18 fordele og ulemper ved e -mailmarketing

Hvis du har et websted, har du sandsynligvis fået at vide, at du skal lave e -mailmarkedsføring. Det er rigtigt? Svaret kan overraske dig. Mange websteder foretager NUL e -mailmarketing og kan stadig være en succes. Andre er afhængige af e -mailmarketing for deres succes. Hvilken mulighed er den rigtige for dig? Lad os tage et kig på fordele og ulemper ved e -mailmarketing for at finde ud af det.

Hvad er fordelene ved e -mailmarketing?

1. Du får et øjebliksbillede af effektivitet.

Næsten alle nuværende e -mailmarketingplatforme tilbyder dig en pakke med analyser, der giver dig mulighed for at se, hvad det er, der tiltrækker dine besøgende eller abonnenter. Dette giver dig mulighed for at holde styr på, hvad der fungerer godt, og hvad der slet ikke fungerer. Disse oplysninger kan fortælle dig, om du opfylder måldemografien eller ej.

2. Du kan drive gentagen trafik til dit websted.

E -mailmarketing kan lede dine besøgende til dit websted igen og igen, når du har noget værdifuldt at tilbyde dem. Det behøver heller ikke at være et salgsargument. Nogle gange er det bare at tilbyde en gratis video, download eller et andet produkt for at få folk til at vende tilbage. Dette giver dit brand mulighed for at være øverst i dine besøgendes sind, så de vil opsøge dig, når du har noget, de ønsker eller har brug for.

3. Det er en rentabel måde at tiltrække dit publikum.

E -mailmarketing kan gøres billigt, især hvis du skriver dine egne e -mails. Du kan bogstaveligt talt sende tusindvis af e -mails hver måned for kun et par hundrede dollars med nogle platforme. For mange virksomheder er mængden af ​​forretninger, de får fra disse e -mails, nok til at betale for omkostningerne ved at sende dem og meget mere.

4. Hjælper med at opbygge relationer.

E -mails kan hjælpe dine besøgende med at se den personlige side af din virksomhed. Det er en mulighed for at være autentisk med din topdemografi, og det er den bedste måde at starte et nyt forhold til dem. Når en kunde eller kunde føler, at de kender dig, så er de mere loyale over for dit brand og er mere tilbøjelige til at handle med dig end med konkurrenterne, selvom dine priser er højere.

5. Apropos mærker … e -mailmarketing hjælper dig med at oprette en.

Alt for ofte tænker vi på et “mærke” som et visuelt logo, som vi ser. Et mærke er meget mere end det. Det er også det budskab, som folk får, når de ser det logo. Design, farver og organisering af dit brand som et visuelt fodaftryk er vigtigt, men det informative fodaftryk er lige så vigtigt. E -mailmarketing kan hjælpe dig med at fastslå det informative fodaftryk.

6. Hver e -mail kan tilpasses.

Du kan skrive så meget eller så lidt som du vil med en e -mailmarketingkampagne. Du kan skræddersy din besked til specifik demografi, hvis du ønsker det. Hver besked kan målrettes, hvilket ikke er noget, der er tilgængeligt på andre områder af marketing.

7. Det giver dig mulighed for at demonstrere din ekspertise i nichen.

De fleste forbrugere ønsker at handle med det firma, der tilbyder dem det bedste tilbud. “Værdi” oversættes ofte som “pris”, men det er ikke den eneste måde at levere værdi på. At være ekspert i hvad du gør, så folk kan spare tid og penge, er en måde at levere værdi på. At løse problemer for mennesker giver værdi. At tilbyde gratis ressourcer, som ingen andre tilbyder, er en måde at vise værdi på. Erfaring i en niche er mere end bare udbud og efterspørgsel, som e -mailmarketing kan demonstrere på mange meningsfulde måder.

8. E -mails er meget lette at dele.

Hvis nogen kan lide de oplysninger, du har givet med en e -mailmarketingkampagne, er alt, hvad de skal gøre, at trykke på linket “Frem”. Dette giver dem mulighed for at få dit budskab ud til andre mennesker, der måske nyder det, du har haft at sige, uden at skulle gøre noget ekstra arbejde for at få den ekstra eksponering.

9. E -mailmarketing kan udføres på få minutter.

Det er en af ​​de hurtigste måder at oprette et tilbud eller værditilbud lige nu. Dette giver dig mulighed for at reagere på konkurrencen, forbedre en direct mail -kampagne … mulighederne er praktisk talt uendelige.

Hvad er ulemperne ved e -mailmarketing?

