15 Statistik og tendenser for håndrensningsindustrien

Alkohol har været brugt som antiseptisk middel siden mindst 1300 -tallet. Det blev meget udbredt i det 19. århundrede, og i dag er det blevet til et bærbart produkt kaldet en håndsprit. Håndsprit er et flydende desinfektionsmiddel. Målet med at bruge dette produkt er at reducere mængden af ​​infektiøse midler, der kan være på hænderne.

Inden for hånddesinfektionsindustrien finder du flere forskellige produktkombinationer til rådighed. De fleste produkter indeholder en kombination af ethanol, isopropylalkohol eller n-propanol. For at en håndsprit skal være effektiv, skal den indeholde mindst 60% alkohol. Nogle versioner kan indeholde op til 95% alkohol.

Topmærker inden for hånddesinfektionsindustrien omfatter 3M Company, Procter and Gamble, Unilever, GOJO Industries og Best Sanitizers.

Vigtig statistik fra håndspritindustrien

# 1. Amerika er det største marked for hånddesinfektionsindustrien. Salget i USA repræsenterer mere end 25% af den globale omsætning, branchen kan generere. (Globale brancheanalytikere)

# 2. I løbet af den 5-årige periode, der sluttede i 2016, voksede den amerikanske håndspritindustri med en årlig hastighed på 4,7%. (IBIS World)

US Hand Sanitizer Industry Statistics efter samlet omsætning

# 3. Den nuværende estimerede amerikanske markedsværdi for salg af håndsprit er $ 195 millioner. I øjeblikket er kun 9 virksomheder aktive i fremstillingen af ​​håndsprit, hvilket repræsenterer direkte beskæftigelse af mindre end 300 personer. (IBIS World)

# 4. Verdensomspændende sygdomsudbrud driver salget af håndspritprodukter op. Under Ebola -udbruddet, der opstod, voksede branchens årlige omsætning med næsten 7%. (IBIS World)

# 5. Salget af håndsprit stiger for alle detailhandlere i influenzasæsonen i USA. Dagligvarebutikker rapporterede en stigning på 37% i salget af håndspritprodukter. C-Stores i USA tegner sig for omkring 18 millioner dollars i industriomsætning. (Beslutninger om dagligvarebutik)

# 6. Salget af professionelle håndplejeprodukter voksede med 3,6% i 2015, hvilket genererede mere end 1,5 milliarder dollars i omsætning på slutbrugerniveau. Øjeblikkelig hånddesinfektionssalg inden for dette marked voksede med en hastighed på mere end 5%. (Rens link)

# 7. I løbet af 12-månedersperioden, der sluttede marts 2015, solgte det canadiske marked i alt 5,88 millioner enheder håndsprit. (Statista)

# 8. Det samlede salg af håndplejeprodukter forventes at vokse med en årlig hastighed på 4% gennem mindst 2022. Øjeblikkelige hånddesinfektionsmidler forventes at fortsætte med at vokse med en hastighed på 5% i løbet af det år. (Institute of Specialty in Advertising)

# 9. I USA rapporterer kun 1 ud af 5 husstande, at de i øjeblikket køber mindst et håndspritprodukt hvert år. I 2012 brugte amerikanske husstande i gennemsnit 173,5 millioner dollars på hånddesinfektionsprodukter. I 2009 blev der brugt mere end $ 300 millioner på håndsprit. (Markedsur)

# 10. Hånddesinfektionsmidler har en udløbsdato op til den tid, som tests har vist, at produktets effektivitet kan vare. Inden for nutidens industri er standard holdbarhed for et håndsprit 2-3 år. (Rens link)

US Hand Sanitizer Industry Statistics efter salgsenhed

# 11. Hvis mængden af ​​antibakterielle midler i et håndsprit falder under 90% af det angivne niveau, betragtes det som et udløbet produkt, uanset om det har nået den udskrevne udløbsdato eller ej. (Rens link)

# 12. Det globale marked for hånddesinfektionsmidler kunne nå en samlet værdi på 1,8 milliarder dollar inden 2023. Hvis du kan opnå dette, ville det repræsentere en CAGR på 10,6%. (Business Wire)

# 13. I 2025 satte nogle prognoser markedsværdien af ​​håndsprit til $ 2,9 milliarder inden 2025. Dette ville repræsentere en CAGR på 12,9%. (Uge med fakta)

# 14. Gel hånddesinfektionsmidler tegner sig for 35% af omsætningen fra håndspritindustrien. (Uge med fakta)

#femten. I de kommende år forventes Asien-Stillehavsregionen at nå de højeste vækstrater for industrien, mens det nordamerikanske marked forventes at fortsat have den største markedsandel for industrien. (Uge med fakta)

Trends og prognoser for hånddesinfektionsindustrien

De første moderne hånddesinfektionsmidler begyndte at komme på markedet i 1988. De første produkter blev fremstillet specielt til sundhedsindustrien som en erstatning for sæbe og vand. I de første dage for industrien var det en kamp for at generere indkomst. Ifølge San Francisco Chronicle skyldtes det mangelfulde salg en generel mangel på forståelse for produktet.

I dag, hvis du går ind i næsten enhver butik, finder du et produkt til håndrensning. Der findes muligheder for rejser, containere i industriel størrelse og desinfektionsmidler til sundhedssektoren. Det er endda blevet et produkt, der kan tilbydes som “salgsfremmende reklame” for mærker, der ønsker at forbedre deres netværksmuligheder.

Så længe der er bakterier, skal de dræbes for at forhindre sygdom og sygdom. En af de nemmeste og mest overkommelige måder at gøre dette på er ved at bruge et håndspritprodukt.