21 fordele og ulemper ved at eje en AirBnB

En bed and breakfast er en lille virksomhed, der opererer inden for logiindustrien. Det giver gæsterne mulighed for at overnatte i en hjemlig atmosfære og derefter en morgenmad om morgenen. Mange af disse virksomheder er private familiehuse, og de fleste værter bor på ejendommen. De fleste ejendomme vil rumme gæster med et privat soveværelse og badeværelse, mens fællesområder serverer kaffe, te og fungerer som en stue eller spisestue.

Det unikke ved bed and breakfast -industrien er, at der er specifikke forskelle, når forretningsmuligheder i USA sammenlignes med dem i andre lande. I New Zealand har de en tendens til at være dyrere end et motel og er ofte placeret i historiske huse. I Rumænien findes de ofte på gårde, med varer produceret på ejendommen til forplejning. I Storbritannien er det en enkel og billigere løsning end et hotel.

Skikken med at åbne huset for gæster er noget, der altid har været en del af amerikansk kultur. Med 17.000 bed and breakfasts i USA er de i fjerntliggende landdistrikter, storbyer og kan være alt fra en lille hytte til et stort palæ.

Hvis du tænker på at blive involveret i denne type forretninger, er her fordele og ulemper ved at eje et bed and breakfast til anmeldelse.

Liste over fordelene ved at have en Bed and Breakfast

1. Du kan bygge den nøjagtige type virksomhed, du vil have.

Når du har et bed and breakfast, har du fuld kontrol over den stemning, der skabes. Indretning, rumindretning og fællesområder er et tomt lærred, når du starter. I USA kan den gennemsnitlige bed and breakfast starte med kun 4 værelser, mens de fleste har 11 eller færre. Uanset om du holder dig til et tema eller indretter efter din egen smag, er denne forretning en mulighed for at forme noget omkring det, du allerede elsker at lave.

2. Du kan markedsføre din virksomhed baseret på grundlæggende demografi på dit komfortniveau.

Naturligvis markedsfører et bed and breakfast sig selv baseret på karakteristisk demografi. De fleste af dine rejsende vil være på ferie eller udforske, hvilket betyder, at de vil komme til din virksomhed for at slappe af. Kun 23% af bed and breakfasts er i byområder, hvor forretningsrejsende kan være mere almindelige. Du kan også prissætte dine værelser til en pris, der yderligere begrænser, hvem der bor hos dig, selvom højere priser betyder, at du bliver nødt til at levere flere tjenester og bedre værelser for at få investeringen til at føles værd.

3. Du opretter en virksomhed, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra.

Næsten 4 ud af 5 bed & breakfast -ejere bor på deres erhvervsejendom. Da denne virksomheds gennemsnitlige størrelse er 5.700 kvadratmeter i USA, kræver det ikke meget arbejde at ombygge en eksisterende ejendom for at gøre den egnet til gæster. Selvom du opkræver branchens gennemsnitlige dagspris på $ 150, er indtægtsbeløbet pr. Værelse hver nat mere end $ 50. På kun 4 soveværelser er det $ 200 fortjeneste pr. Nat, hvilket betyder, at du tjener omkring $ 6.000 pr. Måned. Det er et behageligt liv at gøre noget, som du allerede brænder for.

4. Minimum initialinvesteringer er påkrævet, hvis du allerede ejer ejendommen.

Den største pris for nye bed & breakfast -ejere står over for ved ombygning af en eksisterende ejendom, er inklusion af private bade. Du skal bruge byggetilladelser, sundheds- og sikkerhedsinspektioner og nogle zonegennemgange afhængigt af dit samfund samt parkeringstilladelser og skiltning. Det typiske hjem i tilstrækkelig størrelse kan ofte gøre alt for mindre end $ 100.000.

5. Du kan ikke blive fyret fra din egen virksomhed.

De fleste klienter er meget tilgivende. Hvis du laver en fejl (og alle gør), og du er villig til at indrømme det med det samme, kan du komme til en forståelse med den berørte part og stadig skabe en positiv oplevelse. Selvom du irriterer nogen til det punkt, hvor de beslutter sig for aldrig at vende tilbage, er det de eneste, der i det væsentlige “fyrer” dem. Da dette er din virksomhed, svarer du til dig selv. Det betyder, at du ikke er bekymret for præstationsanmeldelser, projektfrister eller andre almindelige arbejdspladsproblemer. Du laver mad, gør rent og socialiserer lidt med dine gæster.

