29 Alaska Mining Industry Statistik og tendenser

Den rapporterede værdi af Alaska minedrift i 2017 var $ 3,15 mia. Dette tal repræsenterer en stigning på næsten 12% i forhold til året før. Selvom mange af tallene var i tilbagegang i flere år, bragte de rebounds, der blev oplevet i 2017, branchen til en tilstand af økonomisk sikkerhed, den ikke havde set i mere end et årti.

Zink var det vigtigste metal, der blev produceret i staten Alaska i 2017 og tegnede sig for mere end halvdelen af ​​den samlede produktion. Udviklingsomkostninger i staten steg igen til $ 299 millioner, hvor metalminer stod for 89% af investeringerne. Store miner i regionen brugte 29% af statens efterforskningsbudget, hvilket indikerer en stigning i aktiviteterne for deres uudviklede udsigter.

I slutningen af ​​2017 var der mere end 6.200 aktive føderale krav repræsenteret i Alaskas minedrift. Der var også mere end 34.000 statsminedriftskrav. Disse totaler repræsenterer en stigning på 230% og dækker næsten 3 millioner hektar i alt.

Minedrift har altid været en af ​​hovedårsagerne til, at Alaska var en økonomisk mulighed for USA, selvom de første transaktioner blev anset for sindssyge. Mineindustriens nuværende tilstand viser, at det stadig er en klog investering.

Vigtig statistik fra Alaska Mining Industry

# 1. Mineralefterforskningsudgifter i staten Alaska udgør i alt cirka 60 millioner dollars om året. I 2017 oversteg dette tal 110 millioner dollars. Siden 1981 er mere end 3,5 milliarder dollar blevet brugt i staten på disse programmer. (McDowell Group)

# 2. Mere end 30 store efterforskningsprojekter kørte i Alaska i 2016. Kun fem driftsminer tegnede sig for 49% af efterforskningsudgifterne i løbet af året. (McDowell Group)

# 3. Minedriftsselskaber har investeret mere end 6 milliarder dollar i udviklingen af ​​mineprojekter i staten. Mere end 217 millioner dollars blev brugt alene i 2016, hvor langt størstedelen af ​​disse penge gik til eksisterende operationer. Fort Knox, Pogo, Red Dog, Kensington og Green’s Creek miner modtager typisk størstedelen af ​​de årlige investeringer. (McDowell Group)

# 4. Der var mere end 230 alluviale guldminer i drift i Alaska i løbet af 2016, hvilket gav mere end 51.000 ounces guld. Mere end 50% af de aktive sind er i det østlige indre af staten. (McDowell Group)

# 5. I øjeblikket er yderligere 120 sand- og grusoperationer en del af Alaskas minedrift, hvilket giver omkring 17 millioner dollars i produktionsværdi på statsjord. (McDowell Group)

# 6. 43% af værdien af ​​mineralproduktionen i Alaska går til zinkproduktion, med guld på andenpladsen med 39%, efterfulgt af sølv og bly med henholdsvis 8%. (McDowell Group)

# 7. Efterforskningsudgifter til Alaska minedrift steg 105%i 2017. Udviklingsudgifter steg 38%, mens estimerede industriindtægter steg 7%. (Alaska Department of Revenue)

# 8. Antallet af efterforskningsjob, der er til rådighed i Alaskas minedrift, steg med 59% i 2017 og tilbød i alt 254 job. Kombineret udviklings- og produktionsbeskæftigelse opnåede en gevinst på 2% med 66 yderligere stillinger rapporteret. (Alaska Department of Revenue)

# 9. Estimeret omsætning for kommuner og staten fra minedriftsgebyrer, royalties, skatter og salg udgjorde mere end $ 120 millioner i 2017. Det var en stigning på 73% fra året før. (Alaska Department of Revenue)

# 10. Cirka 3.400 mennesker er i øjeblikket ansat på fuld tid i Alaskas minedrift, en stigning på 5% fra 2016-tal. (Alaska Department of Revenue)

# 11. Permanent Fund tjente 5,2 millioner dollars fra Alaska minedrift i 2017. (Alaska Department of Revenue)

# 12. Heltidsarbejdere, der er ansat i Alaska minedrift, brændte en median årsløn på mere end $ 108.000 i 2016. Det tal er mere end det dobbelte af medianlønnen i staten det år, $ 53.160. (McDowell Group)

# 13. Alaska minedrift betalte mere end $ 404 millioner i samlede årslønninger, inklusive indkomst tjent af freelancere, der arbejdede deres egne fornøjelsesminer for at opnå guld. (McDowell Group)

# 14. Cirka 1.200 sæsonjobs er tilgængelige på grund af den fornøjelse med minedrift, der forekommer i Alaska. Cirka $ 40 millioner i overskud kom fra dette segment af branchen i 2013. (McDowell Group)

#femten. Cirka 79% af medarbejderne i fuldtidsstillinger ved de seks producerende miner i Alaska minedrift er hjemmehørende i vores stat. De forskellige jobrotationer, som industrien tilbyder, gør det muligt for medarbejderne at bo hvor som helst i staten, hvilket skaber jobmuligheder for mennesker i landdistrikterne, hvor der ville være få andre måder at arbejde på. (McDowell Group)

