30 Genetisk testindustri Statistik og tendenser

I 2017 besluttede flere mennesker at tage en genetisk herkomsttest end hvert andet år tilsammen for industrien. Mere end 12 millioner mennesker har nu haft en gentest til et andet formål end til medicinsk information. De fleste mennesker, der køber produkter fra industrien, er baseret i USA. Det tyder på, at cirka 1 til 25 amerikanske voksne nu har adgang til deres personlige genetiske data takket være virksomheder, der er aktive i denne branche.

En af hovedårsagerne til, at den genetiske testindustri har oplevet så høje vækstrater i de seneste år, er en prisændring. Når virksomheder tilbyder 2-til-1-tilbud i løbet af ferien eller forsøg for mindre end $ 60, er forbrugerne meget mere tilbøjelige til at købe en vare af nysgerrighed.

Ancestry rapporterede, at det testede 7 millioner mennesker i slutningen af ​​2017, herunder 2 millioner tests, der blev udført i løbet af de sidste fire måneder af året. 23andMe er den næststørste udbyder af denne service i verden i dag og testede mere end 3 millioner mennesker i slutningen af ​​2017.

Tidlige estimater fra 2018 -data tyder på, at denne tendens fortsætter, idet begge virksomheder rapporterer en befolkningsstigning på cirka 2 millioner brugere.

Vigtig statistik fra den genetiske testindustri

# 1. Ancestry brugte 109 millioner dollars på tv -reklamer og andre medier i USA til at reklamere for sine genetiske testprodukter. 23andMe brugte også cirka 21 millioner dollars på at informere offentligheden om sine tjenester. (MIT Technology Review)

# 2. Samlet omsætning genereret af den globale genetiske testindustri i 2017 var $ 7,74 mia. (Reuters)

# 3. Der er omkring 10 nye genetiske tests, der rammer markedet hver dag i denne branche. Dette innovationsniveau har været præsident i dette segment siden begyndelsen af ​​2014. (Mordor Intelligence)

# 4. Direkte-til-forbruger markedsføring af genetisk test i USA blev vurderet til kun 54 millioner dollars i 2014. (Statista)

# 5. I øjeblikket er der 92 virksomheder i verden, der leverer DTC-genetiske testprodukter til formål relateret til tallene fra 2016. 88 virksomheder leverede tjenester til ikke-lovlige faderskabstest, og yderligere 83 tilbød juridiske faderskabstests. Kun 74 agenturer tilbød DNA -test, der kunne informere folk om deres aner. (Statista)

# 6. Fra marts 2018 var det samlede antal aktivt markedsførte CLIA-certificerede laboratorier i USA 74.448 genetiske testenheder. De fleste af disse tests var for enkeltgener, selvom flergenepaneler fortsat vinder popularitet. (Koncertgenetik)

# 7. Der kom 5.210 netto nye enheder af gentest på markedet i 2017 for industrien, hvilket er i gennemsnit 5 ekstra enheder mere om dagen end branchen oplevede i 2015. (Concert Genetics)

# 8. Multigene panelmarkedet tilbød over 800 nye produkter fra marts 2018, hvor nye produkter tegner sig for 8% af den samlede industri. Der er cirka 9.500 af disse paneler på markedet lige nu. (Koncertgenetik)

# 9. 65% af de genetiske tests, der opfylder kriterierne for test af BRCA1 / 2, opfylder kriterierne for at tilbyde unikke genkombinationer. (Koncertgenetik)

# 10. I øjeblikket er genetisk test tilgængelig for mere end 2.000 almindelige og sjældne tilstande i dag. Disse tjenester er tilgængelige i mere end 500 forskellige laboratorier i USA. (National Institutes of Health)

# 11. Kun 57% af mennesker siger, at de mener, at test, der bruger gener til at forudsige sygdom, for det meste er pålidelig og præcis. 24% siger, at disse produkter ikke er det. (STAT-Harvard Survey)

# 12. 56% af mennesker siger, at de ville tage en gentest i industrien for at afgøre, om de sandsynligvis vil udvikle Alzheimers sygdom i fremtiden. 42% sagde, at de ikke ville være villige til at bruge et sådant produkt. (STAT-Harvard Survey)

# 13. Hvis en gentest kunne fortælle nogen, at de sandsynligvis vil udvikle kræft i fremtiden, siger 56% af forbrugerne, at de gerne vil tage det. (STAT-Harvard Survey)

# 14. 59% af amerikanerne siger, at de mener, at FDA bør godkende genterapibehandlinger i USA. 64% siger, at den føderale regering bør finansiere videnskabelig forskning, der kan hjælpe med at udvikle nye genterapibehandlinger. (STAT-Harvard Survey)

#femten. En af grundene til, at amerikanerne har haft problemer med at acceptere den genetiske testindustri, er fordi deres læger tøver med at anbefale disse tjenester. 74% af lægerne betragter familiens medicinske historie som en topprioritet, når de diagnosticerer eller behandler patienter frem for at bruge genom -sekventering til processen. (STAT-Harvard Survey)

