18 Statistik, tendenser og analyse af den mexicanske beklædningsindustri

Mexico er en stor producent af tekstiler. Med sin industri baseret på konkurrencedygtige lønomkostninger og dens geografiske nærhed til USA, tillader NAFTA -aftalerne at kapitalisere begge sektorer for at skabe et bedre prospekt segment for garn, tekstiler og udstyr produceret af amerikanske eksportører.

63% af den mexicanske beklædningsindustri er koncentreret i de nordøstlige og centrale områder af landet. Denne region omfatter områderne Mexico City, Puebla og de fleste af de amerikanske grænsestater, der repræsenterer i alt 1,3% af BNP. I 2017 nåede eksporten fra den amerikanske tekstilsektor til Mexico 5,99 milliarder dollar. Importen udgjorde derefter $ 2,5 milliarder i samme år.

Den mexicanske beklædningsindustri har i de senere år nydt godt af en nedsættelse af tolden på importen fra USA. Med nye initiativer til at styrke virksomheder, der er aktive, kombineret med et skub for at håndhæve eksisterende skatteregler, har de mange fordele, dette land har gjort det til det førende eksportmarked for USA inden for specialindustrielle stoffer siden 2008.

Den samlede værdi af beklædningsindustrien i Mexico i 2018 var cirka $ 22,08 milliarder. Det var en stigning på 8,4% i forhold til året før.

Væsentlig statistik over den mexicanske beklædningsindustri

# 1. I 2016 tegnede eksporten til Mexico af amerikanske industri- og specialstoffer for 50% af det samlede beløb for USA, hvilket repræsenterer en stigning på 1,1% i forhold til året før. (US Department of Commerce)

# 2. Det største marked for amerikanske medicinske tekstiler er Mexico, som repræsenterer 27% af det nationale marked i den mexicanske beklædningsindustri. (US Department of Commerce)

Statistik over tøjindustrien i Mexico efter markedsandel for Sears, Coppel og Zara

# 3. 78% af forbrugerne, der handler i Mexicos beklædningsindustri, siger, at de ønsker temperaturkontrolfunktioner i de produkter, de vælger. Det er den samme procentdel, som du vil have rynkebestandighed og letplejede funktioner indbygget i dit tøj. (Global livsstilsmonitor)

# 4. 76% af forbrugerne siger, at de sandsynligvis vil lede efter modstands- eller lugtbekæmpelsesfunktioner i deres tøj inden for det næste år. (Global livsstilsmonitor)

# 5. 75% af de mennesker, der handler i den mexicanske beklædningsindustri, siger, at pletbestandighed er en af ​​de mest essentielle egenskaber ved deres tøj. 74% ønsker at se flere fugtighedsreguleringsfunktioner indbygget i hvert element, mens 70% ønsker UV -beskyttelse. (Global livsstilsmonitor)

# 6. 51% af forbrugerne i Mexico siger, at de sandsynligvis vil købe tøj, der hjælper med at lindre stress. 47% siger, at de ville købe noget, der har hydratiseringskontrol. 44% siger, at tøj, der overvåger deres puls, ville være attraktivt for dem. (Global livsstilsmonitor)

# 7. 94% af forbrugerne i Mexico siger, at miljøproblemer påvirker deres daglige liv på en eller anden måde, så de køber bestemte beklædningsgenstande. Kun 75% af forbrugerne i USA er enige i denne stemning. (Indbygget bomuld)

# 8. 78% af forbrugerne, der arbejder med den mexicanske beklædningsindustri, siger, at de gør en aktiv indsats for at genbruge deres tekstiler eller tøj. (Indbygget bomuld)

# 9. To ud af tre forbrugere siger, at de køber tøj, der er fremstillet af bæredygtige eller naturlige materialer frem for syntetiske stoffer, når de har et valg. (Indbygget bomuld)

# 10. 69% af forbrugerne siger, at bæredygtighedens indflydelse på tøjkøb er vigtig for deres overordnede beslutningsproces. Kun 46% af forbrugerne i USA er enige i denne erklæring, mens 61% af verdens befolkning ville være enige. (Indbygget bomuld)

Statistik for den mexicanske beklædningsindustri efter markedsstørrelse for kvinder, mænd, drenge og piger

# 11. Den gennemsnitlige forbruger i Mexico vil bruge cirka $ 166 på tøj i løbet af året. Det tal er 7% mere end året før. (Statista)

# 12. Det største markedssegment for den mexicanske beklædningsindustri er tøj til piger og kvinder, der repræsenterer i alt 7,7 milliarder dollar i 2018. (Statista)

# 13. Cirka 415.000 medarbejdere modtager direkte beskæftigelsesmuligheder gennem den mexicanske beklædningsindustri hvert år. Cirka 22.000 tøjfirmaer var aktive i landet i 2013. (NovaLink)

# 14. Tekstil- og beklædningsindustrien i Mexico repræsenterer cirka 6% af landets BNP hvert år. Det giver også omkring 20% ​​af alle beskæftigelsesmuligheder i fremstillingsindustrien, der er tilgængelige i Mexico. (NovaLink)

#femten. 63% af den eksport, Mexico sender hvert år, involverer tekstil- og beklædningsindustrien. Dette tal blev reduceret i totalværdi med 5,1% i 2015, men var stadig værd at cirka 6,5 ​​milliarder dollars. (Textile Outlook International)

#seksten. Mere end 87% af de beklædningsgenstande og tekstiler, som Mexico eksporterer hvert år, er bestemt til USA. Dette tal har været konstant siden 2012. Canada er den næststørste importør af mexicansk tøj, der repræsenterer 1,9% af den samlede værdi. (Textile Outlook International)

# 17. Forskellige produktkategorier har oplevet kraftige fald i efterspørgslen siden 2015 med bomuldsstrømper på mere end 57%. Ulddragter til mænd og drenge faldt med omkring 36%, mens undertøj i syntetiske fibre faldt med 29%. Vævede skjorter til mænd og drenge faldt også med 28%. (Textile Outlook International)

# 18. I øjeblikket er der 73 varer og syv tekstiler, der oplevede en lavere importafgiftssats under status som mest foretrukne nation, der trådte i kraft i januar 2019 (Textile Outlook International).

Statistik over e-handelsbeklædningsindustrien i Mexico

Tendenser og analyse af tøjindustrien i Mexico

Mexicos beklædningsindustri forventes at fortsætte med at vokse med en 7,5% hastighed gennem mindst 2022. Afhængigt af hvordan økonomiske forhold med USA udvikler sig under den omformaterede NAFTA -aftale, kan dette tal være meget højere frem til 2026, da der opstår flere forretningsmuligheder for landet .

Der er også en betydelig risiko at overveje for denne industri. Selvom kompensationssatserne i Sydøstasien stiger, er mindstelønnen, der tilbydes i Bangladesh og Indien, meget lavere end hvad mexicanske arbejdere tjener for lignende arbejde. Efterhånden som den indenlandske industri fortsætter med at vokse, kan internationale eksportmuligheder skrumpe, da priserne trækker Mexico ud af det globale marked.

Nichemarkedssegmenter vil fortsat trives i Mexico, som de gør i USA, da værdien af ​​varer fortsat stiger. Forvent, at industrien fortsat vil drage fordel af en gunstig valutakurs til den amerikanske dollar, men med størstedelen af ​​indflydelsen, der sker med den nordlige grænse end med nogen anden handelspartner.