8 store isbrydere til forretningsmøder

Icebreakers er en fantastisk måde at bringe mennesker sammen af ​​mange forskellige årsager, herunder teambuilding, lære hinanden at kende, forretningsmøder og bare bryde isen. Isbryderaktiviteter før et forretningsmøde eller enhver form for sammenkomst har vist sig at hjælpe med at slappe af alle og også få dem til at føle sig mere afslappede. Medarbejderne vil også lære mere om hinanden. Det er vigtigt at vælge de rigtige isbrydere til dine møder og forretningsarrangementer, fordi det vil hjælpe med at bringe dine medarbejdere og andre medarbejdere sammen.

Nedenfor er en liste over nogle af de mest populære kommercielle isbrydere. Prøv at bære en eller alle disse på dit næste månedlige møde, og du vil bemærke en forskel i den måde, dine medarbejdere kommunikerer og arbejder sammen på.

1. Et ord isbryder

Denne isbryder med ét ord er en fantastisk aktivitet til ethvert forretningsmøde, begivenhed eller træning. Du kan nemt indarbejde dette i din plan, og det kræver slet ikke meget planlægning. Tag først det emne, du taler om, det være sig forretning, priser osv. og derefter opdele gruppen i mindre grupper på 4-5 personer. Bed hver enkelt om at tænke på et ord, der beskriver det emne, du taler om.

Eksempel: et ord om priser eller forretning.

Dette vil hjælpe med at skabe spørgsmål og samtaler gennem hver af de mindre samtaler, da alle forsøger at lære og forstå, hvorfor folk valgte de ord, de valgte.

2. Værste isbryderjob

Dette er en fantastisk isbryder for enhver forretningsgruppe eller møde, fordi deltagerne kan forbinde med hinanden. Næsten alle har haft et job i deres liv, som de ville betragte som det værste job nogensinde.

For at spille denne isbryder går du rundt i rummet og beder deltagerne om at beskrive deres værste arbejde. Hver person vil forklare, hvad de anser for deres værste job, og du vil opdage, at andre er enige eller har haft lignende stillinger.

Dette er en fantastisk måde at bryde isen og også bringe medarbejderne tættere på hinanden, når de lærer af hinanden.

3. Mød din Icebreaker -teamleder

Dette er en unik isbryder og også fantastisk til ethvert forretningsmøde eller begivenhed, fordi det introducerer dig til din teamleder eller den person, der giver instruktionen. Dette er en sjov måde for deltagerne at møde den person, der vil undervise og informere dem.

For at spille denne isbryder skal teamlederen eller den person, der er ansvarlig for at gennemføre træningen eller talen, skrive tre udsagn på tavlen om aktiviteter som:

“Jeg lærte at svømme, da jeg var 4 år gammel”,

“Jeg har rejst til Kina” og

“Jeg svømmede med delfiner i Australien”

To af udsagnene skal være sande og en falske. Derefter vil deltagerne stille spørgsmål, og lederen vil besvare dem. Derefter vil deltagerne stemme og forsøge at gætte, hvilke to udsagn der er korrekte baseret på de givne svar.

4. Lær hinanden at kende

Dette er en fantastisk isbryder, der bruges i mange forskellige situationer, fra et forretningsmøde til skole osv. Denne isbryder giver dig og en anden person mulighed for at lære hinanden at kende og derefter forklare gruppen, hvad de har lært om den anden person.

For at spille denne isbryder vil deltagerne blive opdelt i grupper på to. Når dette er gjort, tager hver person cirka 2-3 minutter og stiller den anden person spørgsmål, såsom deres yndlingsdyr, yndlingshobby osv. Efter cirka 5 minutter informerer hver person gruppen om deres nye ven.

5. Icebreaker sko

Denne isbryder er lidt anderledes, og du har måske ikke hørt om det, men det kommer på listen, fordi det er en smart idé, og det hjælper også folk til at være mindre stressede.

For at spille skal deltagerne fjerne en sko, når de kommer ind i konference- eller mødelokalet. De vil efterlade din sko ved døren. Når alle deltagere har indtastet og forladt deres sko, uddeler lederen skoene til hver person i rummet. Derefter går lederen rundt i lokalet, og hver person skal finde den retmæssige ejer af den mystiske sko, de har. Når de finder ejeren, vil de præsentere sig selv for personen.

Denne isbryder hjælper medarbejderne med at slappe af og også have det sjovt.

