20 Bra Industri Statistik, tendenser og analyse

Fastgørelseselementer er enheder, der mekanisk fastgør eller forbinder mere end 2 objekter sammen. De er generelt beregnet til at skabe en ikke-permanent ledd, selvom nogle teknikker kan skabe en, der er permanent. Svejsning ville for eksempel være et eksempel på en permanent samling.

Dagens industrier anvender tre forskellige typer stålbeslag til deres behov: legeret stål, kulstofstål og rustfrit stål. Yderligere typer af befæstelseselementer, der indgår i industrien, er bånd, lim, cementering, magneter og endda friktion.

De fleste af de statistikker, der rapporteres for fastgørelsesindustrien, omfattede kun den industrielle del af industrien.

Fascinerende BH’er Industristatistik

# 1. I 2022 forventes det globale industrielle fastgørelsesmarked at nå en værdi på 83,8 milliarder dollar. Med forbedringen i bil- og rumfartsindustrien, kombineret med en stærkere global økonomi, omfatter vigtige markeder USA, Kina, Indien og Sydkorea. (Globale brancheanalytikere)

# 2. Asien-Stillehavsområdet er det hurtigst voksende segment på det globale marked for bh’erne. I de næste 4 år kan denne region tilføje op til $ 7,5 milliarder i samlet værdi. (Globale brancheanalytikere)

# 3. Forbruget af bh’er i USA er i gennemsnit omkring 13 milliarder dollars om året. Produktionsværdi inden for den amerikanske industri er hvert år op til 12 milliarder dollars værd. (Institut for industrielle befæstelseselementer)

# 4. Importen til den amerikanske bh -industri udgjorde cirka 4 milliarder dollar i 2011. Eksporten steg også markant og toppede 3 milliarder dollar for første gang takket være en svagere dollar over for euroen. (Institut for industrielle befæstelseselementer)

# 5. Råmaterialepriserne er begyndt at stabilisere sig i branchen, med kraftigt støbejern og skraldespand på $ 402 og $ 486 pr. Ton. (Institut for industrielle befæstelseselementer)

# 6. Eksterne gevindfastgørelser er branchens største segment og tegner sig for en andel på 58% af det globale marked i 2015. Dette segment omfatter maskinskruer, gevindformere, skiver og boltsamlinger samt kritiske fastgørelseselementer.. (Grand View Research)

# 7. Fremstilling af skruer, møtrikker og bolte i USA har haft problemer med at se de samme vækstniveauer, som resten af ​​verdensindustrien har oplevet. For den 5-årige periode, der sluttede i 2017, var der en årlig sammentrækning på 0,7% af branchen. (IBIS World)

# 8. Det amerikanske fremstillingssegment i den globale bh -industri tilbyder en aktuel værdi på $ 29 mia. Mere end 4.100 virksomheder er i øjeblikket aktive i branchen, hvilket repræsenterer direkte beskæftigelse af mere end 128.000 mennesker. (IBIS World)

# 9. Det canadiske marked for befæstelseselementer har også oplevet kraftige fald i de seneste år. I 2017 var den anslåede omsætning fra drejede produkter $ 301 millioner. I 2011 oversteg den samlede omsætning 680 millioner dollars. I 2022 forventes branchen at bogføre kun 217 millioner dollars. (Statista)

# 10. I 2014 stammer importen af ​​bh’er til USA fra næsten 90 lande. Den samlede værdi af denne import var $ 4,9 mia. (BH -dagbog)

# 11. Det anslåede bruttofortjeneste for industrien i USA er omkring 28%. (BH -dagbog)

# 12. Indien leverer et segment på 727 millioner dollars til den globale bh -industri. Det har også oplevet fald i de seneste år med en CAGR på -1,9% i de sidste 5 år. (BH’ernes verden)

# 13. Indiens eksport af bh’er udgjorde $ 515 millioner, hvilket repræsenterer en CAGR på -3,99%. På samme tid steg Taiwans eksport af befæstelseselementer til Indien fra 723 millioner NTD til 1.040 millioner NTD mellem 2013 og 2016, hvilket repræsenterer en CAGR på 9,5%. (BH’ernes verden)

# 14. Kobbersøm og andre kobbertrådsprodukter var de to øverste lyspunkter for Indien -segmentet, der begge nåede en CAGR på 16,9% eller mere. Kun generelle skruer og bolte, nitter, aluminiumsbeslag og andre gevind i jern / stål opnåede en positiv CAGR i løbet af de sidste 5 år. (BH’ernes verden)

#femten. I USA blev der produceret mere end 4,4 millioner tons galvaniseret stål i 2016. Det repræsenterer en stigning på 30% fra produktionsniveauet opnået i 2012. (American Galvanizers Association)

#seksten. Der er omkring 8.000 arbejdere ansat i galvaniseringsoperationer inden for fastgørelsesindustrien på dette tidspunkt i USA. Zinkleverandører repræsenterer yderligere 10.000 direkte muligheder, mens service- og produktudbydere skaber yderligere 2.000 job. (American Galvanizers Association)

# 17. De fleste galvaniseringsoperationer i det amerikanske segment er privatejet, hvor organisationerne styrer salget i intervallet $ 10 til $ 50 millioner årligt. De fleste tilpasser ikke det stål, de galvaniserer. (American Galvanizers Association)

# 18.I 2016 opnåede de galvaniserede produkter fra fastgørelsesindustrien en hjemmemarkedspenetration på 36%. (American Galvanizers Association)

# 19. I 2005 var der 350 produktionsfaciliteter til fastgørelseselementer i Nordamerika og beskæftigede 40.000 mennesker, der skabte produkter til flere industrier. (Nuværende industri)

# 20. Der er mere end 200 milliarder bh’er, der forbruges hvert år på det amerikanske marked. Mere end 10% af de befæstelseselementer, der produceres i USA, bruges i bilindustrien. (Nuværende industri)

BH -branchens tendenser og prognoser

Selvom specifikke segmenter af bh-branchen for nylig har oplevet fald snarere end vækst, ser 10-årige prognoser fra en række forskellige agenturer væksten tilbage til hver sektor. I USA forventes fremstilling at vokse med en årlig hastighed på 2,1%. Nogle fremskrivninger placerer vækstrater så højt som 2,6%

Hvis disse fremskrivninger er korrekte, vil det amerikanske marked i alt være 15,2 milliarder dollars værd, mens fremstillingssektoren har en chance for at overstige 30 milliarder dollar.

Selvom teknologierne forbedres, og behovet for nye fastgørelseselementer kan reduceres, er der stadig behov for vedligeholdelse og reparation, der skal opfyldes. Markederne i Asien og Stillehavsområdet vil øge efterspørgslen efter import af nye fastgørelseselementer, selvom modne markeder oplever stabilitet eller et lille fald i den indenlandske efterspørgsel.

Indien kan have et af de mest lovende segmenter for den globale industri. I 2025 forventes der at blive bygget 11,5 millioner nye boliger. Det ville gøre landet til det tredjestørste byggemarked i verden og tilbyde branchen et samlet løft på 1 billion dollar eller mere.

Hver skal kompensere for den anden og skabe en stabil og moden industri, der vil støtte titusinder af job rundt om i verden i mange år fremover.