21 Statistik og tendenser for pecanindustrien

Valnødder har altid været en populær nød. Det er den eneste store trænød, der forekommer naturligt i Nordamerika. Det gør pecanindustrien til en af ​​de mest værdifulde af slagsen fra et amerikansk perspektiv. Træplantninger i USA begyndte i 1770’erne, og den første kendte valnødplantning fandt sted på Long Island, NY i 1772.

Efterhånden som podningsteknikker blev forbedret og marketingteknikker udviklede, begyndte valnødindustrien at vokse. I slutningen af ​​1800 -tallet ville det blive en dominerende industri for USA, og eksporten ville nå resten af ​​verden.

I øjeblikket er der to typer valnødder, der produceres på det amerikanske marked: frøplanter og forbedrede sorter.

Interessant statistik fra pecanindustrien

# 1. 80% af de nødder, der leveres til den globale nødindustri, stammer fra USA. I de fleste sæsoner produceres mellem 250 millioner og 300 millioner pund valnødder. Det er op til 140.000 tons. (US Pecan Growers Council)

# 2. Det typiske valnøddetræ kræver 7-10 års vækst, før det kan give en fuld afgrøde. Men når træet når modenhed, er det muligt, at det vil producere nødder i mere end et århundrede. (US Pecan Growers Council)

US Pecan Industri Statistik

# 3. Der er i øjeblikket 15 stater aktive i pecanindustrien. Georgien, New Mexico og Texas er de tre største producenter i branchen. (US Pecan Growers Council)

# 4. I 2014 var valnødhøstens samlede værdi 517 millioner dollars, hvilket afspejler en stigning på 12% i forhold til året før. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 5. Den gennemsnitlige engrospris for valnødder i 2014 var $ 1,96 pr. Pund, hvilket afspejler en stigning på 13% i forhold til året før. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 6. Ca. 20% af de nødder, der sælges globalt, ligger i deres skaller. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 7. Georgien producerer omkring 76 millioner tons valnødder hvert år. New Mexico er i gennemsnit omkring 67 millioner pund om året, mens Texas producerer omkring 61 millioner pund om året. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 8. Pecan -eksport fra USA udgjorde 446,3 millioner dollars i 2014. Det var en stigning på 28% fra året før. Hong Kong modtager omkring 25% af branchens samlede eksport. De er den primære destination for eksport i shell. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 9. Canada er den største importør af pekannødder i USA. Canadierne bruger mere end 45 millioner dollars på valnødder, der er sendt fra USA. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 10. Valnødder er den tredje mest forbrugte nød af amerikanske forbrugere. Kun mandler og engelske valnødder indtages oftere. Den gennemsnitlige amerikaner vil forbruge omkring 0,3 pund valnødder i løbet af året. (Agricultural Marketing Resource Center)

US Pecan Industri Statistik

# 11. Som en del af den generelle frugt- og nøddevoksende industri i USA er nødder en del af en industri, der producerer 28 milliarder dollars i årlige indtægter. Næsten 90.000 virksomheder er involveret i dyrkning af frugt og nødder, hvilket skaber mere end 250.000 arbejdspladser. (IBIS World)

# 12. Valnødmarkedet forventes at forblive stabilt. I løbet af de sidste 5 år har den årlige vækst i gennemsnit været 0,1% for avlere. (IBIS World)

# 13. Produktionen af ​​indenlandske nøddeafgrøder er steget med 12% mellem 2013 og 2014, hvilket har været med til at fylde udbudsgabene skabt af stigningen i eksporten på 28%. (Producer forretning)

# 14. En portion valnødder, som er 30 g, giver 25% mere oliesyre end at indtage 1 spiseskefuld olivenolie. (US Pecan Growers Council)

#femten. Blot en ounce valnødder giver omkring 10% af den anbefalede daglige værdi for fiber. Det er også et fødevareprodukt, der ikke indeholder kolesterol eller natrium, hvis der indtages et produkt uden salt. (US Pecan Growers Council)

#seksten. Valnødder har et højere antioxidantindhold end nogen anden dyrket trænød. De er også de eneste nødder, der er opført i Top 20 -fødevarer med højt indhold af antioxidanter. (US Pecan Growers Council)

# 17. De største nødssyndere i USA kan behandle omkring 150.000 pund valnødder om dagen. (National Association of Pecan Shellers)

# 18. Pecan hovedstad i USA er Albany, Georgien. Samfundet har mere end 600.000 valnøddetræer, der producerer valnødder til verdens forsyning. (National Association of Pecan Shellers)

# 19. Der er over 1.000 forskellige sorter af valnødder, der dyrkes rundt om i verden i dag. Mange af sorterne er opkaldt efter de forskellige stammer i Nordamerika. Af dette antal dyrkes der imidlertid kun 20 sorter af pecanindustrien til kommerciel brug. (Bare sjove fakta)

# 20. Uden for USA og Mexico bidrager Brasilien, Kina, Australien, Peru, Israel og Sydafrika også til valnødindustrien. (Bare sjove fakta)

# 21. Valnøddetræer producerer frugt til at høste hvert andet år. (National Association of Pecan Shellers)

Trends og analyser af pecanindustrien

Det meste af valnødindustrien er placeret i de sydlige stater i USA på grund af gunstige vejrforhold. Det gør valnødindustrien noget sårbar over for vejrrelaterede hændelser. I orkansæsoner over gennemsnittet kan lokale producenter stå over for store økonomiske chok i løbet af de næste 5 til 10 år.

Valnøddeindustrien vokser imidlertid også, og det er et opmuntrende tegn. Flere stater er involveret i at dyrke valnødder i dag end nogensinde.

Valnødder er sunde. De er nærende. Det er også en industri, der fortsat udvikler sine bedste praksis.

Inden 2007 kunne avlere kun sælge deres produkt til skrogbrugere i USA, der stod for størstedelen af ​​branchens indtægter gennem disse skrogmaskiner. Det betød, at afkastene var uforudsigelige og inkonsekvente.

Nu hvor stabiliteten har nået valnødmarkedet, og USA er blevet importør af nødder med pecannødder, ser det ud til, at industrien er klar til at fortsætte et vækstmønster. Forudsat at vejret samarbejder, skal du kigge efter rekordværdier og afkast i de kommende år.