18 gode tips til start og drift af en dronevirksomhed

Uanset om du starter din drone -virksomhed eller leder efter måder at få det til at fungere bedre, vil disse atten tips bringe dig, hvor du skal være.

# 1. Omkostninger er en umiddelbar faktor

Når du begynder at få din dronevirksomhed i gang, vil indledende kapitaludgifter være din største modstander. Du skal bruge mindst en drone, forskelligt tilbehør, ekstra batterier og andre forsyninger, så du kan udføre tjenesterne. Du vil have objektiver til dit kamera. Du skal muligvis administrere softwarelicenser, produktforsikringer og omkostninger til forretningsadgang. Du har måske endda brug for en særlig licens, hvis din plan er at skyde luftbilleder for mennesker i nogle samfund.

Det vil også tage flere tusinde dollars (hvis du lejer en advokat) for at modtage din 333 -fritagelse for at flyve droner lovligt. Selvom du vælger del 107, kan omkostningerne potentielt overvælde dig.

# 2. Overvej formålet

Når du budgetterer, er det vigtigt at forstå, hvad dine forretningsmål vil være med denne mulighed. Din tilgang til forbrug vil være meget anderledes, hvis du tager luftfotografering eller foretager industrielle termiske inspektioner. Hvis der ikke er mange penge i banken lige nu, kan du overveje at starte i det små, før du arbejder med de større tjenester, du håber på en dag at levere.

# 3. Ignorer aldrig forsikring

At være i droneforretningen betyder, at du skal være stærkt forsikret for ansvar. Kollisionsforsikring kan være påkrævet i nogle jurisdiktioner. Hvis du flyver med en dyr drone eller en nyere, mere omfattende for din virksomhed, er hjelmforsikring en anden udgift, du skal overveje. Hver virksomhed har unikke faktorer at gennemgå, så tag lidt tid at se, hvad der skal til for at beskytte dine aktiver mod det værste tilfælde. Hvis du har råd til den type politik og stadig tjener penge, så er du klar til at udnytte denne mulighed.

Du vil gerne dække alle kommercielle flyvninger med den rigtige forsikring. Uheld kan og vil ske, og det er normalt på det værst tænkelige tidspunkt. Mere end 60% af dronepiloterne har minimum 1 million dollar i generel ansvarsforsikring.

# 4. Behersk færdighederne

FAAs luftfartstest verificerer ikke flyvefærdigheder. Det betyder, at du kan gå ud og starte din egen dronevirksomhed uden større indsats. Du skal stadig øve dig med dette udstyr, hvis du vil have en vellykket oplevelse. Du skal kende sensor- og kameraindstillingerne, så du kan producere billeder i høj kvalitet. Selv efter-produktion software færdigheder er undertiden påkrævet for at færdiggøre produkter, og de vil give dig nye muligheder for at præsentere nye tjenester for potentielle forbrugere.

# 5. Få din licens

Kommercielle dronepiloter skal have et fjernpilotcertifikat udstedt af FAA. Hvis du ikke har denne dokumentation, kan du ikke lovligt drive en dronevirksomhed. Det er også vigtigt at undersøge statslige og lokale love og forskrifter for denne aktivitet. Nogle byer har forbudt at flyve droner inden for deres bygrænser, hvilket betyder, at det er muligt at komme i juridiske problemer uden at vide det.

# 6. Find din niche

Du skal være tydelig om de tjenester, du vil levere, når du driver en drone -virksomhed. Mange virksomheder i denne branche forsøger at være alt for alle frem for at fokusere på det, de gør bedst. Der er flere specialområder, du kan bruge til at komme i gang, herunder 3D-modellering, luftfotografering, konstruktion, kortlægning, minedrift, termografi og fotografering. At arbejde på et eller to områder er meget lettere at administrere end at prøve at opfylde ordrer i det hele taget.

