20 eksperttips til start og drift af en daginstitution derhjemme

Uanset om du lige er startet med daginstitutioner derhjemme eller leder efter måder at få det til at fungere bedre, får disse 20 tips dig, hvor du skal være.

# 1. Hold dit miljø rent og sikkert hele tiden.

Renlighed og sikkerhed bør være dine højeste prioriteter, når du driver en hjemmebarnehave. Det kræver ikke meget slid på de små at påvirke dit hjem. Du vil medtage tid i din daglige plan for afhentning, når den sidste af forældrene kommer for at hente deres børn i slutningen af ​​dagen.

Dit hjems regelmæssigt planlagte vedligeholdelsesbehov vil også kræve mere opmærksomhed på grund af dette problem. Få for vane at gå rundt inde og ude på din ejendom mindst en gang om ugen. Du kan bruge denne tid til at lede efter potentielle farer, så der er mindre risiko for, at der sker en ulykke.

# 2. Kend dine licenskrav

Hver jurisdiktion har sine egne licensregler, som du skal følge, når du starter et dagplejehjem. At tro, at du ikke får brug for en, er en almindelig misforståelse. Du kan have brug for separate by-, amt- og statslicenser i nogle situationer. Det betyder, at du muligvis skal optjene et certifikat eller diplom, før du bliver en akkrediteret udbyder.

De fleste hjemmeplejeejere skal modtage HLR -uddannelse, gennemføre en baggrundstjek og behandle deres fingeraftryk.

# 3. Hold oplevelsen stressfri for dine forældre.

Hvis dine forældre oplever stressende situationer, når de afleverer deres børn i dagtilbud, kan de beslutte ikke at vende tilbage. Overvej dit hjems logistik og æstetik for en første gangs besøgende. Kan nogen finde din ejendom med det samme, hvis de ikke kender dit kvarter? Har du nok parkering til rådighed til spidsbelastnings- og afhentningstider?

At få dit rum til at føles lyst og behageligt, hjælper de fleste forældre med at føle sig godt tilpas. Hjælp med at undgå rod, når det er muligt.

# 4. Tilskynd forældre til at efterlade feedback.

Forældre vil stole på feedback fra deres daginstitution for at afgøre, om det er et passende sted for deres børn. Selvom du har mange positive mund-til-mund-anbefalinger, kan du ikke ignorere fordelene ved et udsendt vidnesbyrd.

Fremragende anmeldelser vil skabe en organisk kilde til nye henvisninger, der holder dine ledige stillinger lave. Hvis du modtager negativ feedback, så er der mulighed for at rette op på den situation offentligt, hvilket kan føre til mere positiv omtale.

# 5. Invester i dine mennesker

En lille hjemmeværelse kan ejes og drives af en person. Hvis du begynder at acceptere mere end 3-6 børn (grænsen varierer efter jurisdiktion), er der behov for yderligere medarbejdere. Din lille virksomhed vil have fordel, hvis du kan investere ressourcer i disse nye mennesker.

Når dine medarbejdere føler sig respekteret og værdsat som pædagog frem for en babysitter, så kan du beholde fantastiske mennesker og imponere dine forældre. At se et venligt ansigt, når du lægger din dyrebare belastning ned, kan reducere mængden af ​​stress, som mødre, fædre og værger oplever med dagpleje derhjemme.

# 6. Opbevar en detaljeret politikmanual

daginstitution i hjemmet er en lille virksomhed, selvom du er den eneste arbejdstager, der leverer tjenester. At have en politikhåndbog til rådighed for forældrene til at gennemgå vil skabe et professionelt første indtryk. Det vil også eliminere potentielle fremtidige tvister, hvis kunderne læser denne dokumentation og accepterer den, før de afslutter deres tilmelding.

Hver jurisdiktion har forskellige krav til denne manual. Du bør kontakte dit licensbureau om at inkludere specifikke nødprocedurer og væsentlige politikker for at forblive i overensstemmelse. Når du kan oprette klare regler og forventninger, vil dine forældre se mere værdi i de tjenester, dit hjemmebarnet tilbyder.

# 7. Ignorer ikke din økonomi

Du bør investere i nogle værktøjer af høj kvalitet til at understøtte hjemmeværelset. At have en pålidelig computer, der kan køre regnskabssoftware som QuickBooks, bør være din første investering. Du bliver nødt til at holde styr på de betalinger, dine forældre sender dig skattemæssigt, da det er indkomst for dig og en mulig skattefradrag for dem.

