15 Fordele og ulemper ved fjernarbejde

Telearbejde er praksis med at arbejde hjemmefra. Nogle virksomheder kalder det måske “elektronisk transport til arbejde”. Det er et arrangement, som arbejdsgiveren og medarbejderen er enige om, og som gør det muligt at udføre arbejdet uden for kontoret.

I en undersøgelse fra 2017 af amerikanske arbejdere foretaget af Global Workplace Analytics og FlexJobs er der omkring 3,9 millioner arbejdere, der telekommuterer mindst 50% af tiden til deres job. Det svarer til omkring 3% af den samlede arbejdsstyrke i USA. Siden 2005 har der været en stigning på 115% i telearbejdet.

Halvdelen af ​​alle telearbejdere er over 45 år. Mere end halvdelen har en bachelorgrad i deres karrierefelt, og dem, der kan arbejde hjemmefra, tjener omkring $ 4.000 mere om året end dem, der går på kontoret.

Siden 2010 tilbyder 40% flere arbejdsgivere i USA fleksible muligheder for telearbejde.

Hvis du overvejer at blive teleputer, er her de kritiske fordele og ulemper at overveje.

Liste over fordelene ved fjernarbejde

1. Medarbejdere, der arbejder i telekommunikation, er fortsat engagerede i deres arbejde.

Mennesker, der kan arbejde hjemmefra, er mere produktive sammenlignet med arbejdere, der går på kontoret hver dag. De er også mindre tilbøjelige til at være fraværende fra arbejde, selvom de er syge. Ifølge oplysninger offentliggjort af Society for Human Resource Management betaler det sig selv at arbejde fjernt et par gange om måneden. 77% af arbejderne siger, at de var mere produktive, og 30% sagde, at de gjorde mere på kortere tid.

2. Hjælper en organisation med at fastholde kritiske medarbejdere.

Ved at give mulighed for telekommunikation kan en virksomhed beholde sine kritiske medarbejdere, der ellers ville forlade af personlige årsager, f.eks. At flytte et sted, der kræver en længere pendling. Arbejdere, der kan eliminere en lang pendling, oplever mindre stress, hvilket hjælper dem med at være mere produktive, fordi de har en bedre balance mellem arbejde og liv.

3. Alle sparer penge, når telearbejde er tilgængeligt.

Stanford University offentliggjorde en undersøgelse, der opsporede et rejsebureau, der tillod sine arbejdere at telekommunikere. Resultaterne viste, at arbejdsgiveren i gennemsnit var i stand til at spare $ 2.000 pr. Arbejdstager. Når arbejdstagere får lov til at telearbejde, reduceres alle deres udgifter. Der er færre kontorartikler, møbler og sikkerhedsbehov for arbejdsgiveren. Arbejdere kan eliminere deres brændstofomkostninger til pendling. I de fleste tilfælde er det et win-win-scenario.

4. Arbejdskompensation er stadig tilgængelig for telecommuters.

Hvis du telearbejder og er formelt ansat (ikke en selvstændig entreprenør), dækker arbejdstagerens kompensationsdækning generelt til dit hjemmekontor. Det betyder, at hvis du er ude for en ulykke af en eller anden grund, mens du er på jobbet, så kan en obligatorisk forsikring hjælpe med at dække omkostningerne ved skaden. Du skal dog stadig udfylde den nødvendige dokumentation, se den læge, der kræves af politikken, og overholde de andre dækningskrav, og det kan nogle gange være svært at gøre, når du pendler.

5. Du kan arbejde med det, der er behageligt for dig.

De fleste virksomheder kræver, at deres medarbejdere følger en slags påklædningskode. Hvis du er en telependler, er den eneste påklædningskode, du skal følge, den, der kræves for at blive vist på kameraet eller komme på kontoret. De dage, hvor du kommer til at arbejde på egen hånd, kan du arbejde i en badekåbe, hvis du vil. Det er det komfortniveau, der gør det muligt for arbejdere at være mest produktive, mens de arbejder.

6. Der er færre arbejdsrestriktioner at bekymre sig om.

Hvis du arbejder på et kontor, kan de sætte grænser for visse former for adfærd, som du finder nyttig til at vedligeholde produktet. På dit hjemmebord kan du lytte til den musik, du ønsker. Hvis du arbejder bedre med fjernsynet tændt i baggrunden, kan du få det til at ske. Du kan lægge, hvad du vil på dit skrivebord, fordi det er din plads. Der er heller ikke de samme restriktioner for brugen af ​​personlige enheder på arbejdspladsen.

7. Nogle arbejdsgivere tillader, at telearbejdere arbejder, når det passer dem.

Hvis du ikke er den type person, der nyder den daglige rutine kl. Nogle telearbejdere kan være i stand til at stå tidligt op for at arbejde, så tidligt som kl. M. Hvis du ønsker det. Andre arbejder muligvis en anden vagtplan fra 14.00 til 23.00, når denne struktur er mest produktiv for dem. Forældre kan arbejde med en delt tidsplan, der tilgodeser, hvad deres familie kræver til skolen, medicinske aftaler og lignende behov.

