16 fordele og ulemper ved digital marketing

Reglerne ændrer sig muligvis i marketingverdenen, men der er nogle ting, der forbliver de samme. Digital marketing er noget, der ikke kan ignoreres, men de processer, der bruges til at nå mennesker via internettet eller andre digitale medier, ligner meget vellykket traditionel marketingindsats. Det gør det meget let at implementere en digital marketingplan lige nu.

På bagsiden er der specifikke ressourcer, platforme og processer, som du kan have brug for, når du overvejer digital marketing til din næste opsøgende indsats. Hvis du ikke har dem, kan du ende med at bruge penge uden at ramme din måldemografi.

Inden du begiver dig ind i denne verden, bør fordele og ulemper ved digital marketing overvejes, så du kan måle det engagement, du har brug for til din næste kampagne. Her er nogle af de vigtigste punkter at huske på.

Hvad er fordelene ved digital marketing?

1. Digital marketing har en meget lav pris.

Hvis du har et stramt budget, kan du ikke slå hvad digital marketing kan tilbyde. Nogle platforme kan endda handles gratis, hvis du er villig til at gøre en indsats for resultater. Selvom du imidlertid betaler professionelle for din digitale marketingindsats, kan omkostningerne være op til 50-75% lavere end sammenlignelige marketingindsatser med samme potentielle rækkevidde.

2. Digital marketing kan nå et massivt publikum.

Det problem, du har med traditionel marketingindsats, er, at du skal målrette mod en generel demografisk. Du kan målrette tv -seere, f.eks. Lyttere til radioprogrammer eller magasinlæsere. Direkte mail kan gå til et specifikt postnummer eller kvarter. Digital marketing kan dog nå ud til alle. Der er ingen grænse for omfanget af denne proces. Så længe nogen er forbundet til internettet på en eller anden måde, kan du nå dem med et marketingbudskab.

3. Digital marketing rummer flere demografier samtidigt.

Dette kan være den største fordel, du får, når du implementerer en digital marketingplan. Uanset hvor specifik din specifikke demografi er, kan du få dit budskab videre til folk i gruppen. Køn, alder, socioøkonomisk status: praktisk talt alle er online eller kan oprette forbindelse til internettet regelmæssigt i dag.

4. Digital markedsføring er hurtig, ligesom super ultra-hurtig.

Ifølge Statistic Brain er den gennemsnitlige opmærksomhedstid for en person online lige nu 8,25 sekunder. For ordens skyld er det kortere end en guldfisks opmærksomhed. Så det er godt, at digital marketing er hurtig nok til at følge med i disse kortere opmærksomhedsspænd. En statusopdatering, et nyttigt indlæg eller en lydhør kommentar er alt, hvad der kræves for at få dit brandbesked videre til en potentiel kundes sind.

5. Digital marketing når beslutningstagere.

Omkring 2 ud af 3 voksne, der har internetadgang og regelmæssigt bruger blogs, sociale medier og andre online kommunikationsværktøjer, betragter sig selv som beslutningstagere derhjemme. Det betyder, at du kan nå de mennesker, der bestemmer, hvordan de skal bruge deres penge frem for bare de mennesker, der skal spørge en anden, om de kan købe det, du tilbyder.

6. Digital marketing skaber brandinteraktioner.

Forretningstransaktioner vil altid indeholde to komponenter: hvor godt du kan løse et problem, og hvor dybt er forholdet, du har til en kunde. Digital marketing tilskynder til brandinteraktioner og hjælper dig med at opbygge effektive relationer. Så længe dine produkter, tjenester og digitale marketingindsatser tilbyder et stærkt værditilbud, har du altid mulighed for at foretage et salg.

7. Digital marketing giver dig mulighed for at udvide din kundeservice.

En af de største klager, som kunderne ofte har over et mærke eller virksomhed, er den manglende kundeservice, de modtager. Hvis du er på Twitter, Facebook eller reagerer hurtigt på e -mails, der sendes, kan du være foran visse problemer, der kan opstå under salgsprocessen. Dette kan hjælpe med at fjerne nogle af de negative kommentarer, der kan komme din vej og i sidste ende skade dit online omdømme, hvis det sker ofte nok.

8. Digital marketing skaber højere grad af mærkeloyalitet.

Forhold skaber loyalitet. Loyalitet skaber gentagne forretningsmuligheder. Det er meget mere rentabelt at tiltrække tilbagevendende kunder end konstant at nå nye købere. Digital marketing kan hjælpe dig med at etablere den loyalitet, du skal bruge for at styrke din virksomheds tilstedeværelse.