Undersøg, hvad de bedste kunder i hver niche ønsker, så du kan løse problemer med dine tjenester. Det er den eneste måde at vise, at du har noget værdifuldt at tilbyde. Når du har oprettet et levedygtigt rentabelt system, er du klar til at udvide til andre muligheder.

# 7. Bliv ekspert i

data Dataanalyse er et af de mest kritiske områder i droneindustrien i dag. Hvad du gør med det, vil ofte afgøre, om du oplever succes eller fiasko. Ved at bruge luftfotografering som et eksempel betyder det, at du får billedet og derefter redigerer optagelserne på et sammenhængende hjul, der kan bruges lige ud af kassen. Det kan betyde at sammensætte oplysningerne til din klient baseret på, hvad dine fund præsenterer. Når du er en efterproduktionsekspert, der bringer ubestridelig værdi, kan konkurrencen ikke røre dig.

# 8. Fokus på hurtigt

Al den oplevelse, du giver kunderne, er afgørende for succesen med din drone -virksomhed. Når du kan levere en hurtigere responstid end din konkurrent med et resultat af samme eller højere kvalitet, får du flere forretninger på vej. At have lydhøre kundeservicepolitikker vil tilføre værdi til de produkter, du tilbyder. Hvis du ikke er sikker på, hvad dine forbrugere vil have, skal du stille dem spørgsmål. De vil fortælle dig, hvad der skal til for at vinde dem, hvis du er villig til at lytte. Implementér derefter straks dine ideer, så du kan begynde at tjene nogle penge.

# 9. Optag alle

piloter kender besværet med at registrere alt, hvad de gør, mens de er flyvet. Selv mindre ændringer af et fly vil kræve høje niveauer af energi, tid og mental kapacitet. Digitale logbøger kan hjælpe med at lette smerten ved denne indsats, men de sparer dig ikke tid. Du skal stadig manuelt indtaste alle flyoplysninger i dine databaser, hvis lokale love kræver en regnskabsmæssig redegørelse for dine droneaktiviteter. Overvej at have en GPS -tracker på dine droner for at reducere nogle af dine administrative bestræbelser, især hvis oplysningerne indlæses direkte i de poster, som du skal præsentere for din virksomhed.

# 10. Bliv sulten

Der er mange mennesker, der prøver at komme ind i droneforretningen lige nu. Denne idé synes at være en let måde at tjene penge på, især hvis du allerede er fortrolig med fotografering og inspektioner. Virkeligheden ved denne mulighed er, at hvis det var så let som folk tror, ​​så ville alle gøre det som en måde at tjene nogle ekstra penge. Arbejd hårdt og vær sulten, når du udnytter denne mulighed. At have ønsket om at blive ved med at komme videre er det, der vil adskille dig fra resten af ​​konkurrencen.

# 11. Forstå definitionen på kompensation

Enhver form for kompensation sætter dig i den kommercielle kategori af droneoperationer ud fra en juridisk standard. Hvis du er usikker på, om du skal få den specifikke licens til denne kategori, skal du overveje, hvad du planlægger at acceptere i bytte for dine tjenester. Alt af værdi sætter dig i kompensationsområdet, selvom det er en gratis øl, gaspenge eller en busbillet.

Selvom du kun driver en drone til dine egne forretningsformål, f.eks. At en landmand bruger udstyret til at kortlægge dræningsbevægelser, anser FAA denne person for at være en pilot, der skal være mindst Del 107 -certificeret.

# 12. Overvej onboarding

Det kan være meget lettere at operere som eneejer, når man starter en drone -virksomhed, men det har nogle kritiske ulemper. Der er ingen juridisk sondring mellem din virksomhed og din personlige ejendom. Eventuelle forpligtelser, du har som virksomhed, bliver til personlig gæld, som du skal opfylde. Hvis du kommer ud for en dyr ulykke, er dit hjem, bil og besparelser i fare. Derfor er beskyttelse af hvad du har ved at danne et LLC ofte et vigtigt trin. De fleste områder tillader dannelse af en enkeltmandsvirksomhed, så du behøver kun at imødekomme de administrative krav i denne opsætning.