6. Du kan vælge din tidsplan.

Hvis du tænker på, at et bed and breakfast er mere en weekendmulighed end en 24/7/365 type virksomhed, så kan du strukturere dit hjem på en måde, der gør det muligt for dette at ske. Du kan kun åbne om fredagen, lørdagen og søndagen, hvis det er det, du vil gøre. Nogle uger kan du vælge slet ikke at åbne, hvis du har brug for en pause fra oplevelsen. Selvom du ikke tjener kontanter pr. Værelse, når det ikke er åbent for offentligheden, får du mere kontrol over livets forhold. Derfor er dette en mulighed, der er ret populær for mange husejere i dag.

7. Du kan liste værelser på forskellige websteder og platforme.

Et af de bedste steder at liste dine bed and breakfast -værelser er Airbnb. Selvom det virker kontraproduktivt, har virksomheden indgået et partnerskab med et online reservationssystem designet specielt til disse typer virksomheder kaldet ThinkReservations. Det eliminerer en masse markedsføringsbesvær, når du forsøger at fremme en højere belægningsgrad for din virksomhed. Tilslutning af din virksomhed til denne mulighed er lige så let som at tilmelde dig en ny Facebook -konto. Tilføj bare dine Airbnb -legitimationsoplysninger til ThinkReservations -webstedet, og dine vigtige detaljer deles på begge platforme.

8. Du har styr på madlavningen.

De fleste bed and breakfasts tilbyder begrænsede muligheder for deres gæster, fordi det tager tid at bage eller lave noget særligt. Du har altid styr på madlavningen, hvilket betyder, at du har ansvaret for menuen. Glem ikke at tilbyde vegetariske, veganske og glutenfri muligheder for at hjælpe folk med at føle sig tilfredse med deres ophold. Nogle mennesker kan have fødevareallergi, så spørg, hvad de må og ikke må spise, før du begynder at bage. Du kan blive i din komfortzone eller eksperimentere, det er dit sted.

9. Du kan socialisere med dine gæster.

I modsætning til et hotel er bed and breakfast et sted, hvor folk kan vælge at socialisere med hinanden, hvis de ønsker det. Selvom dette ikke er en behagelig oplevelse, når folk er tvunget til at deltage i sociale aktiviteter, såsom et bestemt tidspunkt til morgenmad, kan det være rart at lære folk at kende, mens de hjælper dem med at slå sig ned eller starte dagen med et godt måltid. For dem, der er udadvendte, er der ikke noget bedre end at chatte med en ny, mens de forbereder dagen. Derefter kan du vise folk alle de lokale skjulte perler, der ikke er angivet i turistbrochurer.

10. Der kan gælde særlige skatteregler.

De fleste lokalsamfund kræver bed and breakfast -indkvartering (sammen med hoteller, moteller og lignende virksomheder) for at opkræve en logiafgift. I 22 stater gælder statslige indkvarteringsafgifter, op til 13% af forretningsværelsesprisen. Du skal muligvis også opkræve moms. Du skal derefter opkræve disse afgifter og overføre dem til de rette myndigheder inden for en bestemt tidsramme for at overholde dine tilladelser og licenser.

Liste over ulemperne ved at have et Bed and Breakfast

1. Folk vil ikke blive hos dig, medmindre du giver et løfte om passende værdi.

En bed and breakfast fungerer godt, når rejsende mener, at den har en perfekt beliggenhed. For at imødekomme dine forventninger til, hvad du kan levere under dit ophold, hjælper det med at have nogle basale tjenester til rådighed på din ejendom. Vand og kloak bør have din højeste prioritet. Hvis du ikke er i kommunale tjenester, er du ansvarlig for det septiske system. Mange lokalsamfund vil også kræve, at du ofte tester dit brøndvand.

