21 Biobaseret branchestatistik og tendenser

BBI er en interessant kombination af partnere og leverandører. Deltagerne omfatter agenturer inden for skovbrugssektoren, den kemiske sektor og teknologiudbydere. Landbrug og energi er også repræsenteret i foreningen.

Målet med BBI er at finansiere projekter, der opfylder foreningens mission og mål. På den måde kan teknologier modnes gennem forskning og innovation. Biobaserede industrier kan også findes over hele verden.

Vigtig statistik fra den biologiske industri

# 1. Den samlede værdi af Bioindustries Consortium er 3,7 milliarder euro. Fra april 2018 er der 70 fulde industrimedlemmer og mere end 100 associerede medlemmer i foreningen. (BBI-Europa)

# 2. Biologi i EU tegner sig for omkring 57 milliarder euro i årlig omsætning. De er også ansvarlige for den direkte beskæftigelse af næsten 300.000 mennesker. (BBI-Europa)

Biobaseret industri Global statistik

# 3. Bioøkonomien er allerede anslået 2,2 billioner euro værd. I Europa er der mere end 18 millioner job til rådighed takket være, hvad bioøkonomien kan tilbyde. (BBI-Europa)

# 4. 2,4 milliarder mennesker bruger brænde til at lave mad, sterilisere drikkevand eller opvarme deres hjem. (FN’s fødevare- og landbrugsorganisation)

# 5. Når naturkatastrofer opstår, er mennesker afhængige af elementerne i bioøkonomien for at opfylde deres grundlæggende behov. Mere end 65 millioner mennesker i det sidste år stolede på brændstofprodukter fra BBI -ressourcer for at opfylde deres grundlæggende behov. (FN’s fødevare- og landbrugsorganisation)

# 6. Træbrændstoffer udgør omkring 40% af verdens samlede vedvarende energiforsyning. Det er lige så meget som vind, sol og vandkraft tilsammen. (FN’s fødevare- og landbrugsorganisation)

# 7. Afrikanske husstande er mere afhængige af træbrændstoffer end nogen anden kontinentaldemografi. Denne brændstofkilde bruges i 2 ud af 3 hjem. (FN’s fødevare- og landbrugsorganisation)

# 8. Cirka 900 millioner mennesker, de fleste af dem ansat i udviklingslandene, har fået beskæftigelse takket være den opsøgende indsats fra biobaserede industrier. (FN’s fødevare- og landbrugsorganisation)

# 9. I USA er den biobaserede industri ansvarlig for et marked, der er på 393 milliarder dollars. Mere end 4,2 millioner direkte beskæftigelsesmuligheder skabes takket være denne industris indsats. (Biofuels Magazine)

# 10. For hver direkte jobmulighed skabt af biobaserede industrier i USA, skabes yderligere 2,86 indirekte jobmuligheder. Siden 2013 er branchens jobmultiplikator steget fra 2,64: 1 til 2,76: 1. (Revista Bicombustibles)

Europæisk biobaseret branchestatistik

# 11. Californien er den vigtigste driver for biobaserede produkter til den amerikanske del af industrien. I 201 tilbød staten mere end 9,8 milliarder dollar i værditilvækst. Georgien rangerede som nummer to med 8,2 milliarder dollar i værditilvækst, mens Texas rangerede på tredjepladsen med 6,8 ​​milliarder dollar i værditilvækst. (Biofuels Magazine)

# 12. Mere end 145.000 direkte beskæftigelsesmuligheder er tilgængelige i Californien på grund af lokaliserede bioindustrier. North Carolina tilbyder mere end 90.000 direkte muligheder, mens Texas tilbyder omkring 88.000 direkte muligheder. (Biofuels Magazine)

# 13. De 10 bedste stater, der er involveret i biologisk industri i USA, bidrager hver med 4,2 mia. Dollar i værditilvækst eller mere årligt. (Biofuels Magazine)

# 14. Industriprogrammer i USA har udpeget 97 produktkategorier, der repræsenterer mere end 14.000 produkter, der er på markedet i dag. (Biofuels Magazine)

#femten. Amerikanske bioindustrier hjælper med at fortrænge omkring 6,8 millioner tønder olieforbrug om året. Det svarer til en reduktion på 10 millioner tons kuldioxid, der frigives til atmosfæren. (Biofuels Magazine)

#seksten. I USA genereres omkring to tredjedele af biobaserede industriindtægter i øjeblikket af de indirekte muligheder, der skabes. Det har begrænset vækst til omkring 6,5%, hvilket er bedre end den amerikanske økonomi som helhed og halter bagefter andre biobaserede udviklingsøkonomier.

# 17. Størstedelen af ​​den indkomst, der genereres af europæiske bioindustrier, stammer fra fødevarer og fødevarer og tegner sig for 44% af den samlede indkomst. Til sammenligning kommer 5% fra kemikalier og plast, og kun 1% kommer fra biobrændstoffer. (Forskningsport)

# 18. Af de 18 millioner mennesker, der er beskæftiget i europæiske bioindustrier, er 57% af dem ansat til produktion af råvarer. Kun 1% af arbejderne er beskæftiget i kemisk produktion. Kun 0,2% af arbejdstagerne er beskæftiget i segmentet biobrændstof. (Forskningsport)

# 19. I den amerikanske bioøkonomi genererede $ 126 milliarder i direkte branchesalg yderligere $ 126 milliarder i indirekte salg sammen med $ 117 milliarder i induceret salg. (Golden, JS, Handfield, RB, Daystar, J. og TE McConnell, 2015)

# 20. Over 2.200 produkter er blevet certificeret til at vise USDA -certificeret biobaseret produktmærke i USA. (Golden, JS, Handfield, RB, Daystar, J. og TE McConnell, 2015)

Amerikansk biobaseret industristatistik

# 21. I regnskabsåret 2013-2014 var der 20 agenturer, der udviklede biobaserede indkøbsstrategier og mål. 15 af disse agenturer var i stand til at opfylde eller overskride deres mål. Syv af disse agenturer var i stand til at overskride den ønskede 90% -overholdelsesrate. (Golden, JS, Handfield, RB, Daystar, J. og TE McConnell, 2015)

Biobaserede branchetrends og -prognoser

BBI PPP i Europa er designet til at være et udviklingsprogram til fremme af yderligere vækst inden for bioøkonomien. I løbet af en 4-årig periode er der blevet produceret en halv snes vellykkede startups ved dette initiativ, der genererer milliarder i omsætning og skaber arbejdspladser.

Selvom biobaserede industrier i Europa er meget mere værdifulde end andre regioner, begynder resten af ​​verden at indhente. I den næste 5-årige prognose bør det amerikanske marked nå, hvis ikke overstige, 50% af markedsværdien af ​​det europæiske marked. Det ville producere cirka 2 millioner flere direkte beskæftigelsesmuligheder for amerikanske arbejdere.

“Going green” har været en generationsvægt for mange befolkningsgrupper. Hans indsats for at skabe en bioøkonomi bliver tydelig. Forvent flere produkter, flere muligheder og endnu større markeder i de kommende år.