Det hjælper også med at have en række forskellige projektstyringsapps til rådighed til brug, f.eks. Trello, så du kan forblive organiseret.

# 8. Gør dine vigtige oplysninger let tilgængelige

Hvis forældrene har flere måder at kommunikere med dig på, vil der være færre stressende hændelser at håndtere, hvis der opstår uventede omstændigheder. Oprettelse af et websted og en social medieside er afgørende for en positiv oplevelse i dag. Selvom du kun opretter noget på en gratis blogging -platform som WordPress, vil det være bedre end ingenting. Målet er at oprette et datacenter, som forældre kan få adgang til med det samme.

Din online tilstedeværelse skal omfatte din manual, legitimationsoplysninger, kontaktoplysninger og placeringen af ​​din virksomhed. Det er også nyttigt at have tilladelsessedler eller udskrivbare formularer uploadet, så forældre kan udfylde disse ting på forhånd.

# 9. Fremhæv

sociale medier Du kan altid forbedre din tilstedeværelse på de sociale medier. Det kan virke som en overvældende del af hjemmeplejeoplevelsen, men at dele billeder af dit rum eller annoncere for dine åbninger på disse platforme kan medføre mange fordele. Hvis du ikke vil administrere flere profiler eller sider på én gang, skal du holde dig til Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest. Du kan kun vælge en af ​​dem, hvis du foretrækker det.

Hvis du vil dele billeder af børn i din hjemmeværelse, skal du huske at have forældrenes tilladelse til at gøre det, før du uploader billeder.

# 10. Tilpas til behovene hos børnene i din omsorg

Børn har brug for fleksibilitet for at få en vellykket oplevelse i enhver dagtilbudssituation. Hvis du fokuserer på at levere aktiviteter, der udløser deres naturlige nysgerrighed, vil de have det sjovt at bruge tid sammen med dig hver dag. Når du kan skabe det resultat, tager du meget stress af dig selv og dit personale.

Det kræver ikke meget kræfter at designe nye aktiviteter. Hvis børn er interesseret i en fugl, de ser, kan du oprette en fuglefoder i din gård og planlægge aktiviteter omkring den. Denne proces kan føre til uddannelsesdiskussioner, der omfatter emner som migration.

# 11. Opdater din forsikring

Nogle forsikringsselskaber giver dig mulighed for at købe en rytter til din boligejerpolitik, der inkluderer dit ansvar for et hjemmebarnehjem. Du skal muligvis have et separat forsikringsprodukt, da du dækker en forretningsmulighed. Hvis du ikke har denne beskyttelse, kan en ulykke skabe et betydeligt juridisk og økonomisk ansvar for din familie.

Du vil mindst have generel ansvarsforsikring. Hvis du transporterer børn fra din daginstitution, er erhvervsbilansvaret nødvendigt. Beskyttelse mod kropsstraf, misbrug og seksuel chikane er nødvendig, hvis du ansætter personale til at beskytte din familie mod sagsomkostninger, bøder eller lægeudgifter.

# 12. Forbered dig på en dag

mere lang De fleste dagplejere derhjemme bruger dage 10 timer på at rumme forældre, der har brug for tilsyn med deres børn, mens de arbejder. Det gennemsnitlige beløb, du vil tjene, er $ 16.000 om året (ifølge Bureau of Labor Statistics), så dine timelønninger er ikke så høje. Du kan heller ikke ringe ind for at melde dig syg eller tage en personlig eller feriedag som du kan med andre job, hvilket betyder, at du sidder fast og arbejder på tidspunkter, hvor du hellere vil gøre noget andet.

Hvis du selv driver dagpleje derhjemme, vil der ikke være meget kontakt med voksne i løbet af dagen. Det kan føre til følelser af isolation og ensomhed. Du vil have en plan for at håndtere disse problemer.

# 13. Køb forsikring

medicinsk Hvis du har et dagtilbud, vil du gerne have en sundhedsforsikring. De små har en tendens til at bringe flere sygdomme ind i dit hjem, hvilket betyder, at du vil fange alle de vira, der spredes gennem dit samfund. Da du er selvstændig erhvervsdrivende hos dette firma, kan de politiske muligheder i dit område være begrænsede. Du vil også betale mere for planerne, medmindre du gennemgår en subsidieret udveksling.

