21 Singapore prydfiskindustri Statistik og tendenser

I Singapore fokuserer prydfiskindustrien stadig på traditionelle landbrugsmetoder. Sollys er for eksempel påkrævet for at give fisken et ekstra niveau af glans. Tidligere hjalp disse traditioner med at etablere en dominerende industri. Siden 1985 er værdien af ​​international eksporthandel vokset med en konstant årlig vækstrate på 14%, hvor udviklingslande tegner sig for mere end to tredjedele af den samlede værdi af eksporten.

I dag ser det imidlertid ud til, at Singapores prydfiskindustri har mange problemer. Med højere forsendelsesomkostninger, mere konkurrence og udløbne jordlejemål, hvis landmænd ikke opfylder de forventede kvoteniveauer, kan denne industri være helt væk i 2022.

Statistik om Singapores prydfiskindustri

# 1. Eksportværdier for Singapores prydfiskindustri i 2016 blev opført til 43 millioner dollars. Det svarer til en markedsandel på 14,1% for industrien. (Asia News Channel)

# 2. I 2007 tilbød industrien eksport til en værdi af næsten 69 millioner dollars. På det tidspunkt repræsenterede prydfiskindustrien mere end 20% af verdensmarkedet. (Asia News Channel)

# 3. Flere lande har udviklet konkurrencedygtige industrier for at imødegå Singapores dominans på dette marked. Indonesien, Thailand og Malaysia har mere arbejdskraft til rådighed for industrien og mere plads, der kan bruges til landbrug. (Asia News Channel)

# 4. En af de største kampe i prydfiskindustrien er transportinfrastruktur. Industrien sender fisk på passagerfly for at opfylde leveringstider på 36 timer eller mindre. (Asia News Channel)

# 5. Prydfisk, der tilbringer tid pakket i trange rum, oplever et højt stressniveau, hvilket påvirker værdien af ​​hver forsendelse, hvis det tager for lang tid at nå den tiltænkte destination. (Asia News Channel)

# 6. Singapore har 125 dekorative dambrug i drift i øjeblikket, men de fleste af dem er placeret i Sungei Tengah eller Lim Chu Kang, som er i den nordvestlige del af den lille ø -nation. (Asia / Mothership News Channel)

# 7. Mellem 2000 og 2011 voksede den globale prydfiskindustri fra $ 181 millioner til $ 372 millioner. I 2012 eksporterede Singapore prydfisk til en værdi af 62 millioner dollars til mere end 80 forskellige lande. (Agri-Food and Veterinary Authority of Singapore)

Statistik: Antal prydfisk i Den Europæiske Union i 2016, efter land (i tusinder) |  Statista

# 8. På trods af at gå fra mere end 80 millioner dollars i den samlede eksport til 43 millioner dollars i eksporten i 2016, er Singapore fortsat nummer et eksportør af prydfisk til resten af ​​verden. (Moderskab)

# 9. De 5 mest populære arter, der eksporteres af Singapores prydfiskindustri, er guppies, mollies, platys, guldfisk og koi. (Moderskab)

# 10. Over 90% af ferskvands prydfisk er fanget opdrættet af industrien, sammenlignet med kun 25 marine racer, der er saltvands prydfisk. (Singapore Aquarium Fish Exporters Association)

# 11. Cirka 3 milliarder tons koraller handles årligt i prydfiskindustrien. (Singapore Aquarium Fish Exporters Association)

# 12. Hele prydfiskindustrien i Singapore, når du overvejer detailsalg, produkter, lønninger og materialer, har en anslået nettoværdi på omkring $ 15 mia. (Singapore Aquarium Fish Exporters Association)

# 13. Halveringstiden for koi, der eksporteres fra Singapore, er 15-20 år. Priserne for disse fisk spænder fra $ 3 til $ 150, afhængigt af fiskens sort og dens størrelse. (Strædetiderne)

# 14. Målet med Singapores prydfiskindustri er at skabe en unik shoppingoplevelse for importører. I alt er der omkring 500 forskellige arter af prydfisk, der til enhver tid er til salg. (Agrotechno -markedet)

Statistik: Husholdningsfiskernes penetrationshastigheder i USA fra 2007 til 2013 |  Statista

#femten. Lokale gårde repræsenterer omkring 40% af det samlede salg, der findes i regionen. Regionale gårde køber også lejlighedsvis fra lokale leverandører for at opfylde deres eksportforpligtelser. (Agrotechno -markedet)

#seksten. I gennemsnit eksporterer Singapores prydfiskindustri omkring 20% ​​af det samlede antal fisk, der sælges globalt. Et selskab, Quan Hu Corporation, menes at udgøre 5% af det samlede globale salg. (BBC)

# 17. Nye industrier, der involverer prydfisk, kan øge branchens levedygtighed i de kommende år. Spabehandlinger med prydfisk kaldet garra rufa spiser død hud og hård hud. (BBC)

# 18. Singapore -regeringen har også dannet forretningsudviklingsgrupper for at hjælpe med at redde branchen. Én mulighed, udviklet af Apollo Aquaculture Group, brugte en investering på 300.000 dollars til at udvikle nye recirkulationssystemer. Det gør det muligt at filtrere og genbruge vand, hvilket reducerer omkostninger til spildevand med op til 70%. (Asia News Channel)

# 19. Kløften mellem Singapore og de næste nationer, der eksporterer prydfisk, fortsætter med at lukke. I 2007 var forskellen mellem Singapore og andenpladsen mere end $ 34 millioner. I 2009 var forskellen kun $ 13 millioner. (FAO)

# 20. Tidligere har Singapore tilbudt prydfiskindustrien 10-årige lejemål for sit akvakulturrum. Efter at disse lejemål udløb, blev to eller tre års fornyelse tilbudt til de fleste landmænd. (Asia One)

# 21. De mest succesrige organisationer har aggressivt målrettet verdens førende prydfiskimportører. USA tegner sig for 17% af den samlede import med en værdi i 2012 på $ 13,4 millioner. Storbritannien ligger på andenpladsen, med 16% af den samlede import til en værdi af 12,2 millioner dollars. Japan, Tyskland, Holland og Frankrig har mellem 5 og 9% af andelen af ​​importværdien individuelt. (Agri-Food and Veterinary Authority of Singapore)

Her er et godt diagram fra FAO, der viser den globale værdi af prydfiskindustrien.

prydfiskindustri statistik

Singapore prydfiskindustri tendenser og analyse

Der er flere udfordringer for Singapores prydfiskindustri for at få succes i de kommende år. Der skal investeres i forskning og udvikling for at holde industrien konkurrencedygtig. På grund af usikkerhed inden for branchen på nuværende tidspunkt, herunder muligheden for tilbagekaldelse af jordtilbud, vil det være svært, hvis ikke umuligt, at finde eksterne investeringer.

Det betyder, at det er op til organisationerne i denne branche at arbejde for at redde sig selv. Ved at udvikle nye tanke, vandcirkulationsmetoder og andre plejeteknikker, der går ud over traditionelle metoder, kan der være en chance for succes.

For at forblive konkurrencedygtig skal industrien finde måder at retfærdiggøre sine begrænsede jordressourcer på. De skal innovere for at modvirke deres begrænsede arbejdskraftressourcer. Teknologi kan forbedre medarbejdernes produktivitet, men eksterne investorer er sandsynligvis nødvendige.