37 Begravelsesindustriens statistik og tendenser

 1. Antallet af begravelsessteder i USA er i øjeblikket 19.322. Antallet har været støt faldende siden 2004, hvor der var 21.528 anlæg i drift. (Red Book of the National Funeral Directory)

# 2. 86% af begravelseshjem i USA er privatejet af en person eller familie. Resten ejes af børsnoterede selskaber. I øjeblikket ejes 12% af Service Corporation International. (National Association of Funeral Directors)

Amerikansk begravelsesindustri statistik efter samlet markedsstørrelse

# 3. Det gennemsnitlige begravelsessted i USA håndterer cirka 113 opkald hvert år. Det understøtter ansættelsen af ​​tre fuldtidsarbejdere og fire deltidsarbejdere. (National Association of Funeral Directors)

# 4. 58% af begravelsesbyråerne håndterer 150 eller færre sager hvert år. 8,5% af begravelsesbyråer håndterer 501 eller flere sager om året. (National Association of Funeral Directors)

# 5. I 2012 genererede begravelseshjem 13 milliarder dollars i omsætning. Yderligere 3,3 milliarder dollar blev genereret af krematorier og kirkegårde inden for branchen. (National Association of Funeral Directors)

# 6. Cirka 108.000 mennesker er ansat i USA ved begravelsesindustrien hvert år. Yderligere 32.600 mennesker er ansat på en kirkegård eller krematorium. (National Association of Funeral Directors)

# 7. I 2017 var det grundlæggende servicegebyr, der blev opkrævet af et begravelsesbyrå i USA, $ 2.100. Dette gebyr er ikke noget, der kan nægtes. (National Association of Funeral Directors)

# 8. De gennemsnitlige omkostninger ved at flytte resterne af en elsket til et begravelsesbyrå i USA er $ 325. Balsamering kommer med et mediegebyr på $ 725. Med alle andre omkostninger er medianprisen for en begravelse med visning og begravelse over $ 7.300. (National Association of Funeral Directors)

# 9. De gennemsnitlige omkostninger ved en hvælving i USA er $ 1.395 pr. 2017. (National Association of Funeral Directors)

# 10. Cirka 42% af mennesker vælger at blive kremeret på grund af omkostningerne forbundet med en almindelig begravelse i USA. (Forbes)

Begravelsesindustriens statistik efter forudplanlagte servicehuse

# 11. Den økonomiske aktivitet, der genereres af begravelsesindustrien, bidrager i alt med 20 milliarder dollar til USA’s økonomi hvert år. (Forbes)

# 12. Cirka 1,5 millioner mennesker bliver direkte passet af begravelsesindustrien hvert år og arbejder sammen med deres kære for at skabe en varig sidste arv. (Kontanter)

# 13. De dyreste omkostninger ved en standard begravelse for mange familier er kisten. Der er en påslag på 289% på engros-til-detail-kasser, og nogle er endda højere end det. (Forbes)

# 14. SCI, der fortsat erhverver flere begravelsessteder hvert år, har en markedsværdi på 4 milliarder dollars og beskæftiger i øjeblikket mere end 21.000 mennesker i tre lande. (Forbes)

#femten. Mere end 50% af befolkningen i USA har ikke testamente. Det betyder, at der er mere end 1 milliard dollar i livsforsikringsydelser, der ikke er gjort krav på, fordi informationer blev glemt, mistet eller ikke blev kommunikeret korrekt til andre. (Forbes)

#seksten. Uden testamente kan omkostningerne ved skifte være 400% eller mere. Selv med et fastlagt testamente er der ekstra uventede omkostninger at overveje, der går ud over omkostningerne ved begravelsen. (Forbes)

# 17. Den gennemsnitlige løn for en begravelsesdirektør i USA er kun $ 50.000 om året. (Bureau of Labor Statistics)

# 18. De gennemsnitlige omkostninger ved en kremeringstjeneste er kun 10% af de gennemsnitlige omkostninger ved en traditionel begravelse. (Forbindelsesdirektører)

# 19. Der er i øjeblikket omkring 57 millioner mennesker i USA, der er over 60 år. I 2022 anslås det, at der vil være 76 millioner mennesker i denne demografiske tidsalder. (PBS)

# 20. Den gennemsnitlige lejepris for en hårdttræskiste, der plejede at se en dag i USA, er $ 1.000. (PBS)

# 21. Gennemsnitsomkostningerne ved en kiste, der engroshandler for $ 325, sælges af et begravelsesbureau for $ 1.295. (PBS)

# 22. Nevada har den højeste kremering i USA, hvor 73% af befolkningen vælger det. Mississippi har den laveste kremering, kun 13%. (PBS)