6. Paper Plane Icebreaker

Dette er en anden listebygger, fordi det giver medarbejdere mulighed for at slappe af og også lindre den stress, som virksomheden undertiden genererer. Denne isbryder hjælper medarbejdere med at lære hinanden at kende gennem et hurtigt og let spil.

For at spille denne isbryder vil hver deltager skrive sit navn og derefter to ting om dem på et ark papir. Oplysningerne skrevet på papiret bør være noget, som ingen ved om dem. Når de har gjort dette, vil de derefter folde papiret i et plan. Alle deltagere lancerer flyene i rummet.

For at fortsætte med at spille, vil hver deltager afhente et fly, der er landet i nærheden af ​​dem og åbne det. De vil læse oplysningerne om den mystiske medarbejder, og så finder de den person.

Dette er en fantastisk måde for medarbejderne at lære hinanden at kende på.

7. Smukke ordsprog Icebreaker

Dette er en god isbryder for en gruppe medarbejdere, der arbejder sammen regelmæssigt eller kender hinanden. Hvis medarbejderne ikke kender hinanden, fungerer denne aktivitet ikke.

I denne aktivitet opfordres deltagerne til at sige noget rart om personen, der sidder til venstre for dem. Lederen vil gå rundt i rummet, og hver person vil sige noget om personen ved siden af ​​dem med henvisning til deres jobfærdigheder.

Dette er en fantastisk måde at styrke et team eller endda en gruppe medarbejdere, der deler det samme arbejdsområde.

8. Observation er nøglen

Dette er en unik og sjov isbryder, der hjælper hver person med at interagere med en ny og også teste, hvor opmærksom hver især er.

For at spille denne isbryder skal lederen opdele gruppen i par på to. Når dette er gjort, vil hver deltager præsentere sig selv for deres partner. Du vil instruere de to personer om at vende sig om og vende hinanden bagfra. Derefter vil deltagerne ændre 5 ting om deres udseende og vende om. Den anden deltager må gætte, hvad der blev ændret.

Dine medarbejdere vil blive overrasket over, hvor opmærksomme de tror, ​​de er, men finder ud af, at de ikke er det. Dette er en fantastisk isbryder, fordi det giver en udfordring for hver enkelt.

(Deltagerne kan ændre ting ved deres udseende som: at fjerne en sko, fjerne en ørering, gøre deres hår anderledes osv.)

Endelige tanker om forretningsisbrydere

Icebreakers er en fantastisk måde at afbryde ethvert forretningsmøde eller træning. De giver også folk mulighed for at lære hinanden at kende, selvom det er noget så simpelt som et navn. Icebreakers er en fantastisk måde at bringe medarbejdere sammen og se dem forbinde på samme niveau, uanset om de deler de samme kvaliteter eller personlighedstræk. Hver isbryder er beregnet til at hjælpe folk med at slappe af, da de kan være nervøse for et kommende møde eller endda bekymre sig om at bruge tid sammen med mennesker, de ikke kender særlig godt.

Som leder af en gruppe er du ansvarlig for at sikre, at dine deltagere føler sig godt tilpas og lærer noget, mens de er i mødet. Afslutning af Icebreakers vil skabe en mindeværdig oplevelse, og dine medarbejdere vil tage flere oplysninger væk, end de ville gøre, hvis der ikke var isbrydere.

For med succes at kunne bruge isbrydere i dit møde, bør du altid sørge for at have en generel idé om dit publikum. Dette hjælper dig med at forberede de bedste isbrydere til gruppen. Icebreaker one fungerer muligvis ikke for alle grupper, men icebreaker 5 er perfekt til enhver begivenhed. Det er op til dig at afgøre, hvilken isbryder der skal bruges ud fra, hvad du ved om dine medarbejdere.

En anden ting at huske på er, at isbrydere skal være sjove, attraktive og også lette. Hvis isbryderen er for kompliceret eller detaljeret, vil ingen nyde det. Ideen bag alt dette er at få dit team til at grine og have det sjovt, mens de lærer noget nyt af hinanden.

Du kan indarbejde andre ting i din isbryder, f.eks. Tilbehør eller endda tilbyde en belønning for den gruppe, der vinder eller gør deres bedste. Dette vil fremme større deltagelse og også give dine medarbejdere et incitament til at spille.

Alle ovenstående isbrydere er gode til at lære hinanden at kende og vil være en sjov måde at blive involveret i dit møde og din forretningsgruppe. Husk at have det sjovt med hver isbryder, og sørg for, at dine medarbejdere også har det sjovt. Du vil bemærke, at dine medarbejdere vil arbejde bedre sammen og også vil danne venskaber efter mødet.