21 Statistik, tendenser og analyse af den britiske brudeindustri

På trods af at bryllupper når et hidtil uset niveau i deres udgifter, vælger mange par stadig at gifte sig på en traditionel måde. Takket være tilstedeværelsen af ​​en stærkere økonomi og et højere niveau af skønsmæssig indkomst finder folk måder at balancere begivenhedsudgifter med DIY -måder til strategisk at sænke omkostningerne.

63% af brudene i dag siger, at de betalte for deres hår og makeup før deres bryllup til et gennemsnitligt forbrug på £ 177. Du laver resten alene eller ved hjælp af en ven, hvilket kan reducere betydelige budgetudgifter.

12% af parene beslutter at undgå bekostning af en bryllupsrejse i udlandet efter at have giftet sig og vælger at blive hjemme som en måde at nyde gløden efter arrangementet. For dem, der rejser internationalt efter deres britiske bryllup, beslutter 24% at blive i Europa.

Selvom den gennemsnitlige pris for en brudekjole er £ 913, bruger brudeparret kun £ 84 på at leje deres smoking til arrangementet. Kun 31% af brudgomerne køber faktisk deres tøj som en anden måde at spare penge på. Brude bruger mere på deres sko, end brudgomme gør på deres smokingudlejning.

Interessant statistik fra den britiske bryllupsindustri

# 1. Den britiske bryllupsindustri er hvert år 10 milliarder værd. Når par planlægger et engagement og bærer omkostningerne for hele bryllupsrejsen, vil den gennemsnitlige begivenhed koste cirka £ 36.000. (Hooked)

# 2. Par vil bruge mere end £ 12.000 på deres bryllupsdag alene for at være vært for begivenheden, men de vil kun bruge £ 2.700 på deres bryllupsrejse. (Hooked)

Bryllupsindustri i Storbritannien efter gennemsnitligt bryllupsbudget

# 3. Tøjomkostninger i den britiske bryllupsindustri er i øjeblikket ansvarlige for over 6.300 £ i gennemsnitlige bryllupsudgifter. Det er cirka £ 2.000 mere end hvad gæsterne vil bruge på gaver til det lykkelige par. (Hooked)

# 4. Det gennemsnitlige britiske par vil invitere 96 gæster til deres bryllup. 17% sagde, at de inviterede mere end 100 mennesker til deres arrangement. 4% sagde, at de inviterede mindre end 20 mennesker. (Hooked)

# 5, De gennemsnitlige omkostninger ved bryllupsforsikring i Storbritannien er £ 24,23. På trods af de lave omkostninger ved denne politik beslutter kun 47% af bruderne at købe den. (Hooked)

# 6. 74% af brude i Storbritannien rapporterede at bruge hvid eller elfenben som hovedfarve på deres kjole. (Konfetti)

# 7. Uden for hvide nuancer var pink den næste populære bryllupsfarve med en præference på 36% i Storbritannien. Blå havde en præferencerate på 34%, mens lilla var en del af arrangementet 20% af tiden. (Konfetti)

# 8. Par inkluderede sort som en del af deres bryllupsfarver 4% af tiden i Storbritannien. (Konfetti)

# 9. 61% af par, der skal giftes i Storbritannien, rapporterer, at de lavede deres egne bryllupsgaver som en måde at spare penge på. 56% sagde, at de også lavede deres eget papirvarer. (Konfetti)

# 10. Over 50% af par, der skal giftes i Storbritannien, siger, at de beder om kontante gave fra deres eventgæster. (Konfetti)

UK Bryllupsindustri Statistik efter områder med overforbrug

# 11. 35% af mennesker i Storbritannien ændrer relationsstatus inden for 24 timer efter deres engagement. Den gennemsnitlige tid, par var sammen, før de besluttede at gifte sig, var 4 år. (Konfetti)

# 12. Den gennemsnitlige pris for en britisk bryllupsfotograf er £ 748. Nogle par vælger videografi, da den service har en gennemsnitspris på £ 360. (hooked)

# 13. Der var over 239.000 ægteskaber mellem par af det modsatte køn i 2015 for den britiske bryllupsindustri. Dette tal repræsenterer et fald på 3,4% fra året før og var 0,8% lavere end i 2013, hvilket gør det til den laveste andel af ægteskaber nogensinde. (Kontor for national statistik)

# 14. Der var også omkring 6.500 ægteskaber af samme køn i Storbritannien i 2015. 56% af disse begivenheder var mellem kvindelige par. Yderligere 9.100 husstande besluttede også at konvertere deres civile partner til ægteskab samme år. (Kontor for national statistik)

#femten. Kun 44 religiøse ceremonier blev udført i Storbritannien for par af samme køn, der blev gift i 2015 (Office for National Statistics).

#seksten. Kun 7% af brudene siger, at de sparer penge ved ikke at have blomster til deres bryllup. De gennemsnitlige omkostninger ved denne dekoration er i øjeblikket 392 pund. Det er nogenlunde samme pris som bryllupskagen til arrangementet. (Hooked)

# 17. 61% af par sagde, at de besluttede at blive gift ved en civil ceremoni i Storbritannien. 20% af disse par valgte et hotel til deres arrangement, efterfulgt af 18%, der var gift i en herregård eller ejendom. (Konfetti)

# 18. Kun 5% af par i Storbritannien beslutter at gifte sig i udlandet. (Hooked)

# 19. 71% af bryllupper ansætter en DJ til at underholde gæster under receptionen. 47% af ceremonierne inkluderer en levende musiker eller band. Kun 13% ansætter en traditionel emcee for at være en del af deres dag. (Konfetti)

# 20. 25% af par siger, at de vil bruge mellem £ 200 og £ 500 på deres bryllupsunderholdning. 16% sagde, at de ville bruge op til 750 £, mens 13% sagde, at udgifterne kunne nå 1.000 £. (Konfetti)

Storbritanniens bryllupsindustristatistik efter gennemsnitlig sted, bryllupsrejse, mad og forlovelsesring

# 21. Kun 26% af parene i den britiske bryllupsindustri siger, at de foretrækker at få en religiøs ceremoni afholdt i en kirke eller et andet sted for tilbedelse. (Konfetti)

Trends og analyser i britisk bryllupsindustri

På grund af omkostningerne ved et britisk bryllup har mange par ideen om at have et DIY bryllup. Der er flere forskellige måder at personliggøre denne begivenhed på i dag ved hjælp af online tutorials og håndværkstilbehør, der kan reducere forskellige omkostninger ved oplevelsen. Par kan også bruge denne oplevelse som en måde at knytte bånd til deres familie og nære venner.

På grund af dette ændrede præferencer skifter den britiske bryllupsindustri gear. Selvom de stadig tilbyder den fuldservicebegivenhed, som mange par ønsker, lige fra leje af et anlæg til udgifter til forplejning, giver virksomheder også par de forsyninger, de har brug for til at afholde et arrangement på egen hånd. 40% af brudene siger, at de har lavet deres egen bryllupskage for at fejre deres begivenhed. Selv 10% sagde, at de havde deres egen forplejning.

Folk vil fortsætte med at gifte sig, ligesom de har gjort i mange generationer. Den britiske bryllupsindustri vil blomstre som altid. Den eneste forskel er i, hvordan tjenester ydes til par. I stedet for at tilbyde en løsning, der passer til alle, skal du søge industrien efter flere måder at støtte par, der ønsker at tackle denne udfordring på egen hånd.