19 Statistik og tendenser i legetøjsindustrien i Storbritannien

I 2017 faldt det samlede legetøjssalg i Storbritannien med 2,8% i løbet af det følgende år. Markedet blev stadig vurderet til 3,4 mia. Flere faktorer menes at være medvirkende til dette fald, fra konsekvenserne af Brexit til en stigning i antallet af underpresterende legetøjslinjer.

British Toys and Hobby Association (BTHA) er også meget bekymret over tilstedeværelsen af ​​forfalsket legetøj, der oversvømmer det britiske marked og forstyrrer indtægter og ydeevne. Over 400 millioner pund i salg menes at være gået tabt i 2017 på grund af tilstedeværelsen af ​​forfalsket legetøj.

Der er imidlertid nogle lyspunkter for industrien at finde, selv på dette tidspunkt med tilbagegang. Salget af legetøj af samlekvalitet steg med 17%, hvor fingerlinger var et dominerende legetøj i dette segment. Samlerobjekter var ansvarlige for 9% af det samlede britiske legetøjsmarked i 2017 og 19% af alle solgte legetøjsenheder.

Vigtig statistik fra den britiske legetøjsindustri

# 1. Forældre i Storbritannien skifter mening om brugen af ​​elektronisk legetøj og displays til underholdning. 75% af de adspurgte forældre på BTHA Toy Fair sagde, at overdreven skærmtid ville gøre deres børn mindre omgængelige, mens 65% sagde, at deres børn ville være mindre aktive. (BTHA)

# 2. 63% af forældrene sagde, at de følte, at traditionel ustruktureret leg med legetøj var vigtig for deres barns udvikling. (BTHA)

# 3. 37% af forældrene i Storbritannien sagde, at deres børn tilbragte mindre tid med traditionelt legetøj i 2017 i forhold til mængden af ​​spilletid året før. (BTHA)

# 4. 84% af forældrene sagde, at de satte grænser for mængden af ​​skærmtid, deres børn får hver dag. (BTHA)

# 5. Selvom værdien af ​​det britiske legetøjsmarked faldt i 2017, er det meget højere end i 2011. Der er også flere virksomheder, der opererer på dette marked, fra 500 virksomheder til 564 virksomheder. (Statista)

# 6. Britisk legetøjs- og spilfremstillingsomsætning nåede £ 469 millioner i 2015. (Statista)

# 7. I 2010 blev 16,5 milliarder pund brugt på spil, legetøj og hobbyer. I 2016 blev der brugt 21,83 milliarder pund på disse poster. (Statista)

# 8. Britisk legetøjsbutik genererer en omsætning på 2 milliarder pund til støtte for de lokale økonomier. Fra 2013 til 2018 har den årlige vækst inden for dette markedssegment i gennemsnit været 1,3%. (IBIS World)

# 9. Der er over 600 detailhandlere, der i øjeblikket opererer inden for den britiske legetøjsindustri salgskæde. Cirka 13.000 mennesker er direkte ansat i dette segment af branchen. (IBIS World)

# 10. I gennemsnit bruges omkring £ 350 på hvert barn i alderen 0-9 år til nyt legetøj i løbet af et år. Gennemsnitprisen for et nyt legetøj, der er købt, er 8,95 £. (NPD Group)

# 11. Med 3,4 mia. Pund i omsætning i 2017 er Storbritannien det fjerde største legetøjsmarked i verden i dag. På trods af fald, oversteg vækstraterne i 2016, hvad Frankrig og USA kunne opnå i deres legetøjsindustri. (NPD Group)

# 12. 36% af legetøjssalget produceret i Storbritannien er onlinesalg. Klik-og-indsaml salget er steget med en hastighed på 14% årligt, hvilket indikerer, at fysiske butikssteder også er vigtige for branchen. (NPD Group)

# 13. 50% af salget, der sker inden for den britiske legetøjsindustri hvert år, sker inden for 8 uger før juleferien. (Sammenslutning af legetøjsforhandlere)

# 14. 99% af virksomheder, der er aktive inden for legetøjssektoren i Europa, betragtes som SMV’er. 88% af virksomhederne betragtes som mikrovirksomheder og beskæftiger 10 eller færre mennesker. (BTHA)

#femten. I EU-28 er der i øjeblikket omkring 220.000 mennesker beskæftiget i legetøjsindustrien. De fleste af disse muligheder er i Storbritannien. (BTHA)

#seksten. 60% af det legetøj, der findes i den britiske industri, er nyudviklede produkter hvert år. I et givet år vil 90% af legetøjsproducenterne bringe mindst et nyt produkt på markedet, sammenlignet med det globale branchegennemsnit på 40%. (BTHA)

# 17. Den britiske legetøjsindustri sælger over 400 millioner enheder hvert år. (BTHA)

# 18. 72% af forældrene siger, at legetøjets kvalitet er en afgørende faktor for, om de vil foretage et køb eller ej. 48% af forældrene siger, at de ser på legetøjsbedømmelser eller anmeldelser online. (Mærkevisning)

# 19. Negative anmeldelser har en direkte indvirkning på online legetøjssalg. 51% af forældrene siger, at forsøg på at finde et “godt” legetøj online er en vigtig frustration for dem, når de handler. (Mærkevisning)

Britiske legetøjsindustri tendenser og analyse

Der er flere usikkerheder, der har en negativ indvirkning på den britiske legetøjsindustri. Fra Brexit til forfalsket legetøj fra Asien og Stillehavsområdet, kæmper industrien med at finde en sikker base lige nu. Selvom tendensen i det sidste årti har været positiv, har der fra 2015 til 2018 været segmenter, der har kæmpet for at klare sig.

På grund af disse problemer viser den nuværende 5-årige prognose for den britiske legetøjsindustri et forventet gennemsnitligt fald på 0,2%.

Visse påvirkninger på legetøjsmarkedet, såsom udviklingen af ​​nye film- / legetøjsfranchiser, kan ændre denne negative prognose. Mange af de franchiser, der forventedes at generere positivt overskud, især fra Disney, har ikke levet op til forventningerne. Kombineret med væksten i elektronik, spillekonsoller og mobile enheder kan selv forældre, der begrænser skærmtid, ikke bringe et stort løft til industrien.

Legetøj vil altid være tæt på. Fremtiden for denne industri er sikker. Det er branchens værdi og dens økonomiske bidrag, der vil være i tvivl i de næste 5 til 10 år.