17 Hummusindustriens statistikker og tendenser

Hummus er en tyk pålæg lavet med en kombination af formalet kikærter, sesamfrø, olivenolie, hvidløg, tahini og citron. Det er en ret, der stammer fra Mellemøsten og vinder popularitet for at være tilgængelig i restauranter og butikker rundt om i verden.

Variationer i smagsprofiler har været med til at udvide hummusmarkedet i de seneste år. Shoppere kan finde alt fra hot pepper -versioner til en hvidløgshummus med ekstra oliven.

Ægte hummus er en glimrende kilde til B -vitaminer og flere mineraler. På bare en portion får du 7% af din anbefalede daglige værdi for kostfibre. En kop hummus indeholder 14,5 gram protein og kan hjælpe med at stabilisere blodsukkerniveauet.

Globalt er hummusens smagsvariationer mindre rigelige med vægt på, hvordan klassisk hummus laves. Der er dog nogle internationale variationer, der er svære at finde på det amerikanske marked, såsom israelske muligheder, der inkluderer limabønner, svampe og endda kødprodukter.

Interessant statistik fra hummusindustrien

# 1. I 2015 var det mest populære hummus, der blev solgt i USA, Sabra. Det havde en dollar markedsandel på mere end 60%. I 2006 havde Sabra en markedsandel på godt 17%. (Statista)

# 2. Sabra har også en markedsandel på 24% af det canadiske hummusmarked. (Statista)

Statistik over hummusindustrien i USA efter markedsstørrelse og markedsandel

# 3. Private label hummus i USA har oplevet de samme vækstniveauer som Sabra siden 2006. I 2015 stod private label hummus for mere end 10% af alle produktkøb til forbrugere. (Statista)

# 4. I 2016 lagrede omkring 1 ud af 4 husstande i USA mindst et hummusprodukt i deres køleskab. Det repræsenterer branchens indtægter på mere end 725 millioner dollars årligt. (NBC News)

# 5. I 1996 udgjorde det amerikanske hummusmarked kun $ 5 millioner i omsætning. (NBC News)

# 6. I 2009 producerede landmænd i USA omkring 25 millioner pund kikærter. For at imødekomme den øgede efterspørgsel efter hummus på det amerikanske marked producerede landmænd mere end 100 millioner pund for første gang i 2016. (NBC News)

# 7. I 2015 led Sabra et tilbageslag med sin hummusproduktion, da mere end 30.000 tilfælde af hummus blev tilbagekaldt på grund af mulig Listeria -forurening. Imidlertid blev der ikke rapporteret om sygdomme efter tilbagekaldelsen, hvilket hjalp salget med at forblive stærkt for mærket, som delvist ejes af PepsiCo. (NBC News)

# 8. I en undersøgelse fra 2014 blandt amerikanske forbrugere har anslået 80 millioner mennesker i befolkningen aldrig hørt om hummus. (Hurtigt selskab)

# 9. Siden tiltrædelsen af ​​PepsiCo er Sabra -mærket vokset mere end 400%. Det betyder, at de tjener mere end 370 millioner dollars om året på deres hummus -salg. (Hurtigt selskab)

# 10. Det globale hummusmarked forventes at nå en samlet værdi på 1,1 milliarder dollar inden 2022. Hvis du kan nå denne prognose, afspejler det en CAGR for 2022. (Fremtidig markedsundersøgelse)

US Hummus Industry Statistik efter detailomsætningsvækst

# 11. Fra 2016 -salgstallene for alle hummus -smag udgør klassisk hummus den største markedsandel. Næsten 9% af al solgt hummus afspejler den klassiske kategori. (Fremtidig markedsundersøgelse)

# 12. Når man ser på pasta- og pålægsmarkederne, står hummus for mere end halvdelen af ​​alt salg. (Fremtidig markedsundersøgelse)

# 13. Den gennemsnitlige kikærtbonde i USA giver i gennemsnit 1.750 pund pr. Acre. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 14. Washington er den førende stat i USA inden for dyrkning af kikærter og tegner sig for 36% af den samlede produktion. Idaho ligger lige bag på andenpladsen og leverer 35% af det samlede marked. Montana leverer også sunde 20% af det samlede kikærtemarked. (Agricultural Marketing Resource Center)

#femten. Gennemsnitprisen på amerikanske kikærter i 2016 var $ 55,17 $ pr. Hundrede pesos, hvilket afspejler en stigning på 18% i forhold til året før. (Agricultural Marketing Resource Center)

#seksten. Omkring 20% ​​af kikærtafgrøden i USA er kontraheret. Resten har en tendens til at blive solgt på pengemarkedet. Næsten alle kikærter, der dyrkes, markedsføres via processorer, før de når deres endelige destination. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 17. Den gennemsnitlige amerikaner spiser omkring 1.85 pund hummus hvert år, hvilket er en stigning på 1,2 pund fra det foregående år. (Agricultural Marketing Resource Center)

Salgsstatistik for madsaucer i USA

Hummus -industriens tendenser og prognoser

I 2016 erklærede De Forenede Nationer, at det ville blive det internationale pulsår. Udtrykket “bælgfrugter” er et andet udtryk, der refererer til bælgfrugter, såsom kikærter. Formålet med reklamen var at tilskynde til forbrug af fødevarer som hummus, fordi de er nærende og bæredygtige.

Med et skub for at fodre verden overkommelig og sund mad, placerer hummus sig umiddelbart øverst på listen. Det opbevarer godt, når det er tilberedt korrekt, opfylder mange kostbehov, og dagens marked understøtter en række smagsprofiler for at tilskynde flere til at prøve det.

Sabras dominans på hummusmarkedet, især i USA, rejser nogle bekymringer for industrien som helhed. Hvis der sker noget med Sabra, hvem udfylder hullerne for forbrugerne?

Amerikanerne lægger hummus på alt, ligesom de gør i Mellemøsten. Du kan finde mærke hummus opskrifter, der indeholder hummus kartoffelmos. Der er stadig et stort vækstpotentiale på dette marked, især i private label -industrien, hvilket kan tilskynde til innovation af store mærker.

Hvis du ikke har prøvet hummus, skal du være forberedt. Der vil være et skub for at lægge det på dit bord snart.