til en gennemsnitlig egenkapitalindkomst på omkring 18 GBP om året, en stigning på 1,6% fra året før. (Statista)

# 7. 96% af teprodukter, der sælges i Storbritannien, sælges i teposer. Mere end halvdelen af ​​den sorte te, der forbruges i landet, produceres i Østafrika, hvor Kenya er hovedleverandøren. (Udenrigsministeriet)

# 8. Storbritannien importerede mere end 127.000 tons te i 2014 til en værdi af £ 275 millioner. Næsten 40% af teimporten bestemt til EU gik til Det Forenede Kongerige i det år. (CBI Market Intelligence)

# 9. 73% af den te, der importeres til Storbritannien hvert år, kommer fra et udviklingsland. Kenya er ansvarlig for 37% af den samlede teimport hvert år. Indien (14%), Malawi (6,6%) og Tanzania (3,2%) betragtes også som vigtige bidragydere. (CBI Market Intelligence)

# 10. Grøn te tegner sig for cirka 4% af den samlede import til den britiske teindustri hvert år. 39%af den konsumerede grønne te stammer fra Kina, efterfulgt af Indien med 20%, derefter Indonesien med 9,3%. (CBI Market Intelligence)

Storbritanniens teindustri statistik efter eksportværdi

# 11. Storbritannien eksporterer også omkring 21.000 tons te hvert år til andre lande, hvilket bidrager med 110 millioner pund til økonomien hvert år. Siden 2010 er den samlede eksportmængde dog faldet med 9,3% hvert år. (CBI Market Intelligence)

# 12. 57% af britisk teeksport involverede handel inden for Europa, hvor Irland var den vigtigste destination. Britisk te sælges i Irland som Lyons te. Canada leverer yderligere 20% af eksportmarkedet. (CBI Market Intelligence)

# 13. Cirka halvdelen af ​​den te, der forbruges i Europa, forarbejdes eller forbruges i Storbritannien. Mere end 165 millioner kopper te indtages hver dag. (UK Tea and Infusions Association)

# 14. Værdien af ​​te på det britiske marked for fødevareservices steg 13,6% mellem 2015 og 2017, selv med en stigende præference for kaffe og te derhjemme. (Tata Global Drinks)

#femten. Kun 14% af britiske forbrugere siger, at den te, de drikker hjemmefra, er betydeligt bedre end den, de brygger derhjemme. 20% af forbrugerne siger, at de drikker mere te end for 12 måneder siden. (Tata Global Drinks)

#seksten. Tetley er det vigtigste temærke, der sælges i Storbritannien og tegner sig for 27,3% af det samlede salg. De efterfølges af PG Tips med 25,3%, Twinnings med 18,1%og Yorkshire Tea med 13,7%. (Tata Global Drinks)

# 17. 34% af forbrugere, der regelmæssigt drikker te derhjemme, spiser det ikke uden for hjemmet. (Tata Global Drinks)

# 18. Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at drikke te, der tegner sig for 56% af forbrugernes salg. Den gennemsnitlige husstandsindkomst for en, der drikker te i Storbritannien, er 45.000 pund mod 36.000 pund for ikke-te-drikkere. (Tata Global Drinks)

# 19. 49% af de britiske forbrugere, der har set en ny type te, har besluttet at prøve et andet mærke mindst en gang i det forløbne år. Kun 15% af forbrugerne siger, at de forventer at drikke mere sort te næste år end året før. (Tata Global Drinks)

# 20. Grøn te er den mest populære ikke-sorte blanding, der sælges hjemme og tegner sig for 18% af den britiske teindustri. Særlige sorte te kommer på et tæt andet sted med 17%. (Tata Global Drinks)

Storbritanniens teindustri statistik efter importværdi

Britisk teindustri tendenser og analyse

Selvom teindustrien står over for pres fra en række forskellige drikkevarer, især kaffe, er der stadig plads til vækst inden for branchen. Gennem 2022 forventes branchens gennemsnitlige vækstrate at være omkring 2%.

Den person, der er ansvarlig for dette vækstmønster, er ikke standard sort te. Det er en voksende tendens at nyde frugt og urtete af dem, der ønsker at være mere sundhedsbevidste. Siden 2012 er salget af standard sorte teposer faldet med 13%, mens salget af specialte er steget med 50%, og salget af grøn te er forbedret med 50%.

Te vil altid være en del af identiteten og kulturen i Storbritannien. Teindustrien er på en sikker fod. Da industrien identificerer og tilpasser sig ændrede forbrugerpræferencer, bør markedet forblive stærkt. Usikkerhed om Brexit, kombineret med skiftende forhold til USA og EU -landene, kan påvirke eksportindustrien lidt.

Ellers bør branchen fortsat opleve langsom og stabil vækst i de kommende år.