20 tips til at starte og drive en træbearbejdnings virksomhed

Uanset om du starter din træbearbejdningsvirksomhed eller leder efter måder at få det til at fungere bedre, får disse 20 tips dig, hvor du skal være.

# 1. Hav en klar plan på plads

Hvis du vil drive en træbearbejdningsvirksomhed, er en klar og præcis plan afgørende for din fremtidige succes. En forretningsplan hjælper dig med at kortlægge detaljerne i denne mulighed, så du kan afdække de ukendte variabler, der kan stoppe dig. Du bliver nødt til at overveje, hvad startomkostningerne vil være, hvad de løbende udgifter er, og om der er nok målgruppe i dit samfund til at understøtte din nye virksomhed.

Yderligere faktorer, der skal evalueres, omfatter, hvor lang tid det vil tage dig at bryde, selv efter dit kapitaludgifter, og hvad dit firmanavn skal være.

# 2. Definer strukturen i din virksomhed

De fleste træbearbejdningsvirksomheder kan være en enkeltmandsvirksomhed eller et partnerskab, fordi der er nogle risici forbundet med interaktion med kunder. Hvis du har folk, der køber varer relateret til de værktøjer, du bruger, bør du overveje at blive et aktieselskab.

Under sidstnævnte struktur kan du beskytte dine personlige aktiver på måder, som en enkeltmandsvirksomhed eller partnerskab ikke tillader. Du skal definere denne struktur, når du opbygger din virksomhed, så afvej fordele og ulemper ved alle muligheder, før du begynder at forsøge at generere salg.

# 3. Gør dig bekendt med udgifterne

Den gennemsnitlige træbearbejdningsvirksomhed, der starter med et stramt budget, kan komme i gang for mindre end $ 10.000. Forvent at bruge mindst $ 2.000 til dit træ og andre kunstartikler. Yderligere 1.500 dollar går til hans træbearbejdningsudstyr og værktøj. Hvis du har brug for en god computer, skal du regne med at betale mellem $ 500 og $ 1.000 for denne vare. Dernæst vil du gerne have visitkort, digital reklame og andre metoder til eksponering af mærker, der kan begynde at tiltrække folk til dine produkter.

Hvis du har brug for en butik eller butiksplads til dine træbearbejdningsartikler, vil denne udgift være et løbende problem at styre. Hjælpeprogrammer og andre løbende udgifter kan også til tider være uventet dyre.

# 4. Glem hobby -mentaliteten

Folk starter en træbearbejdningsvirksomhed, fordi de brænder for at lave savsmuld. Når du bevæger dig fra hobbyområdet til det kommercielle område, må der være en ændring i holdning. Du opretter stadig, men du skal gøre det med det formål at opfylde forbrugernes behov frem for personlige ønsker. Det er næsten umuligt at tjene penge, hvis alt du er villig til at skabe er de ting, du sætter pris på. Kom i gang med din iværksættertankegang med det samme, og du vil være et skridt tættere på den succes, du ønsker.

# 5. Undersøg engrosmarkedet

Du har to chancer for at gøre en positiv forskel med dette tip. Du kan få nogle af dine materialer og forsyninger fra en engrosressource, når du bliver virksomhed. Der er også mulighed for at levere færdige varer til distributører, så du ikke skal bekymre dig om detailmarkeder. At sælge varer i bulk vil i første omgang sænke dit indkomstniveau, men du kan kompensere for dette ved at øge produktionen eller reducere omkostningerne.

Undersøg virksomheder i dit område for at se, om der er attraktive tilbud. Du kan kontakte dem direkte som virksomhedsejer for at afgøre, om du er berettiget til rabatter. Husk, at de fleste grossister har et minimumsindkøb eller en produktstandard, de skal opfylde.

# 6. Passer i en niche

Mange små træbearbejdningsvirksomheder fejler, fordi de forsøger at være alt for alle. Din største chance for succes findes, når du kan etablere en niche af ekspertise til dit brand. Der er mange muligheder for at forfølge i denne branche, herunder boligindretning, møbler, skulptur, religiøse genstande og smykker. Når du har etableret et succesmønster, er det lettere at bryde ind på andre områder for yderligere at udvide din indkomst. Hvis du forsøger at løse alle problemerne med det samme, er der muligvis ingen penge tilbage i slutningen af ​​dagen.

# 7. Opret et værksted

Træarbejde er langt fra en stille forretning. Hvad du kan gøre er at etablere en workshop, der skaber et mellemrum mellem dit personlige og faglige ansvar. At finde en balance mellem arbejde og privatliv som iværksætter er afgørende i denne branche, fordi din kreative energi kan ramme når som helst. Når der er et dedikeret område til rådighed, der giver dig mulighed for at etablere en vellykket håndværksoplevelse, kan du have flere fordele.