# 14. Undgå venner og familie, når det er muligt

Personlige og faglige grænser har en tendens til at sløre lidt, når du starter daginstitutioner derhjemme. Du registrerer ikke altid hos folk, at din ejendom også er din arbejdsplads. Hvis familiemedlemmer eller nære venner vil have dig til at tage sig af deres børn, skal du sørge for at have en klar kontrakt, der beskriver dit økonomiske ansvar. Hvis de ikke følger dig, skal du håndhæve konsekvenserne i dine vilkår og betingelser.

At give en du holder af en pause kan virke som det rigtige at gøre, men det kan også få andre forældre til at beskylde dig for at tilbyde præferencebehandling. Det er generelt bedst at undgå dette scenario for enhver pris.

#femten. Anmod om penge før ydelse af tjenester

Hvis du har brug for at generere indkomst til dagpleje derhjemme, skal du bede folk om at betale for deres tjenester i en startstruktur. Du kan beslutte at opkræve ugentligt eller månedligt. Denne struktur vil begrænse antallet af gange, du giver gratis pleje eller behandler en forælder, der vælger at springe de skyldige betalinger over.

#seksten. Differentier tjenester fra

dagpleje derhjemme De fleste daginstitutioner tilbyder en lignende service. De tager sig af børnene, tilbyder nogle aktiviteter og fodrer dem med snacks. Hvis du kan differentiere din virksomhed fra de andre i dit kvarter, har du en bedre chance for at lande nogle kunder. Den hurtigste måde at gøre dette på er at tage din kundeservice til det næste niveau.

Tilmeld dig med en CRM -softwaretjeneste, der giver dig mulighed for at optage opkald, spore familier og administrere dine oplysninger. Henvis børn ved navn, når de kommer til dit hjem for at få dem til at føle sig specielle. Fokuser derefter på de komponenter i din virksomhed, der opfylder forældrenes forventninger.

# 17. Vær ikke bange for at bede om en forpligtelse

Ugentlige og månedlige betalingsstrukturer er almindelige i daginstitutioner i hjemmet. Hvis du har arbejdsfamilier med små børn i dit nabolag, kan et årligt engagement muligvis være muligt. Du vil gerne indarbejde en breakout -klausul for dig og dem, hvis forholdet er ødelagt af en eller anden grund, men hvis du modtager et års garanti, kan du hjælpe dig med at bygge dit forretningsgrundlag mere konsekvent.

# 18. Spor alt

Du vil have travlt med dine daginstitutioners administrative opgaver, når alle børn er væk for dagen. Det er ikke ualmindeligt at glemme at følge op på spørgsmål eller løfter. Sørg for, at du ikke overforpligter dig til ting, der ender med at koste din virksomhed nogle penge. Hvis du ved, at du ikke har tid til at søge efter referencer, skal du ikke investere i ressourcer, der i første omgang skaber dem.

Det hjælper med at tage en en-til-en-tid-tilgang, når du kører dagpleje derhjemme, især i de tidlige dage, hvor du begynder at vænne dig til det nye skema.

# 19. Planlæg at have en fridag hver uge.

Dagpleje derhjemme er hårdt arbejde. Du vil støde på meget stress, selvom du tager proaktive skridt for at minimere problemer. Derfor er det vigtigt at have mindst en fridag planlagt hver uge. Du skal have tid til at styre din ejendom og din økonomi.

Hvis forretningen er langsom, vil eventuelle ekstra dage, du har fri, føles som en bonus, når der er penge nok i kassen til at betale regningerne.

# 20. Accepter ikke at arbejde uden for din arbejdstid.

I stedet for at være fast på forventningerne, opfylder familiebørneleverandører ofte forældrenes behov, fordi de har regninger at betale. Giv ikke efter for anmodninger om at åbne tidligt eller blive sent. Familie -nødsituationer opstår for dine kunder, så sørg for ekstra gebyrer, når du skal arbejde overarbejde. Hvis du ikke holder faste grænser her, kan du løbe langt hurtigere ud, end du måske forventer.

Hvis du ikke har valgt et navn til din planteskole endnu, bør du tjekke vores liste over de bedste børnehave navne nogensinde.

De bedste dagplejenavne nogensinde

Hverdags solskin

Kidspace

Nye starter

Små trin planteskole

Mini mirakler

Små hjerter

Tender Tots