#seksten. Kun 15% af lægerne siger, at en patient har bedt om hjælp til at forsøge at forstå de data, de modtog fra et genetisk testprodukt. (Sermo)

# 17. 37% af lægerne i USA sagde, at de ikke ville hjælpe en patient, hvis de bragte resultaterne af en genetisk test, som den enkelte tog gennem 23andMe eller Ancestry. (Sermo)

# 18. Kun 47% af lægerne sagde, at de tror på gyldigheden af ​​rapporter, der producerer genetiske data, når de bruger industrileverede DTC-produkter. (Sermo)

# 19. Sygesikringsindustrien i USA tøver med at betale for enhver genetisk testproces, endsige DTC -produkter. I andet kvartal af 2017 var der i alt kun 20 exome -sekventeringskrav omfattet af en aktiv politik. I nogle nylige kvartaler, f.eks. Andet kvartal 2015, var der færre end 5 krav dækket på trods af, at hundredtusinder af andre genetiske tests modtog støtte. (Koncertgenetik)

# 20. Onkologi, arvelig kræft og prænatal test står for cirka 90% af de kommercielle betalinger, der foretages i den genetiske testindustri i dag. (Koncertgenetik)

# 21. I en hvilken som helst måned for sundhedsindustrien og det udvidede transportpanel kan der faktureres op til 400 forskellige måder. I løbet af en 18-måneders periode kan der være mere end 2.500 unikke kombinationer, der gør det udfordrende for forbrugerne at få adgang til de test- og behandlingsmuligheder, de har brug for. (Koncertgenetik)

# 22. AncestryDNA solgte cirka 1,5 millioner af sine genetiske testsæt under julestrømmen før jul i 2018. (Gizmodo)

# 23. Forbrugernes genetiske sundhedstestmarked i USA blev vurderet til $ 99 millioner i 2018. (Gizmodo)

# 24. Mere end 7 millioner mennesker indsendte frivilligt deres DNA til testvirksomheder for at modtage oplysninger om deres profil, sundhed eller aner, selvom der ikke var nogen gratis aftale eller invitation til at gøre det. (Videnskabsnyheder)

# 25. Mere end 12 millioner mennesker har brugt mindst et forbrugergenetisk testprodukt siden 2007, selvom de første produkter, der blev solgt af industrien, begyndte at ramme markedet i 1996. (Science News)

# 26. Menneskelig levetid tilbyder en af ​​de mest præcise muligheder for genetisk test, der er tilgængelig i branchen i dag, men den er prissat til $ 25.000. (Videnskabsnyheder)

# 27. Exome sekventering fokuserer på gener, der koder for proteiner, som udgør omkring 2% af et individs DNA. De fleste af de produkter, der tilbydes af DTC -genetisk testindustrien, har en minimalistisk tilgang som en måde at fremskynde informationsbehandlingen på. (Videnskabsnyheder)

# 28. Cirka 3% af raske mennesker i verden i dag har en kendt variant, der forårsager sygdom i et eller flere af deres 59 gener. (Genetik i medicin)

# 29. 23andMe gennemgår i øjeblikket 32 ​​varianter for at give oplysninger om specifikke medicinske tilstande eller træk. (23 og mig)

# 30. Den gennemsnitlige person har en 80% chance for at have mindst en genetisk variant i et af deres 806 gener. Dette problem kan ændre måden, hvorpå nogle af de 100 mest receptpligtige lægemidler i USA fungerer, og derfor er oplysningerne fra den genetiske testindustri så relevante for fremtidens lægevidenskab. (Videnskabsnyheder)

Genetiske testindustriens tendenser og analyse

Den genetiske testindustri har oplevet hurtig vækst siden 2017. Med en stigning i teknologiske fremskridt inden for dette segment kan dette være begyndelsen på et mønster, der omfatter eksplosiv vækst i omsætningen. Nogle brancheprognoser tyder på, at der kan være en årlig CAGR på 14% i de næste 5-10 år. Det er mere rimeligt at forvente, at industrien vil opnå en vækst på 5% hvert år i prognoseperioden.

Fordi tendenser ændrer sig så ofte i denne branche, er der ingen meningsfuld måde at forudsige, hvordan fremtiden for genetisk testning kan se ud. Der er allerede 75.000 gentest tilgængelige på markedet i dag, med mere end 10.000 unikke produkter, som forbrugerne kan bruge eller diskutere med deres læger. Siden 2014 har der været 14.000 nye produkter på markedet.

Da regeringer rundt om i verden har fokuseret på at regulere denne industri, er offentligheden blevet mere bevidst om de potentielle fordele, som deres genetiske information kan give. Med flere uudnyttede områder på planeten klar til at udforske sit DNA også, herunder Indien og Kina, er denne industri klar til at blive et af de hurtigst voksende segmenter for den globale økonomi i de kommende år.