Vejvedligeholdelse er et andet spørgsmål at overveje. Hvis din vej ikke er pløjet, når sneen flyver, eller gruset bliver til mudder i regnen, kan folk se, at det er et risikabelt forslag at bo på deres bed and breakfast. Forsikring, adgang til energi, kommunikationsnetværk og endda din ejendoms HVAC -system bør vurderes til erhvervsbrug frem for privat brug.

2. Rejsende er ikke villige til at gå på kompromis med deres egen definition af værdi.

Når rejsende ser et bed and breakfast som deres foretrukne logi, har de særlige krav, som de ikke vil gå på kompromis med, uanset hvor stor din ejendom er.

94% af befolkningen ønsker, at deres bed and breakfast -mulighed kan tilbyde et privat badeværelse. 90% siger, at gratis morgenmad påvirker deres valg af indkvartering. 63% foretrækker sen indtjekning, mens 60% ønsker gratis satellit- eller kabel-tv på deres værelse. Til sammenligning siger kun 7%, at bagagehjælp er en topprioritet.

3. Online anmeldelsessider spiller en vigtig rolle i mængden af ​​bookinger, du modtager.

Hvis nogen har en dårlig oplevelse på dit bed and breakfast, selvom det ikke er din skyld, kan en negativ anmeldelse online sænke bookingniveauet. Stjernebedømmelser er tilgængelige på nogle websteder efter en anmeldelse, så hvis kun én person efterlod en kommentar, og det er en 1-stjernet vurdering, så er dit bed and breakfast et 1-stjernet anlæg, indtil andre også efterlader kommentarer.. Højere stjerneklassificeringer svarer altid til en højere konverteringsrate.

92% af de rejsende vil bruge en lokal forretning i stedet for konkurrence udefra, f.eks. En hotelkæde, hvis virksomheden er vurderet til 4 stjerner eller højere. Forbrugerne bruger også flere penge på virksomheder med højere ratings. En stigning på 1 stjerne kan øge omsætningen med 10%. Det er derfor, du bør opmuntre til positive anmeldelser, fordi de fleste mennesker kun efterlader en anmeldelse, hvis de har haft en negativ oplevelse.

4. Din geografiske placering vil påvirke din samlede succes.

Hvis ingen rejser til din placering, har du meget få gæster. Det er fint, hvis du bare vil have ekstra penge en gang imellem, men ikke så godt, hvis du prøver at gøre dit bed and breakfast til en fuldtidsjob. Du bør også overveje omkostningerne ved licenser og tilladelser med din virksomhed i forhold til den indkomst, du kan tjene. Hvis din virksomhed er i Early, IA, er dine chancer for at opretholde høje kapacitetsrater meget lavere, end hvis dit bed and breakfast ligger i nærheden af ​​det større Seattle -område.

5. Hvis der er et problem, er det op til dig at løse det.

Da de fleste bed and breakfasts er familievirksomheder, er det op til dig at løse de problemer, dine gæster står over for. Selvom du kan få hjælp fra lokale entreprenører til større problemer, f.eks. Nedlukning af ovn, bør mindre problemer løses for dig. De problemer, dine gæster støder på, er sandsynligvis også forårsaget af dig, hvilket betyder, at der ikke er andre at bebrejde. Det kan være svært at administrere kundeservice i den situation, fordi dine gæster også kender alle disse data.

6. Du har muligvis ingen indkomst i lange perioder.

En bed and breakfast er en uforudsigelig forretning. Selv når det går som det skal, er den gennemsnitlige belægningsprocent i branchen hver nat under 50%. Ved at bruge ovenstående eksempler på indkomst pr. Værelse betyder det, at det gennemsnitligt vil være omkring $ 100 pr. Nat eller $ 3.000 pr. Måned. Denne indkomst er muligvis ikke nok til at dække dine driftsomkostninger, hvilket betyder, at selvom du overstiger forventningerne til dit første år i erhvervslivet, kan du miste penge.

