19 Statistik, tendenser og analyse af Wisconsin Mejeriindustri

Wisconsin har ofte været en national leder inden for mejeriprodukter og mejeriprodukter. Det var imidlertid ikke den første landbrugsafgrøde, som landmænd fokuserede på i staten. Hvede var den første høst, der fik staten tilnavnet “Americas brødkurv.”

Det blev “Dairy State” i USA, da hvedeudbytter ikke kunne opretholdes. Osteproducenter var kommet til Wisconsin i løbet af hvededækningsdagene, selvom det ikke blev betragtet som et levedygtigt karrierealternativ, før statens hvedemarked kollapsede i 1850’erne. I 1899 var 90% af hvedefarmene Wisconsin involveret i den lokale mejeriindustri.

Ved hjælp af University of Wisconsin og forskellige foreninger, såsom Mejeriforeningen, fortsatte mejeriproduktionen med at vokse. Indvandrere fra Tyskland, Skandinavien og Schweiz tilskyndede mejeriproduktion ved at indføre lokale oste i økonomien. I 1915 producerede Wisconsin mere ost og smør end nogen anden stat.

Vigtig statistik fra Wisconsin Mejeriindustrien

# 1. I øjeblikket er der mere end 8.700 licenserede besætninger, der opererer i staten Wisconsin fra marts 2018 inden for mejeriindustrien. Det betyder, at der i øjeblikket er 1.275 millioner malkekvæg i Wisconsin lige nu. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 2. Det gennemsnitlige antal malkekvæg, der ejes af en landmand, er 146 fra februar 2018. (Wisconsin Milk Marketing Board)

Wisconsin Mejeri Industri Statistik

# 3. Wisconsin producerer omkring 2,33 milliarder pund mælk om måneden. Det sætter staten på andenpladsen med hensyn til den samlede mælkeproduktion, bag Californien. Wisconsin mistede titlen som landets førende mejeristat i 1993, da Californien overgik industrien til førstepladsen inden for smør, is, mælk og skummetmælkspulver. (California Dairy Newsroom)

# 4. Samlet månedlig mælkeproduktion pr. Ko i Wisconsin er cirka 1.830 pund. Det svarer til omkring 213 liter mælk pr. Ko. Den gennemsnitlige ko i Wisconsin kan producere 65 kilo mælk om dagen eller knap 8 liter mælk. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 5. I 2017 steg mælkeproduktionen i Wisconsin med 0,7%. Til sammenligning faldt Californiens mælkeproduktion 1,7%. Det giver Wisconsin’s mejeriindustri en andel på 14,1% af den samlede mælkeproduktion i USA. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 6. Gennemsnitlig mælkeproduktion pr. Ko i Wisconsin stiger 0,8%, mens den i Californien falder med næsten et procentpoint. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 7. Der er anslået 40.000 mælkebrug i USA. Omkring 9.000 af disse gårde er i Wisconsin. Generelt er mælkeproduktion blevet mindre populær, da antallet af gårde i staten faldt med 4,5%. På landsplan er antallet af malkekvægsbedrifter faldet 3,8%. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 8. 75% af malkekvægbrugene i Wisconsin har færre end 100 køer. De fleste gårde, mere end 50%, ejer mellem 50 og 99 hoveder. Der er lige så mange gårde, der har 19 hoveder eller mindre, som der er gårde, der har mellem 200 og 499 hoveder. Kun 3,5% af malkekvægbrug i Wisconsin ejer mere end 500 køer. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 9. I 2015 nåede forbruget pr. Indbygger af mejeriprodukter i USA sit højeste niveau siden 1964. I det år indtog hver person i alt 627 pund mejeri. Forbruget pr. Indbygger i USA har oversteget 600 pund pr. Person i mere end en generation. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 10. Selvom forbruget af mejeriprodukter når rekordniveauer, falder det faktiske forbrug af flydende mælk hurtigt. I 2015 blev der kun indtaget 155 pund mælk pr. Indbygger i USA. Det er 30 pund mindre pr. Person end i 2005. (Wisconsin Milk Marketing Board)