Hvis du vil skaffe midler til din dronevirksomhed, er din bedste mulighed at danne et selskab. Det vil tage mere tid og penge, men du vil opdage, at finansiering bliver meget lettere at finde.

# 13. Bemærk modellen

De fleste dronepiloter kan gennemgå hele deres karriere, uden at nogen opdager, hvor eller hvordan de vælger at flyve deres udstyr. Det eneste, der skal til, er en person til at sprænge deres udstyr i en lokal bygning eller styrte ind i en bil for at bringe hele deres forretningsmodel i fare med denne mulighed. Det er op til alle at være sikre og opbygge et positivt ry. Sørg for at anmode om eventuelle undtagelser, der er nødvendige for at betjene en drone under særlige betingelser gennem FAA frem for at antage, at du overholder alle regler.

Spørg dit lokale pilotnetværk, hvis du ikke er sikker på, hvad der er tilladt. De fleste mennesker i denne branche er mere end villige til at tilbyde råd om, hvordan man opererer droner med succes.

# 14. Flyver om natten

Du skal modtage en undtagelse fra FAA for at betjene en drone om natten. Det er den mest almindelige årsag til, at piloter fremsætter en anmodning, der ligger uden for reglerne i del 107. Baseret på oplysninger fra 2017, der blev frigivet af Drones Advisory Committee, var der i alt 322 godkendte anmodninger, og 306 af dem var til natoperationer.

#femten. Hold din dokumentation tæt

droner er stadig en ny teknologi, som mange politimyndigheder kan administrere. Antag aldrig, at den person, du møder, vil være 100% fortrolig med, hvad du må gøre. Derfor er en af ​​de bedste fremgangsmåder at arbejde med en portefølje med alle dine certificeringskrav. Det er nyttigt at gemme en kopi af din forsikring der sammen med alle lokale licenser og tilladelser, der lovligt giver dig tilladelse til at handle. Selv når du har disse oplysninger til rådighed, kan du være tilbageholdt, indtil alt er opklaret.

#seksten. Indtast sikkerhed

De sikkerhedsmæssige kommercielle og indenlandske industrier er ofte er meget åbne over for de tjenester, som droner. Du kan optage livevideo af et indbrud og streame det til andre enheder, herunder politiservere, for at beskytte dit samfund. Dette team kan overvåge vandlækager, brandfarer og andre potentielle problemer for at beskytte en persons ejendom. Hvis du ikke har en udbyder i dit samfund med denne service, kan det være en nem måde at starte en virksomhed på.

# 17. Registrer holdet

USA kræver, at alle droner, der vejer mindst 0,55 pund, registreres. Du skal gennemgå denne proces hvert tredje år. Denne regulering går op til 55 pund, så den dækker næsten alle produkter undtagen de rekreative produkter, som du ser folk flyve udenfor. Husk, at du ikke kan flyve mere end 400 fod eller mere end 100 mph for at begrænse din interferens med andre transportnetværk. Du skal også altid have dronen i sigte, mens du flyver.

# 18. Kom med en plan

Udfør indledende markedsundersøgelser for at se, om der er virksomheder eller enkeltpersoner, der kan drage fordel af dronetjenester. Hvis dit målmarked allerede er for mættet, kan en anden mulighed være en bedre mulighed at forfølge. Hvis det er lukrativt for dig at fortsætte, skal du udvikle en omfattende forretningsplan, som du skal følge, selvom du ikke har brug for gældsfinansiering eller startkapitalydelser. Når der er specifikke trin, du kan tage for at få succes, er det lettere at nå dine ultimative mål.

De bedste handelsnavne på

alle tiders droner Aerovel

Drone 55

Drone Nørder

Drone zone

Recon Drone

Skypan