Der er måder at styre omkostninger på, f.eks. Ved at bruge energieffektive apparater, da 6% af dit driftsbudget kommer fra brug af forsyningsselskaber. Vedligeholdelses- og marketingomkostninger skal også overvejes, hvilket kan begrænses, hvis du selv udfører arbejdet. De fleste bed & breakfast-ejere oplever, at denne forretningsmulighed ikke er en hurtig-rig-hurtig-ordning.

7. Der er økonomiske, personlige og juridiske ansvar at overveje.

Når folk er hjemme, er det uvist, hvad de kan gøre, når de nyder deres private værelse. Du kan gå derind næste morgen og opdage, at kunstværket er væk, vinduerne er smadret, og fjernsynet pludselig ikke fungerer. Selvom du kan komme dig ved at søge juridiske midler og bruge forsikring, er der et omkostningshensyn at overveje her.

Du har også problemet med, at folk kommer til skade på din ejendom. Hvis nogen glider og falder på din trappe, selv med den rigtige skiltning og skridsikre gulve, kan et fjendtligt retssystem finde dig økonomisk ansvarlig for de påførte skader. At gøre dit hjem til et bed and breakfast øger dine ansvarsrisici. Periode.

8. Du vil gå meget mindre ud, når du administrerer et bed and breakfast.

Hvis du elsker at gå ud og udforske dit samfund med jævne mellemrum, er det ikke noget for dig at have en bed and breakfast. De fleste par og familier, der ejer denne type virksomheder, laver mad og gør rent selv som en måde at forbedre deres indkomst. Det betyder, at du vil bruge mere tid på at drive din virksomhed. Det kan føre til følelser af ensomhed eller isolation, især hvis du driver bed and breakfastet alene. Disse følelser gør det nogle gange svært at motivere dig selv om morgenen.

9. Dit omdømme afhænger af den morgenmad, du serverer gæsterne.

Som Oyster beskriver det: “Bed and breakfasts er særlig populære blandt dem, der sætter pris på et solidt morgenmåltid, selvom rejsende, der ikke er interesseret i at spise det første om morgenen, kan være tilbøjelige til at opgive den typiske række retter. Varme og friskbagte varer til fordel for en kop kaffe. Sammenlignet med morgenmuligheder på et hotel er der store forventninger til, hvad du vil tilbyde med denne type forretninger. De forsvinder ikke, selvom kaffe er alt, hvad du vil. Uden en god morgenmad kan din virksomhed være i problemer, før den overhovedet åbner.

10. Rengøring tager meget tid ud af din dag.

Mange bed & breakfast -ejere ansætter personale til at rengøre værelserne hver dag, fordi det kan blive en rigtig opgave. Du finder hår i karret, brusebad, kanter og sengetøj. Papirkurven når ikke altid til skraldespanden. Rester af mad og drikke er ofte udeladt. Toiletter må ikke skylles. Duftene kan være overvældende, når du kombinerer svedige sko og snavset tøj. Make-up på sengetøjet, og hvem ved hvad der er på håndklæderne, er blot nogle af de interessante fund, du hver dag vil opdage i soveværelserne.

11. Det kan være hensynsfuldt, men dine gæster kan spille en anden melodi.

Folk har ingen fornemmelse af tid, når de kontakter et hostingfirma. De ringer til dig sent om aftenen, enten ønsker de et værelse eller foretager en reservation. Nogle mennesker vil chatte med dig i lang tid på telefonen og derefter beslutte at blive et andet sted, selvom alle disse oplysninger er på dit websted. Rabatter forventes ofte på grund af et AAA -medlemskab, deres alder eller fordi de lever på en fast indkomst. Folk kommer tidligt ind, bliver sent og bliver derefter sure, fordi du ikke tilbyder dem fulde tjenester på det tidspunkt. Du vil have en række problemer, der kan være frustrerende at håndtere.

Fordele og ulemper ved at eje et bed and breakfast handler mere om oplevelsen end de penge, du kan tjene. Hvis du elsker at møde nye mennesker og give dem et sikkert sted at bo, er denne forretningsmulighed måske noget for dig. Det er en måde at gøre dit hus til nogle ekstra penge. For ejere, der ønsker en virksomhed, der giver øjeblikkeligt afkast, er dette ikke branchen, der skal omfavne.