#seksten. Minedriftsmedarbejdere repræsenterer i øjeblikket 55 forskellige samfund i staten Alaska, inklusive produktion af grus, guld, sand og sten. (McDowell Group)

# 17. Bureau of Land Management administrerede 55 aktive minedriftsplaner sammen med 28 notifikationsniveauoperationer, der primært var placeret langs Dalton Expressway-hjælpekorridoren, Fortymile River-regionen og området Steese-Central. (Alaska Department of Revenue)

# 18. Staten modtog 436 nye ansøgninger eller fornyelser om tilladelse til at mine i Alaska i 2017. Dette var en stigning på 2,5% fra året før. 326 af dem var til minedrift, 59 ønskede at bruge sugemudring, og resten var til udforskning af hård sten. (Alaska Department of Revenue)

# 19. Den gennemsnitlige person i Alaska skal bruge mere end 10.000 pund sten til at bruge til veje, broer, bygninger og andre konstruktionsformål. Yderligere 7.500 pund grus og sand hjælper med at lave asfalt, beton og diverse materialer. (Koalition for Mineraler Uddannelse)

# 20. 43% af efterforskningsudgifterne i Alaska involverer polymetalliske behov, mens 42% involverer ædle metaller. Basismetaller tegner sig for 13%, og diverse behov tegner sig for resten af ​​midlerne. (McDowell Group)

# 21. Det arktiske depositum i Alaska repræsenterer 27 millioner tons angivne og udledte ressourcer. Disse materialer omfatter bly, guld, sølv og zink. Den gennemsnitlige kobberkvalitet i området er 3,2% og en tilsvarende kobberkvalitet på 5,9%, hvilket gør det til en glimrende mulighed for at udvide ressourcer i regionen. (McDowell Group)

# 22. Trilogy og South32 var i stand til at fordoble størrelsen på deres Bornite -fodaftryk i 2017, som nu måler 5.000 fod ved 8.000 fod. (Alaska Department of Revenue)

# 23. Mere end $ 42 millioner i efterforskningsudgifter i 2017 gik til massive sulfidforekomster. Yderligere $ 29 millioner gik til at udforske guldårer, mens $ 26 millioner gik til indtrængningsguld. (Alaska Department of Revenue)

# 24. Cirka 2,8 millioner dollars blev brugt i staten Alaska på magnetit, grafit, kul, REE, PGE-Ni-Cu og meta-sedimentært indgivet guldsand. (Alaska Department of Revenue)

# 25. Metaludvinding i staten Alaska er den femte største motor i statsøkonomien. 90% af sindene i segmentet ejes eksternt. (Trekking af terrestrisk sandhed)

# 26. Der var 30 projekter i Alaska, der allerede brugte $ 1 million hver på efterforskning i 2011. (Ressourceudviklingsråd)

# 27. Minedriften i staten betaler hvert år cirka 20 millioner dollars til Alaska Railroad Corporation for forsendelser af grus og kul. De bidrager også med yderligere 20 millioner dollars årligt til Alaska Industrial Development and Export Authority for at udnytte statslige faciliteter. 4,8 millioner dollars blev også sendt i 2013 til Alaska Mental Health Trust. (Ressourceudviklingsråd)

# 28. Vandet omkring staten Alaska menes at indeholde cirka 30% af de kendte genvindelige offshore -ressourcer i USA. (AOGA)

# 29. Selvom de genvindelige kulreserver i Alaska i alt udgør 2,3 milliarder tons, er der kun en aktiv mine, der støtter industrien på nuværende tidspunkt. Ingen af ​​de kul, staten producerede i 2017, blev eksporteret, og det meste blev brugt i lokale kraftværker eller institutionelle brugere. (US Energy Information Administration)

Alaska Mining Industry Trends and Analysis

Minedriftspotentialet i staten Alaska er tydeligt på grund af dets rigelige naturressourcer. Staten er blandt de 10 bedste inden for global distribution af kul og primære metaller. Mere end 12% af verdens kulressourcer findes i regionen, hvilket gør den til den næststørste i verden i dag. Alaska rangerede også sjette i blyproduktion, niende i guld, butik i sølv og ellevte i kobber.

En af grundene til, at mineindustrien i Alaska fortsat er økonomisk relevant, er, fordi staten tilskynder bosættelser og jordudvikling til at stille ressourcer til rådighed for maksimal brug i samfundets interesse. Med sin placering i Pacific Rim er der betydelige fordele ved at arbejde i staten for nationale og internationale leverandører.

Der er også nye muligheder for at overveje for minedriften, hvor USA’s regering åbner nationale reserver for muligheden for fremtidig efterforskning. Selvom der altid vil være en vis usikkerhed i Alaskas minedrift, forbliver dens styrke konsistensen af ​​det produkt, som de forskellige miner producerer for at skabe enorm værdi for staten og nationaløkonomien.