Et separat værksted kan hjælpe med at holde dine værktøjer og forsyninger sikrere. Du tilføjer en atmosfære af professionalisme, når du møder mennesker om tilpassede dele eller ordrer. Nogle virksomhedsejere kunne også drage fordel af den nuværende skattekodeks med dette råd.

# 8. Få dine licenser

Når du har organiseret din træbearbejdningsvirksomhed, er det tid til at skaffe de forskellige licenser og tilladelser, du skal bruge for at drive forretning. Det er en ligetil oplevelse for de fleste iværksættere, men det kan tage noget tid at få den nødvendige dokumentation. Du vil gerne give dig selv 30 til 90 dage til at fuldføre hele processen, så tålmodighed vil være en dyd her. Hvis du planlægger at operere uden for dit hjem, kan der være zoneinddelingskrav, som dit byråd vil gennemgå, inden du tillader dit bureau at sælge varer.

De fleste træbearbejdningsvirksomheder har brug for en generel licens til salg og en tilladelse til omsætningsafgift. Kravene kan variere efter jurisdiktion, så du vil vurdere dette behov lokalt.

# 9. Kom ud af din plads.

Mini træbearbejdningsvirksomheder begynder først at sælge varer hjemmefra. Denne proces kan bringe dig i kontakt med lokale forbrugere, men det maksimerer ikke rækkevidden af ​​din organisation. Du vil overveje at deltage i messer, håndværksmarkeder eller endda landmændsmarkeder for at vise dine varer. Online forretninger som Etsy kan åbne nogle indkomstmuligheder for dig. Det kan være nyttigt at sælge på flere platforme for at se, hvilke der giver flest muligheder for din nye virksomhed.

# 10. Du har brug for marketingmateriale

Du har måske hørt, at som kunstner vil kvaliteten af ​​dit arbejde sælge sig selv. Det kan være sandt, når kunder begynder at gå ind ad din dør eller se på dine fortegnelser, men de skal først vide om din virksomhed. Den eneste måde at gøre dette på er gennem et marketingskub. Du vil gerne oprette flere forskellige marketingmaterialer, så folk kan begynde at vide, hvor du er, og hvordan de kan nå dig, hvis de vil have noget. Lavprisvarer på dette område omfatter visitkort, annoncering på sociale medier og e-mailmarketing.

Over tid vil disse bestræbelser hjælpe dig med at udvikle en kundebase, der konsekvent køber dine produkter. Det kan endda generere nogle mund til mund -kundeemner, der kan hjælpe dig med at udvide din forretning.

# 11. Få en

sikkert Hvis du opretter savsmuld, har din butik nogle skarpe værktøjer, der kan forårsage personskade. Du vil gerne have en ansvarsforsikring på din ejendom og butik for at beskytte mod uforudsete omstændigheder. Ulykker har en tendens til at ske på det værst tænkelige tidspunkt, så sørg for at du har mindst 1 million dollars i ansvarsbeskyttelse, før du sælger dine første par varer. Afhængigt af hvad din virksomhed og fællesskabslicenskrav er, skal du muligvis have en obligation eller andre former for beskyttelse for at fungere lovligt.

# 12. Tid tilhører dine kunder

Ideen om, at du har mere tid til at bøje på den måde, du foretrækker, er en myte, der gælder for alle virksomhedsejere. Din tid tilhører dine kunder. Hvis du allerede bruger mere end 60 timer om ugen i din træbearbejdningsvirksomhed, har du ingen fleksibilitet. Det kræver meget mod og energi at arbejde i dette rum, og det engagement, der bliver bedt om af dig, er ofte noget, du ikke har oplevet eller har haft brug for før. At sove ind kommer ikke til at ske, og det er heller ikke onsdagens dato på golfbanen.

Hvis du vil have succes som tømrer, skal du arbejde hårdere end nogen anden. Kvaliteten af ​​de produkter, du laver, skal være bedre end den, der er skabt af andre. Det kan tage op til tre år, før du får overskud, og fem år er ikke et urealistisk mål.

# 13. Bliv ved med at lære

Selvom du oplever øjeblikkelig succes med din træbearbejdningsvirksomhed, vil overskuddet ikke blive ved med at komme, medmindre du er villig til at blive ved med at forbedre dine færdigheder. Du bør nærme dig denne forretningsmulighed med den holdning, at du altid kan blive bedre. Det er en proces, hvor du altid lærer for at være foran konkurrencen. Dette tip kræver meget arbejde, der ikke altid svarer til bedre indkomst, men du finder også efteruddannelse udfordrende og givende.

