21 Storbritannien Halvlederindustri Statistik, tendenser og analyse

Halvlederproduktion begyndte med et samarbejde mellem Plessey Semiconductors og Geoffrey Dummer fra RSRE om at skabe den første fungerende IC -model i 1957. Dette var et helt år, før Jack Kilby producerede den første chip i Texas Instruments, som ofte betragtes som verdens første halvleder.

På trods af at den er verdens første, har den britiske halvlederindustri minimal indvirkning på det globale marked. Selvom efterspørgslen efter chips fortsat stiger, er denne industri ganske sårbar. I 2017, da Apple besluttede at begynde at designe sine egne grafikchips, mistede britiske halvlederproducenter mere end 60% af deres markedsværdi på en enkelt dag.

Manta lister i øjeblikket i alt 65 virksomheder, der beskriver sig selv som ansvarlige for halvledere eller relaterede enheder i Storbritannien.

Vigtig statistik fra den britiske halvlederindustri

# 1. I 2017 beløb den britiske halvlederproducents LED -salg sig til 12,93 millioner pund. I 2008 var det samlede salg på 7,49 millioner pund, selvom det nuværende salg ligger uden for 2015 -højden på 16,9 millioner pund. (Statista)

# 2. Salget af halvlederudstyr fra producenternes salg af dele beløb sig til 12,03 millioner GBP i 2017. Dette omfatter salg af transistorer, dioder og lysfølsomme halvlederanordninger. (Statista)

# 3. Eksport af lysfølsomme halvlederenheder var i 2017 lige under 160 millioner pund værd (Statista).

# 4. Importen af ​​lysfølsomme halvlederudstyr til den britiske halvlederindustri beløb sig til 1,4 mia. Pund i henholdsvis 2014 og 2015. (Statista)

# 5. I 2015 var Kina ansvarlig for mere end 58% af det globale halvlederforbrugermarked. Amerika var ansvarlig for 12%, mens Europa var ansvarlig for 6% af dette marked. Japan kom ind med en andel på 5,5%. (Statista)

# 6. Storbritannien er i øjeblikket opført som den ottende største industrielle nation i verden i dag. Hvis de nuværende tendenser fortsætter, bliver det det femte største land for fremstilling i 2022. (Producenten)

# 7. Produktion udgør samlet 70% af selskabsrelateret F&U, 44% af den samlede britiske eksport og 11% af GVA. Den samlede fremstilling er ansvarlig for beskæftigelsen af ​​2,6 millioner mennesker. (Producenten)

# 8. Europa oplevede en vækst på 21,7% i halvlederindustrien i 2017 i forhold til tallene i 2016. Kun Amerika registrerede et højere vækstniveau i denne periode på 37,7%. Kina oplevede en vækst på 16,4%, mens Japan oplevede en vækst på 15,5%. (Ugentlig elektronik)

# 9. Fra februar 2017 havde den globale halvlederindustri oplevet 19 på hinanden følgende måneders årlige salgsstigninger med en hidtil uset tocifret vækst i alle sektorer. (Ugentlig elektronik)

# 10. 17 af de 25 bedste halvledervirksomheder i verden har udviklings- eller designoperationer i Storbritannien. (Institut for International Handel)

# 11. Elektronik -sektoren i Storbritannien er hvert år 16 milliarder GBP værd for den lokale økonomi. Mere end 300.000 mennesker er beskæftiget inden for forskellige områder af elektronik, hvoraf halvlederindustrien er en vital byggesten. (Institut for International Handel)

# 12. For high-end forbrugerelektronikprodukter er Storbritannien det største marked i Europa. Mere end 18.000 virksomheder udvikler i øjeblikket produkter, der indeholder halvledere, herunder high-definition fjernsyn, spilkonsoller og mobiltelefoner. (Institut for International Handel)

# 13. Storbritannien har i øjeblikket en andel på 40% af elektronikdesignindustrien i Europa. Nuværende erfaring inden for branchen fokuserer på integrerede kredsløb (IC’er), RFID og optoelektronik samt elektroniske komponenter. (Institut for International Handel)

# 14. Mere end 150 uafhængige elektroniske designhuse er i øjeblikket en del af den britiske halvlederindustri, som er mere end noget andet land i Europa. (Institut for International Handel)

#femten. Hvad angår medicinsk elektronik med halvleder, er der mere end 3.000 aktive virksomheder i Storbritannien. For dette segment af branchen er den gennemsnitlige omsætning £ 13 mia. (Institut for International Handel)

#seksten. National Health Service forventes at udskifte op til 80% af sit nuværende maskineri med opdateret medicinsk elektronik i de næste 5 år. (Institut for International Handel)

# 17. I 2010 tegnede kommunikationsrelaterede produkter sig for 20% af halvlederindustriens samlede produktion i Europa, hvoraf Storbritannien er det største generelle marked. (Institut for International Handel)

# 18. 22% af den samlede del af den europæiske halvlederindustri i 2010 svarede til bilmarkedet. Storbritannien er et af de 5 største bilproduktionsfirmaer i Europa med over 2 millioner motorer og 1 million biler produceret hvert år. (Institut for International Handel)

# 19. Militære indkøb tegnede sig for 1% af halvledermarkedet i 2010, hvor Storbritannien var den næststørste forsvarseksportør i verden. (Institut for International Handel)

# 20. Storbritannien er også verdens største marked for smarte transportsystemteknologier. 1 ud af 4 CCTV -installationer verden over produceres i Storbritannien. (Institut for International Handel)

# 21. 30% af verdens førende teknik- og teknologiuniversiteter er i Storbritannien. Cirka 11.000 studerende uddanner hvert år med en grad, der på en eller anden måde er relateret til elektronik. (Institut for International Handel)

UK Semiconductor Industry Trends and Analysis

Den britiske halvlederindustri kan have få produktionsmuligheder, men den er rig på design, implementering og salg. Titusinder af virksomheder er afhængige af den forsyningskæde, der er etableret af denne industri, og skaber et sofistikeret netværk af produkter og tjenester, der hjælper den gennemsnitlige person med at eje moderne elektroniske enheder.

Mere end 1.700 virksomheder arbejder alene i belysningsforsyningskæden, som er forbundet med den britiske halvlederindustri.

Hvad den siger om denne industri er kløften mellem eksport og import af halvledere, der er nødvendig. Det meste af fremstillingen af ​​produkter produceres med importerede halvledere, så vækstmønstrene i Kina og Amerika er integrerede komponenter i denne industri.

Denne industri vil forblive lille, stabil og rentabel. Selv med løbende Brexit -bekymringer kan du forvente, at vækstmønstrene, der findes her, ligner dem, der findes i resten af ​​verden.