8. Der er mindre tid spildt, når telearbejde er ordentligt organiseret.

Selvom en arbejdstager rejser 15 minutter til kontoret, betyder det 30 minutters tabt tid for dem. Arbejdsgivere spilder tid under ankomstovergange, pauser og når medarbejdere går. Telearbejde eliminerer alle disse besvær. Når medarbejdere er klar til at være produktive, logger de på systemet for at starte arbejdet. De logger ud, når de er færdige. Selv med den mulige mangel på kreativitet eller samarbejde kan denne reduktion i nedetid opveje mange af de negative ting, der findes ved denne arbejdsstruktur.

Liste over ulemper ved fjernarbejde

1. Det fungerer kun, når medarbejderne er selvdisciplinerede.

Telearbejde fremmer ikke altid yderligere produktivitet. At arbejde hjemmefra byder på mange distraktioner, der kan tage folk væk fra arbejde. Hvis børn har brug for noget, kan forældre blive tvunget til at stoppe med at arbejde for at løse dette problem. Fjernsyn og internettet vil blive store distraktioner. For mange familier er grænsen mellem personlige og faglige ansvarsområder sløret for fjernarbejdere, hvilket kan føre til interne konflikter, der er vanskelige at løse.

2. Der er stadig et element af omkostninger, der skal overvejes for medarbejderen.

Nogle arbejdsgivere tilbyder det nødvendige udstyr til telearbejde til deres arbejdere. Andre gør det ikke og forventer, at medarbejderen bruger deres egne computere, telefoner og teknologi. For nogle arbejdere har de muligvis ikke råd til at købe det, de har brug for for at arbejde hjemmefra, hvilket tvinger dem til at tage beslutningen om at gå til kontoret. Det kan spare dig penge i det lange løb, men det kan kræve en investering at telekommunisere i første omgang.

3. Arbejdstagere lades ofte alene, når de arbejdede på afstand.

Når du arbejder hjemmefra, er der færre sociale aktiviteter, du kan nyde sammen med dine kolleger. Mennesker, der er i stand til at socialisere på arbejdet, hjælper med at skabe et miljø med forståelse, tillid og støtte, der er til gavn for arbejdspladsen. Da telependlere ikke er en del af det miljø, kan de udelukkes fra samarbejdsprojekter, hvor deres ekspertise ville gavne virksomheden. Der er også generelt færre netværksarrangementer for dem, der arbejder hjemmefra.

4. Det kan være et dræn på individuel kreativitet.

Mange kreativitetsmomenter udløses af samtaler, som folk har med andre. Uden disse samtaler er der flere vanskeligheder, når det kommer til at finde noget nødvendigt innovation. Selvom medarbejdere, der arbejder på telearbejde, er mere produktive, er de måske ikke lige så kreative. Uden en væsentlig tilstedeværelse på kontoret kunne de, der arbejder hjemmefra, blive efterladt, når det kommer til forfremmelser, raises og andre fordele, der er knyttet til individuelle forestillinger inden for kreativitet.

5. Arbejdsgiverne kender ikke arbejdsforholdene derhjemme.

Telependlere ændrer den måde, virksomheder håndterer traditionel beskyttelse på, f.eks. Arbejdstagerkompensation. Medmindre nogen personligt hver dag inspicerer en arbejders hjemmekontor, hvilket ikke er muligt, ved de ikke, hvad deres arbejdsforhold er. Nogle arbejdere kan endda vælge at telekommunisere på steder, der ikke er sikre. Der bør være klare retningslinjer udstedt af arbejdsgiveren, skriftligt, som arbejdstageren er enige om for at sikre, at alle parter drager fordel af dette setup.

6. Der er en øget risiko for privatliv og sikkerhedsspørgsmål.

Arbejdsgivere, der tillader telearbejde, skal opretholde netværksbeskyttelse, der er effektiv og sikker. Når en medarbejder får adgang til et internt netværk fra et eksternt sted, er der større risiko for, at de anvendte sikkerhedsforanstaltninger overtrædes. Det kræver kun en overtrædelse at opleve potentielt kostbart datatab, så udstyr fra virksomheden bør bruges, når det er muligt. Telearbejdere bør ikke have administratorrettigheder.

7. Nogle arbejdsgivere oplever ikke besparelser.

For at opnå de bedst mulige resultater fra telearbejde skal arbejdsgiverne købe en førsteparts- og tredjepartsforsikring. Førstepersonspolitikken ville beskytte virksomhedens aktiver, herunder interne registre, udgifter og papirfiler. Du vil have tredjepartspolitikken til at dække forsvarsomkostninger eller forlig, der er nødvendige i tilfælde af datatab.

Disse fordele og ulemper ved telearbejde viser os, at der er flere fordele, som både arbejdsgivere og arbejdstagere nyder med dette arrangement. Der er også specifikke risici, der skal overvejes for at eliminere potentielle risici og uventede omkostninger. Telearbejde er måske ikke det rigtige for alle, men det kan være det rigtige for dig.