# 14. Provisioner

Du vil beslutte, hvordan du driver din træbearbejdningsvirksomhed i planlægningsfasen. Ved at modtage kundeordrer kan du hjælpe med at levere personlige oplevelser, men kan ikke svare til umiddelbar indtægt. Du har også mulighed for at bringe dine originale modeller på markedet, men salget finder kun sted, hvis der er efterspørgsel efter det, du fremstiller. Det hjælper at tale med folk i dit samfund om, hvad de gerne vil se fra din nye virksomhed, så du kan oprette artikler, der løser deres problemer med det samme.

#femten. Overvej en franchise

Hvis du ikke kan lide tanken om at investere et stort kontant beløb i et indledende marketingforhøjelse uden en form for garanti, så kan en franchisemulighed for din træbearbejdningsvirksomhed være en mulighed at overveje. Selvom der ikke er mange muligheder i denne branche, kan du samarbejde med Woodcraft i forskellige stater i USA Yderligere navne, du måske vil se, omfatter N-Hance, The Rustic Brush, AR Workshop og Furniture Medic.

Det kræver nogle ekstra penge at starte en franchise i forhold til en enkeltmandsvirksomhed. Woodcraft har et startgebyr på $ 50.000, derefter et royalty- / servicegebyr, der er 5% af din bruttoindkomst. Du skal vise, at du har en nettoværdi på $ 750.000 med et minimum af likvide aktiver på $ 250.000.

#seksten. Udvikle partnerskaber

Træbearbejdningsindustrien har nogle kendte navne, som du gerne vil begynde at forbinde med, når du starter en virksomhed inden for dette område. At opbygge relationer med West Fraser Timber, Anderson, CASCO eller Weyerhaeuser kan åbne nye døre, der ikke er tilgængelige, hvis du selv prøver at smede en vej. Du skal være detaljeorienteret for at få succes, med høje matematiske færdigheder og stor fingerfærdighed, men lysten til at producere kan skabe nogle imponerende indtjeningsmuligheder med det samme.

# 17. Vælg et iørefaldende navn

Hvis du beslutter dig for at operere som en lille træbearbejdningsvirksomhed, så er det vigtigt at vælge et navn, som du let kan markedsføre til din nye virksomhed. Det skal være let at huske, men navnet bør også være en beskrivelse af de specialiserede tjenester, du leverer. De bedste navne til denne branche er tydelige, korte og iørefaldende. Hvis du leder efter noget unikt, kan du overveje noget som træformere, morgen træ eller fine træskærere.

Hvis du laver møbler, er noget simpelt som A + Furniture Makers velegnet til sit navn. Husk derefter at registrere, hvad du beslutter med din udenrigsminister eller det relevante regeringskontor, så du kan handle under denne identitet.

# 18. Pris dit arbejde rigtigt

Det er vigtigt at huske, at en rimelig pris altid vil fungere bedst, når man handler i tømmerindustrien. De fleste kunder vælger at købe noget, efter at de ved, hvad prisen er. Det betyder, at du skal overveje den tid, det tog dig at oprette det, omkostningerne ved rollematerialerne og det færdighedsniveau, der var involveret i det sidste stykke. Det er op til dig at afgøre, hvor meget overskud du kan få fra dette forsøg, men dine kunder bør være en del af denne beslutningsproces.

# 19. Giv kundeservice i verdensklasse

I en branche, hvor produkterne i det væsentlige er de samme, når håndværksniveauet er det samme, skal du differentiere din virksomhed på en anden måde. At yde kundeservice i verdensklasse vil være din bedste løsning. Ved at lade dine forbrugere vide, at du bekymrer dig om deres resultater og ønsker at få det rigtigt, vil du sætte dig til rette for mere salg i fremtiden.

Ignorer aldrig en kunde, der udtrykker utilfredshed, selvom du med sikkerhed ved, at den enkelte tager fejl. Arbejd mod en kompromisstilling, så negative følelser ikke spilder ud i offentlige fora.

# 20. Accepter konkurrencen

En af de bedste måder, du kan udvide dine forretningsmuligheder i tømmerindustrien, er ved at gøre din konkurrence til en partner. Få venner med dine andre ejere, mens du netværker i dit fællesskab. Du vinder muligvis ikke så meget ved at arbejde som et team, som om du forsøger at kortlægge en enkelt vej frem, men der er også færre risici forbundet. Hvis du har separate nicheprodukter på markedet, kan samarbejde hjælpe alle parter uden at skabe konkurrenceproblemer.

De bedste tømrer handelsnavne nogensinde

Homestretch

Treskuret

Finecraft

Træform

Måle

under

bark carver’s lair