1. Mange mennesker gider ikke engang åbne deres e -mail.

I god e -mail får du muligvis en 1 til 5. Åben hastighed. Det betyder, at 20% af de e -mails, du sender, åbnes. Der er virksomheder, der føler, at en 10-15% åben sats er fint. Faktum er, at folk får e -mails fra alle og alt i disse dage. Det er overalt. Hvis nogen føler, at deres e -mail ikke er en prioritet, bliver den slettet. Og hvis der slettes nok, sendes det automatisk til din spam -mappe.

2. Spamfiltre eliminerer mange muligheder for e -mailmarketing.

Lad os sige, at din e -mail ikke automatisk slettes eller filtreres fra en indbakke. Det vil højst sandsynligt aldrig nå den gennemsnitlige bruger i første omgang. Spamfiltre fjerner mange e -mails, før nogen ser dem. Derfor opfordrer mange e -mail -marketingfolk nye abonnenter til at tilføje e -mailen til deres sikre liste.

3. E -mailmarketing kræver konstant opdatering.

E -mails fungerer kun, hvis de sendes regelmæssigt. Når oplysninger er inkonsekvente, bliver dette en afspejling af en virksomheds ry. Ingen ønsker at handle med et firma, der ikke er konsekvent. Der skal dog også være en omhyggelig balance i mængden af ​​information, som folk modtager. Den gennemsnitlige person modtager mere end 2.000 brandbeskeder hver dag; din e -mail kan ligne lidt mere informativ hvid støj.

4. Der er meget e -mailmarketing i disse dage.

Næsten alle har prøvet e -mailmarketing mindst én gang. Det er ikke ualmindeligt, at nogen modtager mere end 100 e -mails om dagen fra forskellige mærker, der forsøger at sælge noget. For at din indsats skal skille sig ud, skal det på en eller anden måde være anderledes. Det betyder ofte at have en online tilstedeværelse, der omfatter alt fra YouTube til Facebook og alt derimellem.

5. Det er så let at afmelde en e -mailmarkedsføringsindsats.

Du har oplysningerne. Du har sendt dine første e -mails. Nu har dine abonnenter et afmeldingslink, som de kan klikke på for at stoppe med at modtage dine e -mails. I det øjeblik dine e -mails bliver irriterende, er det det øjeblik, der klikkes på linket. E-mails skal altid tilbyde indhold af høj kvalitet for at være effektivt, og i sidste ende er det derfor marketingindsats på dette område ofte mislykkes.

6. E -mails skal være lydhøre i designet.

Omkring halvdelen af ​​al internettrafik i dag kommer fra en mobil eller hybrid enhed. Borte er dagene med HTML -e -mails på stationære eller bærbare computere. Du ved virkelig ikke, hvor du måske vælger nogen til at læse din e -mail. Det kan være på en iPhone, iPad, Samsung -tablet … næsten alt. Det betyder, at dine e -mails skal være lydhøre i design for at se professionelle ud på alle enheder og browsere.

7. Du kan gøre alt rigtigt og ikke få et svar.

E -mails skal have et vist handlingsniveau indbygget i budskabet, for at det kan være et nyttigt marketingmedium. At være underholdende er vigtigt, ligesom det er informativt, men du skal have det sidste slag der. Selv når nogle mennesker desværre stadig kan vælge ikke at handle. Du kan tilbyde folk trin-for-trin instruktioner og blive ved med at modtage beskeder, fordi dine e-mail-læsere er forvirrede over, hvad de skal gøre derefter.

8. E -mails kan virke personlige, men de mangler ofte et personligt præg.

E -mailmarketing vil altid være et forbillede, medmindre du er villig til at skrive en personlig besked til tusindvis af potentielle abonnenter, og hvem har tid til det? Du kan prøve at rette det ved at bruge navneskilte, byplaceringskoder og andre former for generel tilpasning, men folk er ikke dumme. De ved, at du har skrevet et modelbrev. Men hvis indholdet er værdifuldt, vil dette negative aspekt ofte blive overset.

9. Hastede e -mails kan hurtigt få et mærke til at se uprofessionelt ud.

Selvom det er muligt at skrive en e -mail på bare et par minutter, er det nødvendigt at lave en korrektur på den e -mail, før du sender den. Grammatikproblemer, stavefejl … får mailen til at se uprofessionel ud. Hvis inkonsekvens kan få folk til at tøve med at købe noget af dig, skal du forestille dig, hvad der sker, når mangel på professionalisme er det indtryk, der efterlades.

Fordele og ulemper ved e-mailmarketing viser, at det kan være en let og omkostningseffektiv måde at hjælpe med at øge en virksomheds mærke rækkevidde. Det kan også blive det første skridt i en katastroferejse, hvis negativer ikke håndteres korrekt. Med lidt tid, lidt eftertanke og en fremadrettet-første tilgang er det muligt at oprette en yderst effektiv kampagne på trods af de udfordringer, der måtte opstå.