Amerikansk mejeriindustri statistik

# 11. Fedtfattig eller fedtfattig mælk er det største segment af markedet for flydende mælk i USA. Den gennemsnitlige husstand køber 76,6 pund af dette flydende mejeriprodukt om året. Naturlig sødmælk er den næste i forbrug, ved 45,4 pund. Salget af fedtfri mælk er i gennemsnit 17,7 pund om året, mens smagsgivende mælkedrikke i gennemsnit er 13,9 pund om året. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 12. Cirka 80% af mælken, der kommer fra Wisconsin, går til osteproduktion. På landsplan bruges omkring 42% af flydende mejeriprodukter til osteproduktion. (Wisconsin Milk Marketing Board)

# 13. Hver $ 1, der genereres af mejeriindustrien i Wisconsin, returnerer $ 1,79 til statens økonomi andre steder. (Wisconsin State Department of Agriculture)

# 14. Der er mere end 68.500 gårde beliggende i staten Wisconsin, med 14,3 millioner hektar afsat til forskellige landbrugsbehov. Den gennemsnitlige størrelse på en gård i staten er 209 hektar. (Wisconsin State Department of Agriculture)

#femten. Landbrugsjob i Wisconsin, som omfatter mælkeproduktion, er ansvarlig for næsten 12% af den samlede statslige beskæftigelse. Landbrugsproduktion tilbyder direkte beskæftigelsesmuligheder for omkring 154.000 mennesker hvert år. (Wisconsin State Department of Agriculture)

#seksten. I alt bidrager mejeriindustrien i staten Wisconsin i gennemsnit med 43 milliarder dollars årligt til økonomien. Det betyder, at mejeriindustrien genererer $ 82.500 pr. Minut. (Wisconsin State Department of Agriculture)

# 17. Der er over 1.200 licenserede osteproducenter registreret i Wisconsin. Mere end 600 ostetyper er licenseret til produktion i staten, hvilket er det dobbelte af Californien, som er den næststørste osteproducent i USA. (Wisconsin State Department of Agriculture)

# 18. Mere end 3,2 milliarder pund ost blev skabt i Wisconsin i 2016, inklusive det eneste sted i landet, hvor der produceres limburgerost, i Monroe, WI. (Wisconsin State Department of Agriculture)

# 19. Wisconsin fører også landet i produktionen af ​​alderen cheddar, gruyere, gorgonzola, asiago og gouda. Mere end 3,5 milliarder dollars i landbrugsprodukter eksporteres hvert år fra staten. (Wisconsin State Department of Agriculture)

Wisconsin Mejeriindustri Statistik efter osteproduktion

Wisconsin mejeriindustri tendenser og prognoser

Wisconsin er stadig Amerikas mælkejord, selvom Californien har overgået statens produktion af flydende mejeri i mere end 20 år. Den gennemsnitlige besætningsstørrelse mellem de to stater bidrager til denne kendsgerning. Den gennemsnitlige mælkeproducent i Californien ejer mere end 1.000 ekstra køer sammenlignet med den gennemsnitlige mælkeproducent i Wisconsin.

Selvom Wisconsin’s mejeriindustri er nummer to i flere kategorier, fortsætter osteproduktionen med at fodre staten. 25% af osten, der forbruges i USA, stammer fra staten. Næsten 150 lande modtager landbrugsprodukter fra staten.

I løbet af det sidste årti er mælkeproduktionen i Wisconsin steget med mere end 28%. Osteproduktionen er steget med næsten 30%. Hvis staten var sit eget land, ville det være den fjerde største osteproducent i verden. Landmænd og tilknyttede fagfolk i mejeriindustrien har generationer af erfaring bag det arbejde, de udfører. Denne industri vil fortsat blomstre.