Hvad er ulemperne ved digital marketing?

1. Digital marketing kommer til at forbruge meget af din tid.

Ifølge data indsamlet af Social Media Today rapporterer mere end 60% af digitale marketingfolk at bruge mindst 6 timer om dagen på deres digitale marketingindsats. Omkring 1 ud af 3 digitale marketingfolk siger, at de bruger mere end 11 timer på at arbejde online hver dag. Det betyder, at det måske ikke koster meget at få en marketingkampagne i gang fra et økonomisk synspunkt, men du bliver nødt til at foretage en solid kapitalinvestering.

2. Digital marketing genererer altid negative offentlige reaktioner.

Digital marketing vil appellere til mange mennesker inden for en bestemt demografisk. Det eneste problem er, at ikke alle vil have et positivt svar på din indsats. Der vil være negative reaktioner, især fra folk, der måske føler, at dit brand har skadet dem på en eller anden måde. Der er trolde, der kan fungere for at ødelægge dit brand -ry, fordi det er “sjovt” for dem. Svindlere, spammere og andre problemer lurer også. Du skal have hård hud, når du arbejder online i dag.

3. Digital marketing tager nogle gange kontrol over dine hænder.

Nogle gange kan dette være en god ting, fordi din kampagne går viralt, og du ender med at få en masse uventet eksponering for dit brand -budskab. Det kan også være en dårlig ting, når nogen tager din marketingkampagne, sender negativt indhold om det, og dit indlæg ender med at blive viralt. Du kan virkelig få alt rigtigt og stadig opleve, at dit brands ry er blevet plettet i slutningen af ​​dagen.

4. Digital marketing kan gøre det svært at bestemme dit ROI.

Kun 1 ud af 3 digitale marketingfolk rapporterer, at de pålideligt kan måle de resultater, de modtager fra deres digitale marketingindsats. Yderligere 1 ud af 3 digitale marketingfolk siger, at de ikke ved, om de måler deres vigtigste præstationsmetrics eller indikatorer korrekt. Den anden digitale marketingmedarbejder i den gruppe på 3? Ja, de ved ikke engang, hvordan de måler deres ROI. Dette er et område, der skal løses, inden du starter din kampagne.

5. Digital marketing tager nogle gange kontrol over dine hænder igen.

Når du arbejder online, har du tillid til, at andres tjenester er pålidelige og tilgængelige. Hvis din digitale marketingindsats drejer sig om Facebook, og det websted har en lang afbrydelse, så har din kampagne også en lang afbrydelse. Det er for let at lægge alle dine æg i en kurv for at spare tid på at køre en kampagne, men det kan give bagslag i stor stil.

6. Digitale marketingkampagner er meget lette at kopiere.

Det tager bogstaveligt talt to museklik for at kopiere oplysninger fra din kampagneindsats. Nogle gange er det kun nødvendigt at skifte markedsandel fra din indsats ved at bytte et logo til et andet. Du skal være på vagt, når du markedsfører online for at sikre, at dine bestræbelser ikke bruges mod dig af dine konkurrenter i slutningen af ​​dagen.

7. Digital marketing kan fare vild i den hvide støj, der findes online.

Folk bliver oversvømmet med oplysninger i dag. Dette får mange mennesker til at scanne oplysningerne eller ignorere dem fuldstændigt, fordi de føler sig overvældet. Hvis din kampagne føles som internetreklame, ignorerer måske flere mennesker, hvad du har at sige, bare fordi de har informationstræthed.

8. Digital marketing dømmer dig efter første indtryk.

Første indtryk er selvfølgelig vigtigt overalt, men de kan være det vigtigste aspekt af en digital marketingindsats. Hvis det første indtryk af din kampagne er uprofessionelt på en eller anden måde, bliver dine produkter eller tjenester ikke taget alvorligt af de fleste mennesker, der støder på det. Du skal målrette mod personer, der er passende for dit produkt eller din service for at kunne skabe det positive første indtryk, der er nødvendigt.

Afslutningsvis

Disse fordele og ulemper ved digital marketing viser vigtigheden af ​​at være online, samt vigtigheden af ​​at have et klart og præcist budskab. Hvis du kan etablere et fristende værditilbud og derefter levere det løfte, kan du øge dine chancer for at opleve en vellykket kampagne.

Har du tidligere deltaget i en digital marketingkampagne? Hvad synes du er de vigtigste fordele og ulemper ved digital marketing, der bør overvejes, før du starter en kampagne? Vi vil meget gerne høre nogle af dine tanker om dette vigtige emne.