18 Statistik og tendenser i Australian Apparel Industry

Siden 2014 har den australske beklædningsindustri stået over for mange udfordringer. Forsigtige udgiftsvaner, øget konkurrence og stigende lejeomkostninger skaber negative konsekvenser for den disponible indkomst. På trods af disse udfordringer har detailhandelssegmentet i branchen stadig opnået en gennemsnitlig årlig vækst på 2% om året.

Når alle segmenter i den australske beklædningsindustri kombineres, er de ansvarlige for omkring 220.000 job. Dette tal omfatter modellering og styling beskæftigelse.

Australien eksporterer også tekstiler til en værdi af 6,1 milliarder dollar, hvoraf de fleste er råvarer. Disse varer sælges derefter til den europæiske luksusmærkeindustri med base i Italien, Frankrig eller Storbritannien.

Medmindre andet er angivet, giver statistikken nedenfor tal i australske dollars.

Vigtig statistik fra den australske tøjindustri

# 1. Australien har to store internationale modevirksomheder, der begge er fokuseret på surf slid. Billabong har en markedsværdi på 1,5 milliarder dollar med en årlig omsætning på 1,1 milliarder dollar og er det største offentlige selskab i beklædningsindustrien. Rip Curl har en markedsværdi på $ 884 millioner med en årlig omsætning på $ 431 millioner og er et privat selskab. (Fashion United)

# 2. Beskæftigelse inden for beklædningsfremstillingssegmentet i industrien (som omfatter tekstiler, læder og fodtøj) er cirka 37.000 mennesker om året. (Fashion United)

Australsk tøjindustri statistik efter markedsstørrelse

# 3. Der er omkring 21 milliarder dollar i detailsalg hvert år for den australske tøjindustri, med en anslået hjemmemarkedsværdi på næsten 30 milliarder dollar. (Fashion United)

# 4. Beklædningsindustrien eksporterer hvert år omkring 65 millioner dollars hovedbeklædning og fodtøj. Tasker, rejsevarer og lædervarer beløber sig til yderligere 44 millioner dollars. (Fashion United)

# 5. Den australske beklædningsindustri importerer hvert år tøj og tekstiler til en værdi af 11,5 milliarder dollars, hvor herredragter (853 millioner dollars) er den største kategori. T-shirts ($ 794 millioner), trøjer, sweatshirts og pullovere ($ 736 millioner) og kvinders dragter ($ 510 millioner) er også vigtige importkategorier. (Fashion United)

# 6. Industrien eksporterer mere end 90 millioner dollars i brugt tøj og tekstiler hvert år. (Fashion United)

# 7. Den australske tøjindustri eksporterer mere end $ 250 millioner tøj hvert år. (Fashion United)

# 8. Over 110.000 fuldtids- og deltidsarbejdere understøttes af Australiens tøjindustri med over 11.000 virksomheder involveret. (IBIS World)

# 9. Det hurtigst voksende segment af den australske tøjindustri er i. Siden 2013 har dette segment oplevet gennemsnitlige årlige vækstrater på 19,5%og nåede en samlet værdi på 2 milliarder dollar for første gang. (IBIS World)

# 10. Luksushandelsmarkedet for beklædning inden for branchen er også værdiansat til $ 2 mia. I Australien, hvor segmentet oplever en årlig vækst på mere end 10%. (The Guardian)

Australsk beklædningsindustri statistik efter samlet forbrug efter stat

# 11. Kina tegner sig for over 70% af den australske import af beklædningsgenstande og tekstiler. Selv med sin nærhed til nedsatte markeder er den gennemsnitlige pris på tøj og fodtøj meget højere lokalt end i USA. (US Commercial Service Australia)

# 12. Den australske beklædningsindustri eksporterer uld til en værdi af omkring $ 2,9 milliarder hvert år. Yderligere 2,5 milliarder dollars i bomuldseksport bidrager også til den lokale økonomi. (Australian Trade and Investment Commission)

# 13. Tre af Australiens designstudier er i top 50 i verden. RMIT er rangeret som 17., Fashion Design Studio på 23. og UTS på 28. (Australian Trade and Investment Commission)

# 14. Mode-e-handel i Australien er et segment, der er værdiansat til over $ 3,1 mia. Mere end 60% af de penge, der bruges online til at købe tøj i landet, svarer til lokale købmænd. (Håndterbar)

#femten. Væksten i online shoppingtendenser for den australske beklædningsindustri er højere i storbyområderne (22%) end i landdistrikterne. Mere end 15% af alle modeudgifter sker online i landet i dag. (Håndterbar)

#seksten. Den 18-24-årige demografiske person er ansvarlig for 23,8% af de samlede online-udgifter til modeartikler i Australien, der leder alle aldersgrupper. Den 25 til 34 år gamle demografiske rangerer på andenpladsen med 19,6% af indkøbene. Den efterfølges af den demografiske gruppe på 35 til 44 år (16%), 45 til 54 år (15,9%) og 55 til 64 år (13,9%). (Håndterbar)

# 17. 37% af australierne i den 18-24-årige demografi siger, at de køber tøj og modeartikler fra sengen. (Håndterbar)

# 18. Næsten 40% af online modeindkøb, der håndteres af den australske tøjindustri, er spontane. Nummer et driver til et e -handel køb er værdi, efterfulgt af bekvemmelighed, derefter variation. (Håndterbar)

Australsk tøjindustri statistik efter online shopping

Australian Apparel Industry Trends and Analysis

Fordi det er et dyrt arbejdsmarked, kan værdien af ​​australsk tøj ikke måles i forhold til Bangladesh-baserede producenter og lavtlønsmarkeder. Det er derfor, at fokus i denne industri har en tendens til at være på basale forbrugsvarer, såsom læder og tekstiler eller luksusmodevarer.

Selvom beklædningsindustrien gør spring og grænser inden for produktudvikling og detailadgang, er meget af industrien stadig fokuseret på hjemmemarkedssalg. Selv tekstiler, der er 100% lokale, eksporteres kun for at blive importeret under et andet designermærke til en højere pris. Tilstedeværelsen af ​​mode er stærk i landet, men den har ikke den samme adgang til det globale marked som andre store tøjleverandører.

For at skifte gear, når industrien i Australien ud til verdens bedste designere og mærker for at skabe præsentationsmuligheder. Camilla og Marc, for eksempel, fejrede deres 15 -års jubilæum ved at bringe gæster til Outback. De brugte 60 tons sten- og sandformationer til at fremvise en af ​​deres unikke samlinger under Mercedes-Benz Fashion Week.

Kun tiden vil vise, om din indsats kan betale sig. I mellemtiden vil fortsat drivkraft for indenlandske indtægtsstigninger og markedsandele være en topprioritet for den australske beklædningsindustri.