17 Statistik og tendenser for den japanske luftfartsindustri

Luftfartsindustrien i Japan er en interessant gruppe leverandører. Selvom mange virksomheder, der er involveret i branchen i dag, har mere end 100 års fremstillingserfaring, begyndte mange af dem først at lave fly eller flykomponenter før efter afslutningen af ​​Anden Verdenskrig.

Kato Manufacturing, en af ​​fremstillingsgiganterne inden for industrien, begyndte at fremstille landbrugsværktøjer.

En del af problemet med den japanske luftfartsindustri skyldes konsekvenserne af krigen. Landet fik forbud mod at lave fly i slutningen af ​​krigen, hvilket eliminerede industrien helt. Forbuddet blev ophævet for årtier siden, bortset fra at industrien aldrig har været i stand til at komme sig fuldt ud.

Da kommercielle jetfly, ligesom YS-11, blev bygget, lykkedes det ikke. Det fik industrien til at lide endnu flere tilbageslag.

Interessant statistik fra Japans luftfartsindustri

# 1. I 2015 beløb luftfartsindustrien i Japan sig til 2,13 billioner yen, en stigning på 5,9% i forhold til året før. 1,79 billioner yen blev opnået i flysegmentet og 338 milliarder yen i rumsegmentet. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 2. Flyrammer og relaterede dele eller tilbehør oplevede en stigning på 32 milliarder yen. Denne del af industrien tegner sig for 61% af den samlede flyproduktion i Japan. (Society of Japanese Aerospace Companies)

Japans luftfartsindustri statistik

# 3. Motorer og tilhørende udstyr steg med 102 milliarder yen, hvilket tegner sig for en tredjedel af branchens samlede flyproduktion. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 4. Den samlede værdi af civile flyeksport i 2015 var 950 milliarder yen. Ca. 53% af den samlede flyproduktion inden for industrien er rettet til eksportmarkedet. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 5. USA leverer den højeste omsætning til den japanske luftfartsindustri og nåede næsten 2,8 billioner yen i 2015. EU rangerede som nummer to med en omsætning på næsten 2,2 billioner yen. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 6. Japan -fly er en 35% partner med Boeing 787 -projektet, der deltager i midtervinger og fremadskrog. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 7. Japan er den femte største helikopterproducent i verden i dag, ledet af OH-1 lysobservationshelikopter, som blev fuldt udviklet indenlands. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 8. 60% af de komponenter, der findes i Mitsubishi Regional Jet -projektet, leveres af virksomheder baseret i USA. (US Department of Commerce)

# 9. Industrien har opnået en succesrate på 96,3% ved lancering med sit # 9 H-IIA lanceringskøretøj. 23, der hjælper med at udvide branchens rumsegment i samlet værdi. (Maine International Trade Center)

# 10. Ifølge tal sidst opdateret i 2012 er der i øjeblikket 35.000 mennesker ansat i den japanske flyindustri. Omkring 8.000 af jobmulighederne er direkte relateret til rumrelaterede aktiviteter. (Maine International Trade Center)

# 11. Forsvarsrelaterede projekter tegner sig nu for mindre end 50% af det samlede salg, der genereres af den japanske flyindustri hvert år. (Maine International Trade Center)

# 12. I 2012 var 15 lande ansvarlige for mere end 70% af den samlede amerikanske luftfartseksport Japan var det største eksportmarked med 8,4 milliarder dollar i modtaget varer. 8% af amerikansk eksport går til Japan. Kina og Frankrig er på samme niveau. (US Department of Commerce)

# 13. Den japanske luftfartsindustri er en 23% programpartner i A320 neo -motoren, der er ansvarlig for at udvikle komponenter såsom lavtryksaksler, ventilatorer og kompressormoduler. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 14. Japan eksporterede mere end 954 milliarder yen af ​​flykomponenter i 2015, mens det importerede mere end 1,3 billioner yen. (Society of Japanese Aerospace Companies)

#femten. Industriens største eksport involverer flyrammedele, der genererede mere end 618 milliarder yen i omsætning i 2015. E / G -dele er den anden primære sektor i industrien, der genererer 328 milliarder yen i omsætning. (Society of Japanese Aerospace Companies)

#seksten. Den Europæiske Union importerer mere end 103 milliarder yen E / G -dele hvert år, mens USA importerer mere end 533 milliarder yen flyskrogdele. (Society of Japanese Aerospace Companies)

# 17. Japans flyindustri importerer også mere end 386 milliarder yen flyskrogkomponenter fra USA hvert år, men kun 166 milliarder yen flyskrogdele. (Society of Japanese Aerospace Companies)

Japans luftfartsindustri tendenser og analyse

Der er mange udfordringer, som den japanske luftfartsindustri skal stå over for i de kommende dage. I flere årtier stolte industrien på forsvarsudgifter og militære kontrakter for at generere indtægter. Det sidste passagerfly, der blev fremstillet i Japan, blev lanceret for mere end 40 år siden, lige i begyndelsen af ​​en æra med jetmotorer til industrien.

Japan har aldrig produceret et civilt jetfly. De har en vis erfaring med at bygge militære modeller.

For at industrien skal lykkes, skal den først kunne konkurrere med lavpriskonkurrenter i Kina og Rusland. Boeing, Bombardier, Airbus og Embraer har stor kontrol over flysegmentet i den globale industri. Dette har skabt blandede resultater for dem i Japan, der ønsker, at deres nation igen skal blive en produktionsgigant.

Den japanske regering tegnede mere end 1,5 milliarder dollar for at hjælpe med de seneste udviklingsomkostninger. I øjeblikket er der ingen konkurrencedygtige produkter i horisonten fra et civilt synspunkt, hvilket betyder, at fremstilling af motordele og komponenter fortsat vil være et vægtpunkt for omsætningen.