12 fordele og ulemper ved personalegoder

Vidste du, at arbejdsgivere ikke er lovpligtige til at tilbyde visse fordele? Betalt ferietid, sygetid og endda forsikringsdækning betragtes som valgfri. Derfor kan evaluering af fordele og ulemper ved personalegoder, hvis du er arbejdsgiver, være en værdifuld øvelse.

Hvad er fordelene ved personalegoder?

1. Pakker med gode fordele hjælper med at tiltrække og fastholde gode medarbejdere.

De mest populære fordele er en god sygesikringsdækning, der omfatter tandlæge- og synstjenester, sammen med en omfattende feriepolitik eller fleksible muligheder for sygetid. Når du kan tilbyde fordele, der har værdi, er du mere tilbøjelig til at tiltrække og fastholde værdifulde medarbejdere.

2. Der kan være skattefradrag til rådighed.

Arbejdsgivere, der tilbyder fordele, kan drage fordel af at kunne trække planbidrag fra deres skat. Dette inkluderer alle forsikringsmuligheder, pensionsbidrag, et tillæg på 401.000 kr. Og andre omkostninger forbundet med fordele.

3. En god fordelspakke kan spare dig penge på lønninger.

Mange medarbejdere er villige til at acceptere en lavere løn i bytte for en bedre fordelspakke. I betragtning af at lønninger ofte er den største udgift for de fleste virksomheder, kan dette virkelig hjælpe med et stramt budgetår.

4. Gode fordele kan reducere medarbejdernes fravær.

Dette gælder især, når der er en omfattende sygesikringsplan. Wellness -initiativer, der hjælper arbejdsgivere med at spare penge, og som potentielt kan give medarbejdere mulighed for at udvide deres forsikringsmuligheder eller optjene belønninger, hjælper også med at reducere antallet af sygedage, der kan tages.

5. En fuld fordelspakke kan reducere churn.

En af de største skjulte omkostninger, hver virksomhed har, er omkostningerne ved uddannelse af en ny medarbejder. Høje omsætningshastigheder kan generere titusinder af dollars i omkostninger pr. Nyansat, der kan undgås ved at investere i en god pakke medarbejderydelser.

6. Skab rekrutteringsmuligheder fra mund til mund.

Hvis en medarbejder holder 6 ugers ferie hvert år, vil de fortælle deres familie og venner om den utrolige fordel. Denne spænding skaber en naturlig brandambassadør for virksomheden, der hjælper dem med at rekruttere flere gode medarbejdere uden omkostninger ved at annoncere et ledigt job over en længere periode.

Hvad er ulemperne ved personalegoder?

1. De koster penge.

Det gennemsnitlige sæt medarbejdergoder er i dag næsten lig med det beløb, der betales i løn. Dette er et udgiftsniveau, der skal styres effektivt, især da mange medarbejdere ikke ser en fordel som en del af deres indkomstpakke.

2. Der er få muligheder for visse arbejdsgivere.

Små virksomheder er især begrænsede i den type personalegoder, de kan tilbyde. Det skyldes, at de bedste fordele, især pensions- eller pensionsordninger, generelt har højere administrationsomkostninger, som den lille virksomhed muligvis ikke har råd til.

3. Ydelsesomkostninger er ikke statiske.

Dette gælder især for arbejdsgivere, der yder omfattende sundhedsforsikringsydelser. Stigningen i udgifterne til sygesikring har været konstant og hurtig, hvilket betyder, at fordele reduceres, eller at der betales flere omkostninger for at opretholde den nuværende fordelspakke. Selv med lov om overkommelig pleje på plads, gør det stadig det vanskeligt at budgettere for omkostninger årligt.

4. Der kan være problemer med lovlig overholdelse.

Visse fordele skal ydes til medarbejderne på en bestemt måde. For at sikre, at en virksomhed overholder disse betingelser, skal der betales advokatgebyrer for at kontrollere, at alt er lovligt leveret. Det er endnu en ekstra omkostning, som mange medarbejdere ikke er klar over, eksisterer som en måde at give dem de fordele, de har brug for.

5. Fejl i personalegoder kan føre til retssager.

Hvis en virksomhed begår en fejl ved at give en medarbejder en lovet fordel, er det meget sandsynligt, at de vil anlægge sag. Der kan også være lovbestemte sanktioner forbundet med en sådan fejl, plus der skal betales yderligere advokatudgifter ud over omkostningerne ved den fordel, der stadig skal leveres.

6. Selv store fordelspakker kan betragtes som “utilstrækkelige”.

Der vil altid være nogle medarbejdere, der føler, at de er overanstrengede og underbetalte, uanset hvor god fordelspakken er.

Når det kommer til fordele og ulemper ved personalegoder, er målet normalt at tiltrække og fastholde de bedst mulige medarbejdere på det lokale arbejdsmarked. Gode ​​fordele ses som en måde at inspirere til højere grad af medarbejderlojalitet. Hvis omkostningerne ved disse fordele kan styres, kan det være godt at give dem, selvom de ikke er lovpålagt i alle jurisdiktioner.