20 Texas Livestock Industry Statistik og tendenser

Med mere end 130 millioner hektar jord afsat til landbrug, har husdyrindustrien i Texas mere hektar landbrugsjord end 48 stater i samlet størrelse. Med omkring 250.000 gårde har staten Texas flere gårde end mennesker i mange byer. Det gør den til den største stat for kvægbrug, oksekød, gårdens areal og det samlede antal gårde i USA.

Kvægbestanden i Texas er faktisk så stor, at hvis staten var sit eget land, ville den have den fjortende største kvægbestand i verden. I alt leverer husdyrindustrien cirka 10 milliarder dollar i omsætning pr. Kontant kvittering hvert år. Det gør det til omkring 50% af de samlede varekontanter, staten modtager.

Husdyr og landbrug er ofte familietraditioner, hvis egenskaber overføres fra en generation til den næste. Det er en industri, der fortsætter med at vokse på trods af konstante udfordringer, såsom tørke og madomkostninger, der hjælper med at understøtte statens økonomi.

Interessant statistik fra Texas Livestock Industry

# 1. Mere end 98% af de gårde og ranches, der i øjeblikket er i drift i staten Texas, er familiebrug, familievirksomheder eller familiepartnerskaber. (TX Department of Agriculture)

# 2. Gennemsnitsalderen for en rancher eller landmand i staten Texas er 58 år gammel. Dette tager dog kun højde for alderen på den forstander, der er interesseret i driften, og de fleste familier har flere generationer, der arbejder på deres ejendom. (TX Department of Agriculture)

Texas Livestock Industry Statistics

# 3. Cirka 14% af Texans, eller 1 ud af 7 mennesker, arbejder på et eller andet måde i et landbrugsjob. (TX Department of Agriculture)

# 4. Selvom husdyr er den øverste producent af kontante indkomst, er oksekød kun den næststørste landbrugseksport i staten, bag bomuld og bomuldsfrø. I 2012 var den samlede eksport af oksekød 855 millioner dollars. (TX Department of Agriculture)

# 5. Siden 2005 har medianprisen på kødkvæg i dollars pr. Kvintal været over $ 75. I maj 2010 nåede den en maksimal sats på $ 96,30. (US Department of Agriculture)

# 6. Kalve inden for husdyrindustrien i Texas sælger med en højere hastighed og falder kun under $ 100 pr. Kvintalpris i 3 måneder i de sidste fem år. Priserne er dog faldet fra en højde på $ 145 pr. Kvintal i april 2005 til omkring $ 110. (US Department of Agriculture)

# 7. Der er mere end 11,1 millioner kvæg og kalve i staten Texas, baseret på 2102 tal. (US Department of Agriculture)

# 8. Texas har flere kvægbrugsoperationer og minoritetslandbrugsoperationer i sin husdyrindustri end nogen anden stat i USA (Southwest Farm Press)

# 9. Texas ejer i øjeblikket 13% af den nuværende amerikanske kvægbeholdning, hvilket betyder, at der er flere kvæg i staten, end 43 stater har beboere i landet. (Southwest Agricultural Press)

# 10. Små gårde og gårde med 50 kvæg er færre og udgør mere end halvdelen af ​​de gårde, der i øjeblikket er i drift, men repræsenterer 28% af den samlede kvægbestand. 73% af besætningerne i Texas består af færre end 500 kvæg. (Southwest Agricultural Press)

# 11. I den samlede landbrugsindkomst ligger Texas på tredjepladsen bag Californien og Iowa. I 2015 producerede staten i alt 23,5 milliarder dollar i kontante indbetalinger. (Southwest Agricultural Press)

# 12. Selvom Texas ikke er i top 10 for mejeriproduktion, er husdyrindustrien nummer sjette i landet for den samlede mælkeproduktion. Der er tre områder i staten, der fokuserer på mejeri frem for oksekød inden for husdyrindustrien: Panhandle, Sulphur Springs og Stephenville. (Southwest Agricultural Press)

# 13. Landbrugsrelateret beskæftigelse tegner sig for 26% af de job, der er tilgængelige i Texas i ikke-storbyområder i staten. Det er endda ansvarligt for 13% af beskæftigelsen i storbyområder. (Texas A&M University)

# 14. Selvom Texas fortsat leder USA i antallet af landbrugsoperationer, der er aktive, har antallet været faldende i staten i løbet af det sidste århundrede. I 1931 var der mere end 506.000 ranches og gårde i drift. I 2013 var der 248.500. Den gennemsnitlige gårdstørrelse er 524 hektar. (Texas A&M University)

#femten. 64,5% af de gårde, der blev talt i Texas, har et bruttosalg på $ 10.000 eller mindre. Kun 4,2% af landbrugene har operationer, der skaffer $ 250.000 eller mere, men disse gårde tegner sig også for 37,5% af arealanvendelsen til landbrug og ranching i staten. (Texas A&M University)

#seksten. Tørkeårene i Texas, der går tilbage til 1996, har taget en anslået 38,5 milliarder dollar ud af statsøkonomien. Tab i landbrugs- og husdyrproduktion fra disse tørre år beløber sig til mere end 21 milliarder dollars. (Texas A&M University)

# 17. Sammenlignet med 2007 -data er antallet af gårde, der var over 2.000 acres steget med 2%og nåede over 82.000 forskellige operationer. (Texas A&M University)

# 18. Der er over 1 million mennesker i Texas, der erklærede ved slutningen af ​​folketællingen, at deres primære beskæftigelse var landbrug. (Texas A&M University)

# 19. Texas rangerer femte i landet med hensyn til nettoindkomst fra landbruget, med mere end 5,1 milliarder dollar foretaget i 2012. Californien fører landet i denne kategori og bidrager med 16 milliarder dollar i løbet af samme år. (Texas A&M University)

# 20. For værdien af ​​landbrugsejendomme leder Texas nationen. I 2012 blev værdien af ​​landbrugs- og husdyr ejendomme opført til $ 230,4 mia. Iowa var den eneste anden stat, der brød $ 200 milliarder dollar. (Texas A&M University)

Texas Livestock Industry Trends and Analysis

Ranching og landbrug er en almindelig livsstil i Texas. Det er en stat, der er fuld af store åbne områder, store blå himmel og små byer, der understøttes af husdyrindustrien. Med det store antal gårde og ranches, der i øjeblikket er i drift, er der ingen vej tilbage fra de 10 milliarder dollars i kontante gårdindkomster, der genereres hvert år.

Det, der holder husdyrindustrien tilbage i Texas, er globale markedspriser. I løbet af de sidste 10 år har der været et støt fald i cwt -priserne på kvæg og kalve. Selvom et løft i 2010 bidrog til at stabilisere markedet, især for oksekød, er der stadig udfordringer, som f.eks. USA’s importforbud mod oksekød.

Industrien forventes at forblive stabil i løbet af de næste 5 år, hvilket giver en tilsvarende andel af kontante indtægter til statens landbrugsmarked. For at holde ranching rentabel, især for små producenter, skal du kigge efter operationer for at øge antallet af køer pr. Arbejdstager. Nogle af de mest succesrige operationer i staten kører med et forhold på 1.200 køer pr. Medarbejder eller arbejder.