# 23. I 2010 sagde 33% af mennesker, at de valgte kremering på grund af omkostningerne ved en almindelig begravelse. I 1990 havde kun 19% af mennesker det samme perspektiv. (PBS)

# 24. 72% af kirkegårde, der har besluttet at “gå grønt”, har rapporteret en stigning i efterspørgslen. I øjeblikket er der dog kun omkring 100 kirkegårde, der faktisk kvalificerer sig som en grøn kirkegård i USA på dette tidspunkt. (Green Burial Council)

# 25. Populariteten af ​​hjemmebegravelser er stigende. Cirka 200 kvinder er i øjeblikket ansat som “dødsmodemødre” for at hjælpe familier med at planlægge en begravelse derhjemme. (Den nye republik)

# 26. På trods af tilstedeværelsen af ​​begravelsesreglen, som blev vedtaget i USA under Reagan -administrationen, oplyser 25% af begravelsesstederne ikke deres priser online eller personligt. (National Public Radio)

# 27. Siden 2011 har mere end 4.000 “cafeer” af død været afholdt i næsten 50 lande rundt om i verden. (Kvartsmedier)

# 28. Den gennemsnitlige kremeringsproces tilføjer lige så meget kuldioxid til atmosfæren som et køretøj, der kører 600 miles. For at imødekomme denne miljøhensyn er alkalisk hydrolyse blevet en lovlig begravelsesmulighed i 15 stater. (AARP)

# 29. Over 400 udbydere tilbyder i øjeblikket miljøvenlige begravelsesmuligheder for familier. En grøn begravelse kan koste op til 50% mindre for familier i forhold til en traditionel gudstjeneste. (AARP)

# 30. Omkostningerne ved en hjemmebegravelse kan være så lave som $ 200, hvis dine nærmeste bliver begravet i ejendom, du ejer. (National Alliance of Domestic Begravelser)

# 31. I en nylig undersøgelse sagde 35% af familierne, at de ville være “ekstremt” interesserede i at have en terapihund til stede ved en begravelse. (National Funeral Directors of America)

# 32. I 2014 sagde 30,5% af mennesker, at det ikke var vigtigt at have en krop til stede ved begravelsen af ​​en elsket en. Yderligere 26,7% af befolkningen sagde, at det “ikke var særlig vigtigt.” Kun 17,3% sagde, at det var “meget vigtigt” at have kroppen til stede. (National Association of Funeral Directors)

# 33. 44% af respondenterne til en undersøgelse fra 2014 sagde, at det var vigtigt for dem at have et religiøst element ved en begravelse, fra 49,5% i 2012. (National Association of Funeral Directors)

# 34. 34% af familierne sagde, at de ville overveje at få en festmand til at forestå deres begravelse frem for at have en religiøs embedsmand til gudstjenesten. (National Association of Funeral Directors)

# 35. 51% af mennesker siger, at det at have en begravelse er en vigtig tradition i livet. 39,3% beskriver begravelser som en “fidus” eller som noget, der “de er ligeglade med noget”, de vil have den billigste mulighed. (begravelseOne)

# 36. 25% af mennesker vil have deres begravelsesgæster til at bære lyse farver i stedet for traditionel sort. 1 ud af 6 personer siger, at de gerne vil have et tema indarbejdet i deres begravelse. (National Association of Funeral Directors)

# 37. 15% af mennesker har ikke deltaget i en begravelse i de sidste 5 år. 30% siger, at de kun har deltaget i 1 eller 2 begravelser inden for denne tidsramme. (National Association of Funeral Directors)

Begravelsesindustriens tendenser og analyse

Det, der har skadet begravelsesindustrien, ud over de dårlige public relations med høje påslagspriser på nødvendige varer, er det faktum, at familier tjener mindre nu end i tidligere generationer. Der er simpelthen ikke penge nok til at betale for de traditionelle udgifter til sidste vågne, service og begravelse. Når en familie kan bruge $ 1.000 på en kremering i stedet for $ 10.000 på en begravelse, virker det som en let beslutning at tage.

Derfor leder begravelsesbranchen efter flere forskellige måder at stoppe denne trend på. Avanceret begravelsesplanlægning giver familier mulighed for at forudbetale tjenester for at lette byrden for andre familiemedlemmer. Mulighederne for tilpasning øges, ligesom miljøvenlige muligheder begrænser balsamering.

Hold øje med, at industrien fortsætter med at bevæge sig væk fra familieejerskab, da omkostningerne fortsat stiger.

Cirka 2 millioner mennesker dør hvert år i USA. Der vil altid være et behov for begravelsesindustrien i USA og rundt om i verden. Hvordan det behov opfyldes, kan ændre sig.